Pytania i odpowiedzi 505519 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505519

Odpowiedzi 1123

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
Wiecie albo dajcie mi, po co ma się marnować. Ja zrobię z tego jakiś pożytek :D

Dziś mam nastrój do robienia z siebie idioty!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Niestety nastolatki mają kompleksy i to bardzo ostre

A ty kto jesteś? Człowiek dorosły, wiek 16 lat? Nie mam nic przeciwko wypowiadania się na temat danej grupy społecznej itp ale w dobrym tonie jest to ując w taki sposób aby nie zajechało absurdem.

Wiecie co mam zajebisty pomysł. Nie upublicznimy CZ!!! Skończymy robić moda, przejdziemy, poprawimy wszystkie bugi i skasujemy biggrin.gif

Spóźniłeś się o kilka lat. Takie praktyki już od bardzo dawna stosuje grupa Soulfire.

weż mnie nie obrażaj 10.gif mam 13 lat a jakoś nie spamuje "kiedy premiera CZ?" XD

W takim razie nie czuj się obrażony. Nawet w kupie gówna znajdzie się kilka ziarenek kukurydzy, które nadal będą się nadawać do ponownego przetrawienia. Czy z tego względu opinia o zerowych wartościach odżywczych kupy powiewa ignorancją bądź jest fałszywa?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
giegosbogen - wiesz, co to jest "ironia"?

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
giegosbogen - wiesz, co to jest "ironia"?
Dekster - wiesz, co to jest "żart"?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Pytania i odpowiedzi
#664 2009-04-12, 15:00(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 15:01)
Ta. Coś, czego nie pokazałeś.

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie :D .

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Nawet w kupie gówna znajdzie się kilka ziarenek kukurydzy, które nadal będą się nadawać do ponownego przetrawienia. Czy z tego względu opinia o zerowych wartościach odżywczych kupy powiewa ignorancją bądź jest fałszywa?

EPIC. Mogę to wstawić na sygnaturkę, z zaznaczeniem, że to twoje dzieło? : D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Możesz. I tak każdy wie że jestem autorem klasyki gatunku forumowych anegdot.

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
No i? Co z projektem? BetaTesty już rozpoczęte?

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Teoretycznie to beta testy mogą się zacząć 30 kwietnia o 23:59:59, ale dołączam się do pytania.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Zacytuje Laresa z G2 NK.

Nikt niewie napewno

Bo może być też tak że Beta Testy mogą się wcale nie odbyć bo muszą jeszcze sporo dopieścić ale w to już nie wnikam ;)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Moim zdaniem to jak będą beta testy lub jakieś nowinki w sprawie projektu to autorzy modyfikacji sami to zamieszczą a takie pytania tylko ich wkurwiają i na tych 34 stronach tego tematu było już pełno niepotrzebnych takich postów

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#671 2009-04-15, 21:45(Ostatnia zmiana: 2009-04-15, 21:47)
No nie wierzę! Jeden, który ma w sobie za grosz empatii! Kaczyński niedługo ogłosi święto narodowe z tej okazji.  : O W tym momencie możesz awansować na naszego rzecznika prasowego.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
No nie wierzę! Jeden, który ma w sobie za grosz empatii! Kaczyński niedługo ogłosi święto narodowe z tej okazji.  : O W tym momencie możesz awansować na naszego rzecznika prasowego.

;)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Co do betatestów.

Właśnie udało się usunąć bardzo drażliwy bug, który powodował crash gry po pewnym czasie [chyba bo jeszcze nie był testowany podczas dłuższej rozgrywki ;) ]

Dodanych zostało kilka kolejnych wątków pobocznych i trochę contentu do worlda. Być może w tym tygodniu ostatecznie poprawimy dotyczące kolejności niektórych wątków fabularnych i kilku dupereli przyczynowo-skutkowych.

Jest więc szansa na to, że betatesty pierwszych 2-3 rozdziałów mogą się rozpocząć pod koniec kwietnia, ale to także nic pewnego.

To, że czegoś chcemy, nie oznacza, że to osiągniemy. Cierpliwie czekajcie na info, nic więcej zagwarantować nie mogę.

Pozdrawiam,
Sher.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Ja nie mam pytań co do moda , ale do grupy. Co zamierzacie zrobić po premierze?? Chyba było już takie pytanie i chyba nie ma na nie jeszcze odpowiedzi , ale mimo to....:lol2:

Miłej pracy.

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#675 2009-04-17, 14:01(Ostatnia zmiana: 2009-04-17, 14:01)
Jak najszybciej zapomnieć o CZ :lol2:  Ork w końcu będzie miał czas na życie seksualne :P

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy

Rophert

Pytania i odpowiedzi
#676 2009-04-17, 16:54(Ostatnia zmiana: 2009-04-17, 17:40)
Chyba było już takie pytanie i chyba nie ma na nie jeszcze odpowiedzi
Owszem było (ja je zadałem) i odpowiedź była, nie chce mi się szukać, ale był link do wywiadu.

EDIT:
Znalazłem link nie działa
Serail: Co planujecie robić po premierze "Czas Zapłaty"?

Aragorn: Dubbing do tej modyfikacji. < Jeśli chodzi o dalsze plany to zapewne nasze drogi się rozejdą (zabrzmiało tandetnie ale cóż począć ). Ja zamierzam zająć się modowaniem naszej rodzimej produkcji pt. "Wiedźmin".

Orcwarrior: Na pewno zaraz po tym, odpocznę trochę i spróbuje nadgonić to wszystko co ominęło mnie w prywatnym życiu, a potem tylko spokojnie czekać na propozycje od Blizzardu .
No i oczywiście zajmę się jeszcze przygotowaniem dubbingu czy patchów do modyfikacji.
To jest odpowiedź Dark'a, tak było na tamten czas (np dubbing wiemy juz że nie), teraz nie wiem :lol2:

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
życie seksualne
No to niezłe buty się tu dzieją :D  
Jak będzie wyglądał nowy świat?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jak będzie wyglądał nowy świat?

Wiesz drzewa będą tym zielonym do góry ustawione, npce będę chodzić po tym nieprzenikalnym czymś na dole, niebo będzie zupełnie nowe, będą nowe lokacje interiorów.

Nie dodajemy nagminnie nowych lokacji, owszem będą, ale raczej jako dodatki: siedziba tego, siedziba tamtego, KFC, etc.

Jak wyjdzie mod - o ile kiedykolwiek wyjdzie - to sami się przekonacie :D

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Będzie jedno czy kilka zakończeń?

0 użytkowników
Do góry