Pytania i odpowiedzi 506044 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 506044

Odpowiedzi 1123

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Witam, mam pytanie czy do Czas Zapłaty są planowane jakiś sequel lub DLC??

Tak jak Thoro powiedział, niema sensu gdyż większość ekipy po wydaniu CZ kończy z moddingiem Gothica, i żadne planowane DLC i sequele nie są, no chyba że fanowskie ale wtedy chyba trzeba mieć zgodę twórców na Sequela lub DLC jak się orientuje dobrze ?

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Czas Zapłaty jest historią kompletną i nie ma tu uzasadnienia dla dalszych przygód bohatera.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Hmm a może zrobimy płatne DLC, hę? Np. kilka przedmiotów niezbędnych do ukończenia wątku głównego, po 10zł każdy :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
:)  Doskonały pomysł. Mogę podać numer swojego konta do przelewania pieniążków.

newar

newar

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy

newar

Pytania i odpowiedzi
#1024 2009-11-22, 15:09(Ostatnia zmiana: 2009-11-24, 21:28)
Nie wiem czy było to poruszane, ale mam pytanie odnośnie walki 2 broniami.Mianowicie system procentowy był zaczerpnięty z Gothica II tak wiec oznacza szanse na uderzenie krytyczne.W tabeli umiejętności http://i37.tinypic.com/4kk11w.jpg zobaczyłem, że na walkę 2broniami należy przeznaczyć tylko 30 PN. Tak więc walcząc nimi gracz ma tylko 30% "krytyka", czy szansa będzie wynosić od razu 100% :lol2:

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Aby nauczyć się walki dwoma mieczami, trzeba mieć już 100% 1h i 2h, więc może od razu będzie 100%?

Spoiler

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Czy będę miał szansę zagrać komfortowo z nowymi teksturami jeśli mam taki komputer: procesor 2 GHz, grafika 64MB i pamięć RAM 768MB?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Powinno spokojnie pójść, ale w razie czego textury i tak będą opcjonalnym elementem instalacji.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Panowie, kiedyś wspominaliście, że do Czasu Zapłaty nie będzie dubbingu, ale w międzyczasie wspomniane było że może pojawić się "lektor"? z którego byliście całkiem zadowoleni. Czy planujecie udostępnić próbkę owego lektora, przed premierą moda?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Myślę, że tak. Żebyście mogli realnie ocenić przed zainstalowaniem moda czy warto. Ale moim zdaniem warto. Nie jest doskonały, ale po pewnym czasie można się przyzwyczaić.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Kiedy można by się spodziewać owej próbki, nowego newsa albo obiecywanych nowych działów na stronie głównej?

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Podbijam, kiedy można się spodziewać jakiś konkretnych informacji np: o przewidywanej dacie premiery modyfikacji.

;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kiedy można by się spodziewać owej próbki, nowego newsa albo obiecywanych nowych działów na stronie głównej?

na krótko przed premierą. wcześniej nie ma to sensu.

ZubenPL

ZubenPL

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy

ZubenPL

Pytania i odpowiedzi
#1033 2009-12-09, 18:16(Ostatnia zmiana: 2009-12-09, 18:18)
Tales nie dostaniesz odpowiedzi do wyjścia moda.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Na pewno niedługo, być może na dniach rozpoczną się betatesty z udziałem wybrańców. I to pewnie będzie też materiał na newsa. Ale to ork decyduje kiedy i kto.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Na pewno niedługo, być może na dniach rozpoczną się betatesty z udziałem wybrańców. I to pewnie będzie też materiał na newsa. Ale to ork decyduje kiedy i kto.
Ach, popsułeś niespodziankę dla nich :lol2:

Potrzebujemy ogarnąć jeszcze temat organizacji betatestów, to wszystko musi mieć ręce i nogi.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
To jeszcze o nich pamiętacie?:lol2:  bo myślałem, że już zapomieliście, że wogole był konkurs. XD

DuchU

DuchU

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

DuchU

Pytania i odpowiedzi
#1037 2009-12-12, 08:09(Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 08:10)
mam 2 pytanka:
1. czy jako duale bedzie mozna uzyc kazdej broni 1h, czy beda jakies "specjalne" bronie tylko do duali?
2. czy do duali bedzie potrzeba dwoch broni czy beda "zestawy"?

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Już są betatesterzy wybrani  przecież :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jak coś to ja się zgłaszam na betatestera.

...

0 użytkowników
Do góry