Pytania i odpowiedzi 470283 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 470283

Odpowiedzi 1123

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: Adrian link=topic=660.msg34765#msg34765 date=Oct 17 2008, 19:34\'
Takie małe pytanko :P
Kiedy filmik z czarami?

Trudno powiedzieć. Orcu oczywiście uważa, że się obijam, ale naprawdę trudno mi znaleźć na to wszystko czas. Na ten tydzień mam już cztery sprawdziany zapowiedziane, oprócz tego jest kupa zadania :P
Postaram się, żeby film wyszedł do następnej niedzieli, ale nie mogę niczego obiecać.

Zresztą moim skromnym zdaniem już i tak zrobiliśmy wystarczająco filmików. Dla porównania dodatek do G3 ma zaledwie dwa marne filmidła, podczas gdy my wydaliśmy około pięć i szykujemy szósty :P

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
No taa, ale wasz projekt jest o wiele zajebistszy i wymaga więcej filmików :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:roll:  Dodatek do trójki ma tylko jeden film(trailer)ale to tylko szczegół.Czy do waszego moda dodacie bagienne stwory z ,,Noc Kruka".Szkoda że mój w waszym modzie ulubiony obóz to banda zombie,ale może trochę klimatu z jedynki pozostanie.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
o właśnie na tym obozie na bagnach z tymi zombie to jest jakaś fabuła czy to jakieś miejsce do expa czy tam będzie jakiś artefakt ?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dowiesz się w grze

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha jeszcze jedno pytanie panowie Czy w grze będzie dostępna runa: fala śmierci uriziela? Z tym czarem będzie się nie zniszczalnym...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Przecież ma ją bezimienny(o ile nie wybrał miecza), a nie szlyszalem żeby było więcej urizielów.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a właśnie spotkamy w tej historii bezia czy to jest po beziu ale zrobili 2 gorniczą barierę tak szybko ze nie zdążyli uciec xD. ( bo raczej nie może być jak zabili gorna lee i innych) czy to jest wogóle inna historia i tu beziego nie będzie ?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Czytaj podstawowe informacje o modzie, pozatym pytanie pojawialo sie juz wiele razy.

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:P  Przecież wy G2 występuje prawie taka sama magia jak fala śmierci Uriziela,różni się tylko kolorem i sposobem wy jaki się ją używa.

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
No ta, ale w g1 nie było tylu prawdziwych mistrzów magi co w klasztorze itp. Dlatego tam ta runa jest legendarna w poza barierom już mniej.

PS: Poza tym ta urizielowa jest lipna bo rzuca sie 2xdluzej.

Grimes
  • Gość
Przejżałem całą część tego forum poświęconego CZ (heh zeszło się :D ) i bardzo mało wiadomo o duchach. Takie jedno pytanie. Czy będą duchy ludzi, których my(gracze) znaliśmy? Np Cor Kaloma czy kogoś tam. A może te duchy to będą jakieś prastare dusze? I zasadnicze pytanie czy to będą creepy czy normalne npcki od których można dostać questa albo coś?

Pozdrawiam

CorAngarVII

CorAngarVII

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
http://pl.youtube.com/watch?v=BE1TlBjRHME
czy muzyka z tego filmiku będzie w grze? (bo klimatyczna  ;p   )

2B or not 2B?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Fakt, pasuje i klimatyczna, no ale to byłaby kradzież - więc nie, muzka nie znajdzie się w modyfikacji.

TheSnajper

TheSnajper

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
Ta muzyka pochodzi z Wiedźmina na 100%! Jeżeli chcecie to mogę nawet powiedzieć jak się nazywa i w którym folderze gry jest.
A tamta z WOW mogła by być. W creditsach dajcie napis czy cóś xd

Gothic jest stary i ograniczony. Nie zajmuję się już moddingiem tej gry i obchodzi mnie ona tyle, co zeszłoroczny śnieg!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#195 2008-10-27, 16:46(Ostatnia zmiana: 2008-10-27, 18:29)
Cytat: TheSnajper link=topic=660.msg35725#msg35725 date=Oct 27 2008, 17:37\'
Ta muzyka pochodzi z Wiedźmina na 100%! Jeżeli chcecie to mogę nawet powiedzieć jak się nazywa i w którym folderze gry jest.

Muzyka: Adam Skorupa - A wolf#msgote author=TheSnajper link=topic=660.msg35725#msg35725 date=Oct 27 2008, 17:37\']Ta muzyka pochodzi z Wiedźmina na 100%! Jeżeli chcecie to mogę nawet powiedzieć jak się nazywa i w którym folderze gry jest.

Muzyka: Adam Skorupa - A wolfs demise (Wiedźmin)

Gratuluje kurwa dedukcji  ;p .

Wiesz w ogóle czym jest prawo?! W ceridisach to możemy co najwyżej napisać jaki z ciebie idiota...

SnapperHunter
  • Gość
Ja tam wolał bym usłyszeć muzykę waszą. ;p  W każdym razie róbcie jak chcecie.

egzeq

egzeq

Użytkownicy
posty45
Propsy3
  • Użytkownicy
Hmm... jakoś nie zauważyłem jakby ktoś pytał, więc zadam to pytanie: czy będzie można wzmacniać swe runy? Nadałoby to z pozoru nudnawej magii świeżości, np. zmniejszenie kosztu czarów, bądź mocy. Pomysł będący już w wielu grach zastosowany rzecz jasna. A co z SK? Będzie powiększona o więcej niż parę nowych postaci? Pytanie trochę retoryczne, ale zapytać wypada.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: SnapperHunter link=topic=660.msg35729#msg35729 date=Oct 27 2008, 17:56\'
Ja tam wolał bym usłyszeć muzykę waszą. ;p  W każdym razie róbcie jak chcecie.

A ja bym wolał aby tacy jak ty nie zadawali głupich pytań.

Przecież jakby była opcja stworzenia własnej muzyki to takowa by się na pewno pojawiła. Puki co nikt z nas umiejętnościami w tym zakresie nie dysponuje.

SnapperHunter
  • Gość
LoL, człowieku! Ja tylko wyraziłem swoją opinie, że chciałbym usłyszeć muzykę twórców moda, nie zadaje głupich pytań...

0 użytkowników
Do góry