Dobra, postaram się wszystkim trochę pomóc:
Podpowiedzi gdzie znaleźć magów żywiołów:
-ogień - nie powiem bo nie wiem jak to nazwać, w pobliżu 2 orków
-woda - przy rzece, niedaleko maga ziemi
-ziemi - pod ziemią, niedaleko rzeki
-powietrza, wysoko, ale nie są to góry i nie prowadzą tam ścieżki
Teraz dalej, do prastarego stwora powietrza dostaliście już podpowiedź. Co do Quentina to może tego co go zabił oduczy to rozwalania wszystkiego na jego drodze, a przynajmniej nauczy oględzin ciał pokonanych wrogów.
Dalej, jeżeli chodzi o rozmowę z posłańcem śmierci to po wyborze stanięcia po stronie Beliara ma się wyłączyć gra, to jest już koniec, miał być do tego widowiskowy pokaz slajdów wszystko wyjaśniający ale nie wiedziałem jak to zrobić :( . Jeżeli chodzi o Mroczne
Bractwo (nie klan) to nie wiem, dowódca powinien normalnie gadać i następnie miał być atak na magów żywiołów :( Nie rozumiem dlaczego tak nie jest, obawiam się że może skrypt z zakończeniem gry po stronie dobra się zepsuł (dobra, ja coś namieszałem) i wychodzi z niej po złym dialogu, jeżeli tak to musicie obejść się smakiem.
To chyba wszystko, jeżeli chcecie wiedzieć więcej to mogę wrzucić wam dzisiaj linka do filmików na koniec (i wrzucę) ale by je uruchomić będzie wam raczej potrzebny Aligator Flash Designer 7.
Pozdro
Tu macie link do slajdów na koniec każdego z nowych zakończeń. Proponuję obejrzeć dopiero po przejściu moda. I jak już mówiłem do odtworzenia ich potrzebny jest Aligator Flash Designer 7, wystarczy wersja testowa.
http://www.sendspace.com/file/s0wav3