[G1] Władca Duchów 45323 59

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 11.09.2009 roku

Wyświetleń 45323

Odpowiedzi 59

xXLukasXx

xXLukasXx

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Właśnie myślałem o tym sercu, ale tuż przed tym jak do niego doszedłem wyłączył mi się gothic xDD  Hmmm... Jak zaczynasz grę, idziesz prosto do takiej zawalonej kopalni, z której bierzesz kilof. To za nią idziesz w górę i po prawej masz most do kretoszczura a po lewej możesz wyskoczyć na górkę na której są 2 ścierwojady, 2 kretoszczury, goblin i właśnie mag powietrza o_o  Szukałem tego maga wody, ale nie znalazłem ;/ możesz dać jakąś wskazówkę?? Tylko nie mów od razu gdzie jest, tylko coś co mi pomoże w odnalezieniu go^^

Fiolek

Fiolek

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
O co chodzi z tą krwią najstarszego latającego potwora czy coś bo za cholere nie moge rozwiązać tej zagadki, gdzie takową bestie znaleźć?

xXLukasXx

xXLukasXx

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

xXLukasXx

Gothic: Władca Duchów
#22 2009-10-03, 23:32(Ostatnia zmiana: 2009-10-03, 23:34)
Mogę Ci podać 3 słowa, dzięki którym będzie Ci łatwiej znaleźć tego najstarszego latającego potwora, a mianowicie: Ur-Shack(chyba tak się pisze? xD), Ogary, Harpie. Jak znajdziesz miejsce przy którym bd blisko te trzy "rzeczy" to rozwiążesz zagadkę :D

PS. Znalazłem jak na razie "siedzibę" arcy maga zakonu żywiołów, maga ognia i wiatru oraz zrobiłem misje, które od nich otrzymałem, ale za kija nie mogę znaleźć pozostałych 2 magów ;/ Jakieś wskazówki??

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Lukas?!?!

Ten od maga? :D

Fiolek

Fiolek

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy

Fiolek

#24 2009-10-04, 01:24(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 01:24)
Teraz gorszy problem, mam zdobyć te 4 pierścienie a 1 z nich ma Quentin, i problem w tym, że już wcześniej go zabiłem i nie zabrałem nic z jego ciała, wróciłem i ciała nie było, jest może jakiś kod na ten pierścień bo nie chce zaczynać od nowa gry

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm jeśli grałeś w moda Mroczne Tajemnice to niedaleko był przemytnik z rudą kyro poszukaj w okolicy przy rzeczce

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

xXLukasXx

xXLukasXx

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

xXLukasXx

#26 2009-10-04, 12:05(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 16:14)
V3Q - nie wiem o czym mówisz :D

OK Wszyscy magowie są. 3 pierścienie są. To idziemy w poszukiwaniu pierścienia powietrza :D

xXLukasXx

xXLukasXx

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Piszę nowego posta, bo już za dużo edycji starego :D  Napotkałem się na bardzo "niefajnego" buga ;/;/ A mianowicie: kiedy znajduje Powiernika Pierścienia(NPC od pierścienia wiatru) mam do wyboru, czy zostaję wierny zakonowi, czy też pomagam Mrocznemu Klanowi pokonać zakon żywiołów. Jeśli wybieram pomoc klanowi, muszę iść do tawerny w nowym obozie. Kiedy wchodzę do tawerny zagaduje mnie jakiś kolo i w tym momencie gra się laguje, wyłącza i wyskakuje jakiś bug. Jeśli jednak wybiorę zakon i zabiję powiernika, udaję się do Arcymaga zakonu, oddaję mu wszystkie pierścienie, a on mówi, że mnie przeniesie do podziemi jak bd gotów. Po przeniesieniu dochodzę do Wysłannika Śmierci i mam wybór: dołączyć się do Beliara albo rządzić światem samemu. Jeśli chcę rządzić sam po prostu posłaniec mnie zabija :lol2:  Jeśli jednak wybiorę dołączenie do Beliara gra laguje się, wyłącza i wyskakuje ten sam błąd, który wyskakuje w tawernie w Nowym Obozie. I tu nasuwa się moje pytanie: CZY TO JEST WINA MOJA/MOJEGO KOMPA, CZY MODA?? Inni też tak mają??

