Pytania i odpowiedzi 470279 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 470279

Odpowiedzi 1123

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Dlatego powinny powstać 2 wersje: spakowana samego moda bez instalatora i instalka.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Adrian
  • Gość
Na trailerku widać było przez chwile lawę. Czy będzie wyglądać tak sami bidnie jak w podstawce, czy będzie palic się we wszystkich miejscach, czy może jeszcze coś innego :)

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
1.Jak będzie wyglądać ta walka magicznymi szponami. czy będzie poprostu walił tak jak z piąchy, czy będą jakieś nowe animacje??
2. Czu będziecie robić animacje do uników? Czy zrobicie, że wróg nas poprostu nie zrani i ewentualnie będzie informacja, że uniknęliśmy ciosu?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Co do nowych animacji to być może będzie ich więcej. Ale w tej chwili ciężko napisać coś konkretnego bo animator ma mało czasu. Do grudnia jeszcze trochę czasu więc damy znać jeżeli coś sie zmieni.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

GabrySGhosT
  • Gość
a ja mam takie pytanko... czy będzie jakiś dubbing do moda? jeśli tak to służę pomocą :D

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
to juz bylo. watek sie czyta, zanim zada sie pytanie :D

Adrian
  • Gość

Adrian
Gość

Pytania i odpowiedzi
#166 2008-08-29, 20:39(Ostatnia zmiana: 2008-08-29, 21:35)
Ej^^ nikt mi nie odpowiedział na poprzednie pytanie :D

"Na trailerku widać było przez chwile lawę. Czy będzie wyglądać tak sami bidnie jak w podstawce, czy będzie palic się we wszystkich miejscach, czy może jeszcze coś innego bleh.gif"

PS: Dzięx i sora za zawracanie tyłka hehe

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Lawa w CZ to ta sama tekstura co w G1, z tą róznicą ze bedzie przez nia lekko prześwitywać, no i będzie się palić.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Taki małe pytanko :)
Cz y będą zupełnie nowe modele stworów?

Adrian
  • Gość
Nowych modeli stworów na screenach i filmach jeszcze nie było widać. Ale taki Jaszuroczłek ma bardzo fajną nową teksturkę. Ten nieumarły strażnik(paladyn chyba) też nieźle wygląda. Dużo lepiej niż w Gothicu 2 :P .

PS: Widze, że ostatnio troche ucichło o modzie(pewnie wszyscy zbierają siły na grudzień :P )

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Tak wiem o tych; dodatkowo chyba będzie jeszze to coś http://i27.tinypic.com/eunj3r.jpg

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Co do zupełnie nowych stworków to jeżeli powstaną to pod koniec realizacji projektu, więc nawet dla nas to nic pewnego.

W tej chwili Ork wykańcza nowe czary - mogę powiedzieć tylko tyla, że wgniatają w fotel :P  Niedługo powstanie filmik z prezentacją spelli - co nie aragorn :P

Mogę też dodać, że jak na razie gracz ma już do dyspozycji 60+ questów w tym sporo naprawdę długich - mówię tylko o głównej fabule. Procentowo ta ilość to jakieś 25%, więc  CZ będzie naprawdę oferował sporo zabawy. Oczywiście w późniejszych etapach ilość krótkich zadań się zmniejszy a te dłuższe będą bardziej złożone i rozciągnięte. Będzie kilka długich wątków pobocznych, z czego 2 naprawdę sporo.

Adrian
  • Gość

Adrian
Gość

Pytania i odpowiedzi
#172 2008-09-11, 20:12(Ostatnia zmiana: 2008-09-13, 14:36)
Hehe kolejny raz napisze to samo. ZAPOWIADA SIĘ WYŚMIENICIE :D .

Aha BEZI ten stwór to poprawiony kretoszczur. Fajna teksturka. Chyba że to dzikszy kuzyn kretoszczura:P Wydaje mi się, że model lekko poprawiony ale głowy nie dam.

Heh patrząc na swoje posty musze ci przyznac częściowo racje <_< . P prostu dziele się swoimi spostrzeżeniami. Napisałem tego posta bo ty napisał "to" a nie np kretoszczur czy cos ^_^ .

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Cytat: Adrian link=topic=660.msg31676#msg31676 date=Sep 11 2008, 20:12\'
Aha BEZI ten stwór to poprawiony kretoszczur. Fajna teksturka. Chyba że to dzikszy kuzyn kretoszczura:P Wydaje mi się, że model lekko poprawiony ale głowy nie dam.
Kurde wiem o tym; cały czas mam wrażenie, że mnie pouczasz  :P

Mahoro
  • Gość
mam pytanie, skoro okazało się że muzyka która przygrywała w najnowszym gameplay to plagiat, to czas zapłaty będzie miał zwykłą muzykę z podstawki, czy planujecie zrobić nową?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jak na razie nikt z nas nie robi sam muzyki. Nie wiem jeszcze co z tym zrobimy, w każdym razie nowa muza by się bardzo przydała.

Adrian
  • Gość
Noto moja prośba do was, bierzcie tylko od kogoś komu ufacie, żeby nie okazało się że to znowu plagiat :) ))

Vaderssj
  • Gość
Czy jeżeli ktos sie nauczy poslugiwania mieczem runicznym to bedzie musial dodatkowo uczyc sie kregow magii aby wsadzac runy do miecza ?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Cytat: Vaderssj link=topic=660.msg32429#msg32429 date=Sep 20 2008, 11:32\'
Czy jeżeli ktos sie nauczy poslugiwania mieczem runicznym to bedzie musial dodatkowo uczyc sie kregow magii aby wsadzac runy do miecza ?

To już spoilery by był jakbym odpowiedział, choć odpowiedź wydaje się dość oczywista :D  Jak wyjdzie mod to się dowiesz.

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Takie małe pytanko :P

Kiedy filmik z czarami?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry