Mam nadzieję, że poza innowacjami dotyczącymi broni pojawią się takie umilające życie, proste i pożyteczne rzeczy jak np. grupowanie broni (tak jak w MT).
A poza tym pamiętam, że któregoś razu w w/w modzie znalazłem jakąś broń, bodajże Kostur pożogi i do końca gry jechałem tylko na tym - bo broń podpalała i wykańczała wrogów w kilka sekund. I to nie w wersji "0.001 alpha", tylko w aktualnej, 1.03. Po co to piszę? Żeby przypomnieć, że czasem warto poczekać, dopracować, przemyśleć i poprawić, a nie wydać grę "bez intra/outra" itd.
BTW: Uważam, że zrzutka pieniędzy to świetny pomysł, ale nie na pierwszą wersję. Wg. mnie najlepiej najpierw wydać 1.0, poczekać na bug-reporty, zrobić 1.1, ogłosić zbiórkę kasy, a zdubbingowaną wersję oznaczyć 2.0. To rozwiązałoby problemy. O samym wykonywaniu dubba postów było już tyle, że chyba nie muszę pisać tego wszystkiego jeszcze raz...
(a co do moich poprzednich, "dziwnych" postów - wyjaśniałem już, to były żarty...)
EDIT:
http://www.google.com/trends?q=czas+zap%C5...=all&sort=0oby to się zmieniło... nie to, żebym życzył źle Poziomkom, tylko dobrze życzę Wam