PS. Wiem, wiem rozpisałem się. Dziękuje wszystkim którzy byli tak wytrwali i przeczytali mojego posta :D

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

#28 2009-10-06, 08:32(Ostatnia zmiana: 2009-10-06, 10:21)
Dobra, postaram się wszystkim trochę pomóc:

Podpowiedzi gdzie znaleźć magów żywiołów:

-ogień - nie powiem bo nie wiem jak to nazwać, w pobliżu 2 orków
-woda - przy rzece, niedaleko maga ziemi
-ziemi - pod ziemią, niedaleko rzeki   :)
-powietrza, wysoko, ale nie są to góry i nie prowadzą tam ścieżki

Teraz dalej, do prastarego stwora powietrza dostaliście już podpowiedź.  Co do Quentina to może tego co go zabił oduczy to rozwalania wszystkiego na jego drodze, a przynajmniej nauczy oględzin ciał pokonanych wrogów. :)

Dalej, jeżeli chodzi o rozmowę z posłańcem śmierci to po wyborze stanięcia po stronie Beliara ma się wyłączyć gra, to jest już koniec, miał być do tego widowiskowy pokaz slajdów wszystko wyjaśniający ale nie wiedziałem jak to zrobić  :(  .   Jeżeli chodzi o Mroczne Bractwo (nie klan) to nie wiem, dowódca powinien normalnie gadać i następnie miał być atak na magów żywiołów  :(     Nie rozumiem dlaczego tak nie jest, obawiam się że może skrypt z zakończeniem gry po stronie dobra się zepsuł (dobra, ja coś namieszałem) i wychodzi z niej po złym dialogu, jeżeli tak to musicie obejść się smakiem.

To chyba wszystko, jeżeli chcecie wiedzieć więcej to mogę wrzucić wam dzisiaj linka do filmików na koniec (i wrzucę) ale by je uruchomić będzie wam raczej potrzebny Aligator Flash Designer 7.

Pozdro

Tu macie link do slajdów na koniec każdego z nowych zakończeń.  Proponuję obejrzeć dopiero po przejściu moda. I jak już mówiłem do odtworzenia ich potrzebny jest Aligator Flash Designer 7, wystarczy wersja testowa.

http://www.sendspace.com/file/s0wav3

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

xXLukasXx

xXLukasXx

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

xXLukasXx

#29 2009-10-06, 15:20(Ostatnia zmiana: 2009-10-06, 15:21)
Wielkie dzięki :)  Teraz już wszystko wyjaśnione :(  Był to jeden z lepszych modów, w które ostatnio grałem :)  Wciągnęło mnie to poszukiwanie magów, pierścieni itp. ; ] Mogłoby być trochę dłuższe, ale i tak bardzo mi się podobało : )) 9/10 - właśnie przez brak tego zakończenia (w pierwszym momencie nie wiedziałem, czy to koniec, czy mam jakiś błąd) ;D

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod też mi się podobał , nie mogłem znaleźc 2 pierscieni ale wreszcie znalazłem.Pokaz slajdów bardzo fajny szkoda tylko że nie ma go w modzie.

Agrael

Agrael

Użytkownicy
posty85
  • Użytkownicy
;p  :P  <_<  <_<  <_<  <_<  <_<  <_<         Rozpakowywuje ten mod tam gdzie trzeba mam player kita i startera i włączam a tu normalny goothic co mam zrobić do cholery?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

#32 2009-10-23, 20:12(Ostatnia zmiana: 2009-10-24, 10:19)
a tak pozatym to jesli autor nie naprawi tego typu błedów to nie powinien wpuszcząc moda bo od razu zabiera nam rozgrywk pozatym radziłbym zrobienie nowego patcha w którym dodasz nowe tekstury, lokacje oraz outru

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Zamiast radzić to zabieraj się do roboty w tym waszym nowym teamie   :P  
Sam będę decydował co, jak, gdzie i kiedy chcę dodać i wydać.    :lol2:  :lol2:  :lol2:

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

#34 2009-10-27, 21:53(Ostatnia zmiana: 2009-10-27, 21:54)
:lol2:   :lol2:   :lol2:

Co w tym takiego śmiesznego bo chyba niezbyt dobrze cię rozumiem...?

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Nic, chciałem tylko zaznaczyć że to taki pół żart

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
wiesz szczerze powiedziawszy to ja bezpośrednio w tym teamie nie pracuje ja zajmuje się ich stronka tak jak DuoGum tyle ze on jest adminem a ja modem a ta sygnaturka jest poprostu dla reklamy

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
nie moge uruchomić moda, nie ma go w ogóle wyświetla sie na liście w gothic starter :D

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Skoro nie wyświetla się w GothicStarter, to znaczy, że brakuje pliku .ini. Plik .ini musisz wsadzić do katalogu system

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
To akurat nie pomogło coś było w tym pliku .ini schrzanione, dopiero po poprawieniu poszło

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry