Nekromejsh (nakręce Trailer) 16260 44

O temacie

Autor

Zaczęty 12.02.2008 roku

Wyświetleń 16260

Odpowiedzi 44

CzesiuGM

CzesiuGM

Użytkownicy
posty24
Propsy9
  • Użytkownicy
O, nawet o mnie tu wspomniano  :D  

Nie powinieneś się tak chwalić swoim talentem. Może umiesz robic dobre ujęcia, ale twoim produkcją brak tego czegoś. Nie mówię że jestem lepszy od ciebie, bo tak nie jest. Stworzyłem dopiero jedno dzieło, lecz tak jak tu zostało wspomniane, wykorzystałem niektóre elementy z innych trailerów.

Postaraj zrobić się coś na prawdę ciekawego. Coś, czego jeszcze nigdy nie było  :P  Wiele widziałem takich ,,mrocznych" filmików. U ciebie nawet są tak mroczne, że nic nie widać  :P

patryk
  • Gość
ehh, dobra panowie, koniec tutaj randek w ciemno :D

Mnie tam nie obchodzi Rywalizacja miedzy rezyserami, tylko aby każdy robił filmy, może i jeden od drugiego lepszy ale żeby były orginalne.

więc dlatego szukam jakby Pracy dan jakimś modem

(  >: D polecam ustawić rozdzielczość monitora :P  bo chyba wszyscy wizą prucz ciebie)

CzesiuGM

CzesiuGM

Użytkownicy
posty24
Propsy9
  • Użytkownicy
To nie o to chodzi. Jest po prostu za ciemno... Mógłbyś to w jakimś programie bądź w grze nawet rozjaśnić...

patryk
  • Gość
jeee tam :D

http://pl.youtube.com/watch?v=rDg3oYNVvw4 mój traiuler z Modu Czas Zapłaty Prolog, na życzenie OrkWarriora :P

może jakość nienajlepsza (yt coś ześwyrowało z grafiką) ale zawsze jest :P

CzesiuGM

CzesiuGM

Użytkownicy
posty24
Propsy9
  • Użytkownicy
Ta produkcja już ci lepiej wyszła. No to bierzemy się za ocenę. Więc tak. Początek bardzo fajny, wszystko było elegancko aż do momentu kiedy zaczęły się walki. Nie dość że sceny były za długie, to jeszcze, nie wiem czy to u mnie, wszystko się cięło. Nie było żadnej płynności. Może to był twój zamierzony efekt, ale mi jakoś się to nie spodobało. Te przerywniki, co są dialogi, mogą być. Całkiem nieźle to wymyśliłeś. Końcówka też dobra. No i to chyba z mojej strony tyle.

7/10

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Może i ja się niezbyt znam na tworzeniu filmów z Gothica ale według mnie ten nie wyszedł za dobrze. Tragicznie wyglądają momenty kiedy kamerka wchodzi w jakąś postać - ogólnie trailer mi się nie podoba.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Cytat: CzesiuGM link=topic=697.msg4966#msg4966 date=Feb 14 2008, 19:03\'
Nie dość że sceny były za długie.

Czesiek, to jest kwestią tylko i wyłącznie upodobań. Ty robiłeś scenki po pół sekundy i też nie dla każdego były one świetne.

patryk
  • Gość
CzesiuGM masz racje cieło mi sie w Gothicu, tylko wiesz, ściągałem wtedy gre dla kumpla i miałem gg odpalone :D .

#########################################################

No ale Moim Zdaniem Trailer (sam dla siebie) Ocenił bym na 7.5/10, ponieważ niewiem dlaczego taka grafika, i zrobiłem pare podstawowych błędów.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: patryk link=topic=697.msg4974#msg4974 date=Feb 14 2008, 19:34\'
CzesiuGM masz racje cieło mi sie w Gothicu, tylko wiesz, ściągałem wtedy gre dla kumpla i miałem gg odpalone :D .
To świadczy o braku profesjonalizmu.

No ale Moim Zdaniem Trailer (sam dla siebie) Ocenił bym na 7.5/10, ponieważ niewiem dlaczego taka grafika, i zrobiłem pare podstawowych błędów.
Troszkę za wysoka samoocena. Zrobienie trailera tak krótkiego moda nie jest raczej wyzwaniem. Przecież to wyglądało bardziej na streszczenie.

Xardasss

Xardasss

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
i ty masz robic trailery do modow? to zamiast przyciag graczy mozesz ich odstraszyc... zartowalem :)  daj se z tym spokoj bo na Windows Movie Maker widze urzedujesz czyli lipne rzeczy ci wychodza....

Spiesz się, czas to mana!
[/size]

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cytat: Xardasss link=topic=697.msg4994#msg4994 date=Feb 14 2008, 22:21\'
i ty masz robic trailery do modow? to zamiast przyciag graczy mozesz ich odstraszyc... zartowalem ;p  daj se z tym spokoj bo na Windows Movie Maker widze urzedujesz czyli lipne rzeczy ci wychodza....

Myśle ,że warto o tym wspomnieć i podkreślić ,że wcale nie jesteś lepszy... na domiar tego GORSZY. Nie lubię ludzi ,którzy komentują czyjąś prace robiąc to znacznie gorzej...Zrobiłeś kilka filmików ,które wydawały Ci się na dobrym poziomie i co :)  ?? Ot Master....??

Xardasss

Xardasss

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Cytat: dzikiben4 link=topic=697.msg4998#msg4998 date=Feb 14 2008, 22:49\'
Myśle ,że warto o tym wspomnieć i podkreślić ,że wcale nie jesteś lepszy... na domiar tego GORSZY. Nie lubię ludzi ,którzy komentują czyjąś prace robiąc to znacznie gorzej...Zrobiłeś kilka filmików ,które wydawały Ci się na dobrym poziomie i co :)  ?? Ot Master....??
nie uwazam sie za mastera... wiesz co to krytyka? a ty tez nic specjalnego nie zrobiles (koniec klotni)

Spiesz się, czas to mana!
[/size]

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Twoje kontrargumenty są żałosne. Będąc jeszcze słabym reżyserem nie powinienem oceniać i hańbić czyjejś pracy...Na dodatek ośmieszając a nie KRYTYKUJĄC ją

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
CISZA! Może na TheModders nie mam prawa głosu takiego ja np. Grupy Modderskie, ale w filmotece się znam... Film ujdzie, wiecie jedyne co mnie wnerwiło to podczas tego marszu gdy kamera wlazła w kolesia... ale tak jest GooD. Zalecam zamknąć temat ponieważ jeszcze chwila i dojdzie tu do zbanowania kilku osób za wulgaryzmy kłótnie i obrazy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Patok link=topic=697.msg5051#msg5051 date=Feb 15 2008, 16:03\'
CISZA!
xD
Film ujdzie, wiecie jedyne co mnie wnerwiło to podczas tego marszu gdy kamera wlazła w kolesia... ale tak jest GooD.
Eeee... napisałeś równocześnie, że ujdzie i, że jest dobry?
Zalecam zamknąć temat ponieważ jeszcze chwila i dojdzie tu do zbanowania kilku osób za wulgaryzmy kłótnie i obrazy.
To nie GS, oficjalnie takie pierdoły nie są zakazane. Dopiero kiedy ktoś przesadza wyciągane są konsekwencje.

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
Film ujdzie, wiecie jedyne co mnie wnerwiło to podczas tego marszu gdy kamera wlazła w kolesia... ale tak jest GooD.

Eeee... napisałeś równocześnie, że ujdzie i, że jest dobry?

Mniej więcej :)  ogólnie to ujdzie ale nie licząc zrytej sceny reszta nagrana jest poprawnie... ujdzie dlatego że trailer jakoś mało zachęcił mnie do gry w moda.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Możliwe ,że trailer nie był najwyższych lotów i w dużym stopniu nie zachęcał on do gry ale poza wymarszem strażników był zrobiony w miarę przyzwoicie. Dlatego też darujmy sobie dyskusję na temat twórczości Nekro i dajmy mu robić te trailery. Jakby nie patrzeć chciał dobrze.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nekro - chcesz nadal nakręcić trailer? Odezwij się do mnie na GG (2345280).

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Nekromejsh (nakręce Trailer)
#38 2008-02-15, 18:35(Ostatnia zmiana: 2008-02-15, 18:45)
Nekromejsh, nawet ładny ten Całkiem Nowy Obóz, ale nie trzebabyło dawać do dubbingu Saturasa głosu dziecka xD

Albo głos Bloodwyna jak dostał w jaja xD

Edit. Popracujcie nad dubbingiem, nie rozumiem większości słów Xardasa :)

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: dzikiben4 link=topic=697.msg4998#msg4998 date=Feb 14 2008, 22:49\'
Myśle ,że warto o tym wspomnieć i podkreślić ,że wcale nie jesteś lepszy... na domiar tego GORSZY. Nie lubię ludzi ,którzy komentują czyjąś prace robiąc to znacznie gorzej...Zrobiłeś kilka filmików ,które wydawały Ci się na dobrym poziomie i co :o  ?? Ot Master....??

Czyli wypowiadać mogą się tylko ci co umieją robić trailery lepsze od tego?
W takim razie zróbcie ten temat jako ukryty i wpuszczajcie profesjonalistów żeby go zjechali.
Powodzenia

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry