Pytania i odpowiedzi 505721 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505721

Odpowiedzi 1123

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Ja osobiście jestem za tym, żeby modyfikacja wyszła maksymalnie dopracowana, wolę poczekać i cieszyć się z bez błędnej gry, niż później żalić się na forum czego nie ma tego, tamtego a powinno być.

Jak ukaże się lista fjuczerów  myślę że nie jednemu wyjdą gały z orbit i ugryzie się w język, za stękanie by mod ukazał się jak najwcześniej.

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Jakie wymagania sprzętowe będzie miała wasza modyfikacja?Oczywiście uwzględniając wszystkie nowe tekstury itp, bo wiem że będzie można je wyłączyć

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Jakie wymagania sprzętowe będzie miała wasza modyfikacja?Oczywiście uwzględniając wszystkie nowe tekstury itp, bo wiem że będzie można je wyłączyć
Nie mamy możliwości przetestowania tego na jakiś słabszych konfiguracjach, wszyscy którzy dotąd grali w wersje testowe, posiadali w miarę dobre komputery, żadnych antyków kupionych 8 lat temu itd., jednak nie wydaje mi się aby sprzęt był jakąś bariera dla płynnej rozgrywki. Poza tym obecnie grafika wymaga jeszcze nieco poprawek i optymizacji. Na pewno kiedy graficznie będzie wszystko gotowe, ustalimy jakaś dolną granice sprzętowa poniżej której mod nie będzie śmigać komfortowo.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Jakby co ja mam takiego antyka :[  , wiec sie polecam :/

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie mamy możliwości przetestowania tego na jakiś słabszych konfiguracjach, wszyscy którzy dotąd grali w wersje testowe, posiadali w miarę dobre komputery, żadnych antyków kupionych 8 lat temu itd.,

Najwyżej zdejmę części z szafy i poskładam coś z czym jeszcze nie dawno tak się męczyłem przez ostatnie 7/8 lat :D .

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ja też dopisuję się do elitarnej grupy posiadaczy antyków XD Komputer zakupiony w 2002 r, Athlon 1,2@1,4(XD XD XD) 512 ram radek 9200 :D  :)  :)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
@Acian Gothic powinien ci na tym pójść. Wymagania drastycznie nie wzrosną, będzie różnica ze względy na texy i więcej poly na klatkę, ale to nie kosmos. Największy problem to pamięciożerność samego engine Gothica.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
w razie czego dokupie kość 512 SDR-ek ,widziałem na allegro takie antyki jeszcze sprzedają i to całkiem sporo.Na 1giga ramu powinno hulać :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie będzie to konieczne. W razie czego do moda będzie doczepiony osobny konfigurator pozwalający na bardziej szczegółowe ustawienia graficzne tak więc w najgorszym wypadku zrezygnujesz z nowych tekstur.

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
wole dać te 40zł na ten ram i cieszyć się nowymi teksturami bo przecież to jest duży i ważny element waszego moda, napracowaliście się przy tym niemało.Albo będę grał z małymi zwieszkami, grałem tak w kilka gier,idzie się przyzwyczaić

Blady

Blady

Użytkownicy
Meh.
posty56
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Meh.
Jakby co ja mam takiego antyka :D  , wiec sie polecam ;)

Jak by co to i ja się zgłaszam, też mam antyka  ;p

Ichigo

Ichigo

Użytkownicy
posty23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ichigo

Pytania i odpowiedzi
#1011 2009-11-19, 07:09(Ostatnia zmiana: 2009-11-19, 07:09)
Cóż gdy oglądałem screeny i wogóle ślinka mi leci itp. ale mam pytanie czy mod czas zapłaty zostanie wydany tego roku czy raczej nikt nie wie?

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

Pytania i odpowiedzi
#1012 2009-11-19, 11:04(Ostatnia zmiana: 2009-11-19, 11:04)
Cytat: Ichigo link=topic=660.msg71337#msg71337 date=Nov 19 2009, 07:09 AM\'
Cóż gdy oglądałem screeny i wogóle ślinka mi leci itp. ale mam pytanie czy mod czas zapłaty zostanie wydany tego roku czy raczej nikt nie wie?

Nie żebym był jakiś chamski czy coś, ale kurde poczytaj poprzednie strony, zwłaszcza chyba 49, tam masz opisane co i jak na temat premiery modyfikacji :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Arathor link=topic=660.msg71338#msg71338 date=Nov 19 2009, 11:04 AM\'
Nie żebym był jakiś chamski czy coś, ale kurde poczytaj poprzednie strony, zwłaszcza chyba 49, tam masz opisane co i jak na temat premiery modyfikacji :D

Tak

Na dniach jedne z ważniejszych info przed premierą.

DeaDSpaCe

DeaDSpaCe

Użytkownicy
posty3
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie czy do Czas Zapłaty są planowane jakiś sequel lub DLC??

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie

DeaDSpaCe

DeaDSpaCe

Użytkownicy
posty3
Propsy3
  • Użytkownicy
Aha, czyli po zakończeniu modyfikacji już kończycie z Gohic'iem i nie którzy z was biorą się za Wiedźmina :D ??

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
tak, aczkolwiek do wiedźmina też nic nie powstanie

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o cut scenki to będą one renderowane w czasie rzeczywistym na silniku gothica, czy może będą to już wcześniej przygotowane filmiki w formacie FMV ?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w czasie rzeczywistym, sporo skryptowych rozwiązań aby nadać grze dynamiki i filmowości.

0 użytkowników
Do góry