Oczekiwania odnośnie moda 58927 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 58927

Odpowiedzi 175

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Tumil link=topic=6801.msg60681#msg60681 date=Aug 13 2009, 06:54 AM\'
A ja oczekuję "zadania dla wytrwałych" - coś podobnego do chromaninu z pierwszej części Gothica. Coś tajemniczego i naprawdę trudnego do wykonania.

większość zadań jest nieszablonowa i rozbudowana

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
większość zadań jest nieszablonowa i rozbudowana
Jeśli mam być szczery, to słyszałem coś zupełnie innego od człowieka, który przy tym projekcie pracował.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To powołuj się nadal na nieznane źródła. W obecnej formie to co napisałeś jest równie wiarygodne jak historyjki Boba Lazara.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Serail jeżeli piszesz coś takiego to poprzyj to "twardym" argumentem. Z tego co się orientuję to chyba tylko Lavius robił coś z fabułą. No i aragorn, ale on by raczej sam sobie w stopę nie strzelał.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Serail jeżeli piszesz coś takiego to poprzyj to "twardym" argumentem. Z tego co się orientuję to chyba tylko Lavius robił coś z fabułą. No i aragorn, ale on by raczej sam sobie w stopę nie strzelał.
Przy fabule robiłem jeszcze ja, ale było tego bardzo niewiele i z marną jakością niedorównującą w żaden sposób reszcie. Z tego co wiem i tak wszystko miało być poprawiane, więc... Ale to nie jest ważne-każdy członek TM ma wgląd do fabuły, więc nie widzę powodu, by oskarżać konkretnie scenarzystów. Poza tym to zdanie jednostki i nie widzę czegoś złego w takim rozumowaniu. Postrzeganie fabuły po części zależy od indywidualnego podejścia.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Oczekiwania odnośnie moda
#25 2009-08-13, 22:36(Ostatnia zmiana: 2009-08-13, 22:36)
tu nie o to chodzi, że twierdzimy, że my mamy najlpesze zadania, a reszta świata nich się schowa. Rzecz w tym, że powoływanie się na "człowieka", który kiedyś pracował nad modem jest niedopuszczalne.

Moja wtyka w Vainhearts twierdzi, że oni nie mają zamiaru wydać moda.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Do takiego info nie trzeba mieć nawet wtyki, tak kończy większość modów  ^^

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#27 2009-08-13, 22:48(Ostatnia zmiana: 2009-08-13, 23:06)
Dlatego uważam, że wyrażanie swojego zdania i przypuszczeń w sposób "ktoś, gdzieś kiedyś powiedział" za karygodne i żałosne bo jeśli mam być szczerym to ja słyszałem od pewnego człowieka który gościł w domu kazzmira, iż rzeczony jest... MURZYNEM. Wynika coś z tego?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu

serail

#28 2009-08-14, 10:42(Ostatnia zmiana: 2009-08-14, 10:45)
Oburzacie się jak, gdybym powiedział coś złego odnośnie waszego moda. Nie twierdzę, że "CZ' będzie zły, ba powiem więcej, "Czas Zapłaty" to jeden z bardziej ambitnych projektów w historii całego moddingu do Gothica, po prostu, kiedy Thoro powiedzial, że zadania są rozbudowane i nieszablonowe, to chciałem zapytać się, jak to się ma względem tego, co słyszałem od człowieka, który kiedyś przy projekcie pracował. Żadnych złych zamiarów  :lol2:  
Peace  ^_^
Coś tam się rusza z tego co wiem. ;]

Moje portfolio

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Serail nie chodzi o to, że CZ to chodzący ideał, bo tak na pewno nie będzie. Ale jeżeli coś zarzucasz powołując się na jakiegoś ktosia to chociaż napisz kim ten ktoś jest - wtedy wypowiedz będzie w jakiejś mierze wiarygodna. Bo pisanie, że coś jest be bez jakiś konkretnych argumentów trochę mija się z celem.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Manve wyraził wszystko co mam na ten temat do powiedzenia i co z resztą zostało zawarte w pierwszym moim poście.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
ja po tym modzie oczekuje więcej potworów(wiem że będą) i więcej trofeów do zbierania,oraz jakieś trofea specjalne jak np. pazury przywódcy stada w g2.

