Pytania i odpowiedzi 505941 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505941

Odpowiedzi 1123

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czu konieczne jest się dołączenie do obozu rebeliantów czy można się także do innych obozów dołączyć ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#941 2009-08-04, 22:29(Ostatnia zmiana: 2009-08-04, 22:31)
Czy oprócz obozu myśliwych, zastaniemy jeszcze jakieś?

tak

Czu konieczne jest się dołączenie do obozu rebeliantów czy można się także do innych obozów dołączyć ?

umówmy się - w całej serii gothic zapanowało zbyt wiele formalizmu i organizacji gdzie dochodziło do absurdów, że nawet fryzjerzy owiec mieli własną formalną gildię i "image". w cz będziemy mogli współpracować z wieloma grupami społecznymi dla własnych korzyści co niekoniecznie będzie oznaczało pełną przynależność czy utożsamianie się z daną frakcją.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Teraz ja mam pytanie, nie chciało mi się przeglądać wszystkich 48 stron więc przepraszam jeżeli już takie padło.
Czy w modzie pojawi się możliwość dowodzenia własną grupą ludzi lub obozem? Czy będziemy mieli okazję poprowadzić bitwę, oblężenie lub obronę jakiegoś obozu?  Zawszę lubiłem duże starcia, mam nadzieję że ich nie zabraknie. Po za tym czy pojawią się czary przywołujące jakieś stworzenia na stałe (tak jak to jest w G3) - zawsze wkurzało mnie że nie mogłem poprowadzić do boju własnej hordy szkieletów  ;)  
I ostatnie pytanie: Czy pancerze jakie pokazaliście w trailerze będą jedynymi nowymi? Przyznam że niezbyt przypadły mi one do gustu i wolałbym mieć okazję zdobycia lepszych.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Teraz ja mam pytanie, nie chciało mi się przeglądać wszystkich 48 stron więc przepraszam jeżeli już takie padło.
Czy w modzie pojawi się możliwość dowodzenia własną grupą ludzi lub obozem? Czy będziemy mieli okazję poprowadzić bitwę, oblężenie lub obronę jakiegoś obozu? Zawszę lubiłem duże starcia, mam nadzieję że ich nie zabraknie. Po za tym czy pojawią się czary przywołujące jakieś stworzenia na stałe (tak jak to jest w G3) - zawsze wkurzało mnie że nie mogłem poprowadzić do boju własnej hordy szkieletów 4.gif
I ostatnie pytanie: Czy pancerze jakie pokazaliście w trailerze będą jedynymi nowymi?

w pewnych aspektach gry z pewnością jednak należy pamiętać, że gothic nie jest strategią czego my się trzymamy.

Czy pancerze jakie pokazaliście w trailerze będą jedynymi nowymi?

nie

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie. O co chodzi z tymi kontrolkami w walce ? I czy będzie można je wyłączyć ?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
O co chodzi z tymi kontrolkami w walce ?

nowy element interfejsu

I czy będzie można je wyłączyć ?

zapewniam, że nie jest to bzdura typu wskaźniki fizjologiczne jak w "gothic wielka wojna" tylko coś będącego dobrym usprawnieniem.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
zapewniam, że nie jest to bzdura typu wskaźniki fizjologiczne jak w "gothic wielka wojna" tylko coś będącego dobrym usprawnieniem.

Zastanawiałbym się czy to będzie takie pomocne, jak będzie się brało udział w dużym starciu to większość ludzi i tak nie będzie się wpatrywać w te wskaźniki    ^^

Chciałbym także ponowić jedno pytanie, czy pojawi się możliwość przywoływania potworów na stałe tak jak w G3?
W porównaniu do tego co już zrobiliście zrobienie tego wydaje się dziecinnie proste a obecność takiego ulepszenia z pewnością przyniesie wiele radości dużej ilości graczy.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jeśli chodzi o wyłączanie, to może się będzie dało to jakoś zrobić. w zwykłej grze, to nie będzie potrzebne, ale jak ktoś będzie chciał np. jakieś scenki nagrywać, to będzie mógł.

natomiast potworów na stałe raczej nie będzie można magicznie przywoływać, za to będzie można mieć jedno zwierzę, które będzie nas wspierać w naszych przygodach.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
OO a będziemy mogli wybrać jakie to zwierze ? ( np Pies, Wilk czy nawet jaszczur ? )

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
OO a będziemy mogli wybrać jakie to zwierze ? ( np Pies, Wilk czy nawet jaszczur ? )

Zwierzę?!    :D  

A może jakiś szkielet, zombie czy coś w tym rodzaju? Najlepiej kilka choćby miały być strasznie drogie z chęcią bym kupował  :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A może jakiś szkielet, zombie czy coś w tym rodzaju? Najlepiej kilka choćby miały być strasznie drogie z chęcią bym kupował 4.gif

i skuter do tego

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Zawsze chciałem jeździć skuterem po Gothicku :D  A dodacie f-16 ?

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
i F1, naprawdę Sergio opanuj się...

Gimbi

Gimbi

Użytkownicy
posty15
Propsy4
  • Użytkownicy

Gimbi

Pytania i odpowiedzi
#953 2009-08-06, 16:12(Ostatnia zmiana: 2009-08-06, 16:17)
Ale wracając do tematu zwierząt - możecie uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić, czy pupil będzie do zakupienia, czy też będzie trzeba go oswoić? Czy jednak mam oczekiwać odpowiedzi mówiącej, żebym poczekał na mod ? :D

@Down
No i dla mnie sprawa pupila wyczerpana

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czy jednak mam oczekiwać odpowiedzi mówiącej, żebym poczekał na mod ? 10.gif

Raczej.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy ten pupil będzie w stylu chowańca i będzie się rozwijał razem z nasza postacią ? czy zawsze będzie miał taki sam poziom ?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
będzie się rozwijał

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Bastrad

Pytania i odpowiedzi
#957 2009-08-07, 00:07(Ostatnia zmiana: 2009-08-07, 01:09)
jeśli można wiedzieć co to są za magowie w brązowych szatach.Pokazani w  gameplay'u min 5:34 w scenie  jak pokazuje te mikstury. Albo w rozpierducha 2 ;D

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy moddersi planują ujawnić wybrane dialogi albo jakieś fragmenty list dialogowych z Czasu Zapłaty aby można było je ocenić?

Dla przykładu w spolszczeniu moda Diccuric prosty chłop albo nawet tępy strażnik sypie na lewo i prawo azaliż-ami albowiem-ami aczkolwiek-ami i innymi obrzydliwymi "staropolskimi" sierotkami. Chciałbym rzucić okiem na styl.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: WhiskyBob link=topic=660.msg60317#msg60317 date=Aug 10 2009, 12:13 AM\'
Czy moddersi planują ujawnić wybrane dialogi albo jakieś fragmenty list dialogowych z Czasu Zapłaty aby można było je ocenić?

Dla przykładu w spolszczeniu moda Diccuric prosty chłop albo nawet tępy strażnik sypie na lewo i prawo azaliż-ami albowiem-ami aczkolwiek-ami i innymi obrzydliwymi "staropolskimi" sierotkami. Chciałbym rzucić okiem na styl.

http://www.youtube.com/watch?v=2yJBGyVbrwk...re=channel_page  1:20

0 użytkowników
Do góry