Pytania i odpowiedzi 505588 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505588

Odpowiedzi 1123

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A ja się zapytam o coś innego.

Czy będą jakieś cutscenki z jakiś ważnych wydarzeń ? no i screeny z nazwą rozdziału jak w oryginalnym Gothicu ? ;]

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#641 2009-04-12, 10:27(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 10:30)
A po co mamy się wypruwać dla ludzi którzy zarzucają nam oszustwo, obrażają nas i próbują zmieszać z gównem za to że za darmo próbujemy wykonywać naszą pracę jak najbardziej fachowo?
nie wyjdzie to tak szybko bo ta grupa oszukuje nas fanów gothica miała byc premier w grudniu ale cos sie tam stało miał byc znowu we siweta i tez nie bedzie a potem sie okaze ze ten mod wogule nie bedzie istaniał

Masz racje bronek656 cały czas są przesuwane daty wyjść moda, wątpie żeby wogule ten mod wyszedł
wyjdzie w ok. kwietniu ( już niedługo)
kiedy bezie ten mod gotowy?
wszystkim wam mówię że ten mod będzie za jakieś 5 miesięcy lub rok przesadziłem może ztymi 10 lat ale chciałem ich sprowokować

kurwa ryj. bo tu już za dużo spamu.

ja mam krutkom pamieć to napewno zapomne otym modzie
jawam dziekuje mniało być 2008 grudnia ale wy przedłużacie dlatego że musicie zabić bugi yhy wieże nom oczywiście może dacie drugi prorog

noo to se poczekam 10 lat

gdzie można ściągnąć czas zapłaty

Polska robota gadanie i chwalenie się modem a gówno zrobiene.Ale wyszły...potem łatki naprawiły te błędy i modzik jest zajebisty. Przeszedłem go 2 razy. A premiera Czasu Zapłaty jest cały czas przekładana. Rozumiem że modderzy nie mają czasu ale nie róbcie z ludzi idiotów...każdy się podnieca że mod miał wyjść w grudniu 08, potem okazało się że jednak marzec 09, a teraz okazuje się że to MOŻE czerwiec 09. To takie trochę lecenie w chuja i dawanie złudnej nadzieji wszystkim oczekującym...
Czyli nie ma co czekać - nawet w maju może nie być xD Sory ale to już całkiemprzesada
ale my czekamy już kurwa rok
kurwa muwili że w grudniu 2008 kurwa jacie poco czekać ja można teraz dać do neta kurwa jak był bym aragornem tobym już dawał do sciągnięcia
TRIPLEicz aty jesteś zacowany

sory ale ja muwie żebyście to nie zrobili w 10 lat
Wniosek że nie warto pokazywać czego kolwiek bo budzi to jedynie agresję. Polacy są najbardziej popierdolonym i niewdzięcznym narodem na świecie. Po co mamy siedzieć kilka dni i robić jakiś głupi filmik tylko po to aby znowu zostać potraktowanym jak niewolnik przez jakieś nastoletnie gówno które w swoim żałosnym życiu nic nie osiągnęło i nic nie osiągnie nawet na płaszczyźnie internetu.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

Pytania i odpowiedzi
#642 2009-04-12, 10:49(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 10:52)
Ja wam nic nie zarzucam bo to że w grudniu mod nie wyszedł to mieliście powody i ja to rozumiem a ci co narzekają że nie wyszedł w grudniu mod to powinni zamknąć japy i pójść do szkoły pouczyć się abecadła lub czegoś. Ludzie wiecie ile jest roboty przy takim projekcie jak CZ ? jak nie to zamknijcie japy i pozwólcie im pracować ! oczywiście ja nie poganiam do niczego bo mod będzie kiedy będzie na 100% ukończony a dużo pracy jeszcze przed wami i pozostaje mi życzyć od siebie jak i od ekipy GUP powodzenia przy dalszych pracach jesteśmy pełni zrozumienia dla modderów nie jak Gothic Site albo TG na których ciągle pytają kiedy premiera albo narzekają.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Po budowie zdań, które zaprezentowałeś można wywnioskować, jaki poziom inteligencji mają osoby, które tak mówią.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mnie to przedłużanie premiery , tylko nakręca na tego moda ( przedłużanie= dodatkowa robota = lepsza jakość ) więc dla mnie możecie przedłużać ile chcecie ;]

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Świetne te komenty, uśmiałem się jak norka ;]  

Wiecie co mam zajebisty pomysł. Nie upublicznimy CZ!!! Skończymy robić moda, przejdziemy, poprawimy wszystkie bugi i skasujemy ;]

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Pytania i odpowiedzi
#646 2009-04-12, 12:17(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 12:17)
przejdziemy

Kogo masz na myśli mówiąc "my"? ;]

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Pytania i odpowiedzi
#647 2009-04-12, 12:23(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 12:25)
Ale tak czy siak Shergar ma super pomysł ;p   ;]

BTW Mamy nowego newsa! Grupa TM ogłosiła, że po zrobieniu moda go skasuje! To istna nowość w moddingu, na którą jeszcze nikt nie wpadł. Teraz trzeba napisać na każdym forum o tym  ;]

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
GENIALNE! Istota w prostocie! Mamy do tego pełne prawo, w końcu to nasza praca (cholera, ja też się pod tym podpisuję, choć zrobiłem tylko muzykę i nic więcej  ;]  )

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
...Polacy są najbardziej popierdolonym i niewdzięcznym narodem na świecie. Po co mamy siedzieć kilka dni i robić jakiś głupi filmik tylko po to aby znowu zostać potraktowanym jak niewolnik przez jakieś nastoletnie gówno które w swoim żałosnym życiu nic nie osiągnęło i nic nie osiągnie nawet na płaszczyźnie internetu.

Nie przejmuj się zakompleksionymi trzynastolatkami ;]

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#650 2009-04-12, 12:44(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 12:50)
Cytat: Deso link=topic=660.msg48717#msg48717 date=Apr 12 2009, 08:52 AM\'
Czy będą jakieś cutscenki z jakiś ważnych wydarzeń ? no i screeny z nazwą rozdziału jak w oryginalnym Gothicu ? ;]
Będzie, jedno jak i zarówno drugie.
EDIT:
Kapitalny pomysł Shergar, możemy juz ogłosić to oficnalnie na cz.pl, tylko że 50% fanów czerpie swoje informacje od kolegów kolegi, ewentualnie z jakiegostam forum, więc pewnie news nie dojdzie do nich tak szybko jak to że premiera miała być w styczniu, na początku marca, w kwietniu i na świeta też, a no i za 10 lat.

A tak bardziej na serio staram się tym za bardzo nie przejmować, mimo wszystko to wkurwia, bo takie nastroje rozprzestrzeniaja się bardzo szybko.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Nie przejmuj się zakompleksionymi trzynastolatkami 13.gif
Niestety, sprawa jest poważna, bo mają przewagę liczebną nad inteligencją. Czyżby jakiś pierdolony wyż demograficzny się tam krył?

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

Pytania i odpowiedzi
#652 2009-04-12, 12:58(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 13:01)
Niestety nastolatki mają kompleksy i to bardzo ostre i też bym na miejscu Orca, Thora ITP miejscu się wkurzył jakbym ciągle otrzymywał spam z pytaniami "Kiedy Premiera" ja was rozumiem bo macie swoje życie i nie opiera się ono ciągle na robieniu CZ ale takie 12 latki to gówno o tym wiedzą bo dostają wszystko na tacy no niestety to naprawdę denerwujące -_-

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i nie opiera się ono ciągle na robieniu CZ

Orcu, co powiesz? :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Thörbjorn link=topic=660.msg48743#msg48743 date=Apr 12 2009, 11:08 AM\'
Orcu, co powiesz? :D
Różnie bywa.

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie przejmuj się zakompleksionymi trzynastolatkami 13.gif
weż mnie nie obrażaj :D  mam 13 lat a jakoś nie spamuje "kiedy premiera CZ?" XD a teraz pytanie:
Czy będą jacyś nowi orkowie? jak w MT ork elita? Wiem że głupie pytanie ale ja ich naprawdę lubię XD

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
Wiecie co mam zajebisty pomysł. Nie upublicznimy CZ!!! Skończymy robić moda, przejdziemy, poprawimy wszystkie bugi i skasujemy :D

Mnie by zjebało, ale jak tam chcecie :D

Dziś mam nastrój do robienia z siebie idioty!

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
weż mnie nie obrażaj :D  mam 13 lat a jakoś nie spamuje "kiedy premiera CZ?" XD a teraz pytanie:
Czy będą jacyś nowi orkowie? jak w MT ork elita? Wiem że głupie pytanie ale ja ich naprawdę lubię XD
http://i29.tinypic.com/357ik3p.jpg - wygrzebałem takiego starego screena, nie wiem czy był pokazywany.

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja go raczej nie widziałem :D  mam jeszcze jedno pytanie:czy orkowie będą tak ważni jak w 3? będą umieli gadać itd?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#659 2009-04-12, 13:39(Ostatnia zmiana: 2009-04-12, 13:41)
Cytat: Giegosbogen link=topic=660.msg48750#msg48750 date=Apr 12 2009, 11:29 AM\'
Mnie by zjebało, ale jak tam chcecie o_o

Widzisz Sher, w taki oto sposób z jednej powstały 3 daty premiery, coś o betatestach a teraz jeszcze wieść się poniesie że chcemy skasować moda :D

Btw jak pisałem kiedyś o wyjeździe na motioncapture to do hitlerów to ludzie też to chyba potraktowali poważnie :D

będą umieli gadać itd?

Po gorolsku

0 użytkowników
Do góry