poza tym juz mi niczego nie trzeba.no może interface"plecaka z itemami" w g1 żeby był inny bo  ten z g2 czy g3 były dużo lepsze.tak to mi wszystko pasik

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
no może interface"plecaka z itemami" w g1 żeby był inny bo ten z g2 czy g3 były dużo lepsze.tak to mi wszystko pasik

przebudować layoutu na tyle się niestety nie da.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Trofeów do zbierania będzie multum, większość z nich będzie niezbędna jako ingrediencje do przyrządzania mikstur, czy składniki recept kowalskich. Unikatowe trofea także znajdziesz, z niektórych da się zrobić unikatowe przedmioty.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
Trofeów do zbierania będzie multum, większość z nich będzie niezbędna jako ingrediencje do przyrządzania mikstur, czy składniki recept kowalskich. Unikatowe trofea także znajdziesz, z niektórych da się zrobić unikatowe przedmioty.

no teraz to mnie rozbroiłeś.kurde nie mogęsię doczekać moda już xD uwielbiam zbierać trofea.

"przebudować layoutu na tyle się niestety nie da."

szkoda ze niemożna aż tak przerobić tego,ważne by nie był taki szary jak w g1 moim zdaniem.

obejrzałem po raz ponowy filmiki na youtube o CZ,i sadze że nie mamy się o co martwić z naszymi oczekiwaniami.gra będzie świetna a zabawa przednia o_o

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
szkoda ze niemożna aż tak przerobić tego,ważne by nie był taki szary jak w g1 moim zdaniem.

chodzi o sam układ okien ekwipunku - tego zmienić nie da się. cały design gui jest zrobiony od nowa, nie będzie szarych okien.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
chodzi o sam układ okien ekwipunku - tego zmienić nie da się. cały design gui jest zrobiony od nowa, nie będzie szarych okien.

zapowiada się więc dobrze.a teraz może pytanie z innej beczki.czy w najbliższym czasie zostanie ukazany "jakiś" kolejny filmik z CZ,bądź też kolejne screeny.wiem był dzień screena i 10 ich ujrzeliśmy,ale mnóstwo było też zrobionych i odrzuconych od pokazania z tego co wyczytałem,na pewno chętnie by je każdy oczekujący na tego moda zobaczył o_o

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
A ja od Czasu Zapłaty oczekuję "stabilności" i z tym wiąże się moje pytanie. W Mrocznych Tajemnicach (żeby nie było - uważam je za świetnego moda, choć niestety, nie pozbawionego wad, dlatego warto zwracać na nie uwagę, by nie były powtarzane w kolejnych modyfikacjach:) ) zdarzało mi się często, że wywalało mnie z gry. Mam nadzieję, że CZ, będzie stabilniejszy i takie rzeczy nie będą się zdarzały - chyba, że się mylę i to całkowicie wina komputera, wtedy proszę mnie poprawić:D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
,bądź też kolejne screeny.

tak. prawdopodobnie na urodziny grupy

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
A ja od Czasu Zapłaty oczekuję "stabilności" i z tym wiąże się moje pytanie. W Mrocznych Tajemnicach (żeby nie było - uważam je za świetnego moda, choć niestety, nie pozbawionego wad, dlatego warto zwracać na nie uwagę, by nie były powtarzane w kolejnych modyfikacjach:) ) zdarzało mi się często, że wywalało mnie z gry. Mam nadzieję, że CZ, będzie stabilniejszy i takie rzeczy nie będą się zdarzały - chyba, że się mylę i to całkowicie wina komputera, wtedy proszę mnie poprawić :)
Postaramy się utrzymać na poziomie stabilności G1, lepiej być nie może niestety. Osobiscie nie przeszkadzały mi crashe co kilka godzin gry, może to dlatego ze obłędnie często saveuje.
Crashe mogą tez zależeć od sprzetu gracza, kiedy mimo tego ze mam wbudowana karte dzwiekowa w opcjach dzwieku sprzet ustawilem na Creative EAX 2 gra crashowała co kilkanaście minut.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry