Konkurs na najlepszy screen 24411 49

Ankieta

Konkurs

Głosów w sumie: 100

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 25.07.2009 roku

Wyświetleń 24411

Odpowiedzi 49

Voltage

Voltage

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mi się podoba bardziej obrazek numer 3

ale 1 tez bardzo dobra

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Głos oczywiście na CZ. W sumie to chamskie głosować na swój team, ale mama często powtarza mi, że jestem chamem więc coś w tym musi być :D   Dodam jeszcze, że podoba mi się również bardzo klimatyczny screen z GerranHeart.

Natomiast the best jest screen z CZ pokazujący niebo przy zachodzie słońca (nie startujący w tym konkursie).
Oświetlenie jak z Crysisa  :D

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy

ChudyJohn

Konkurs na najlepszy screen
#42 2009-07-26, 17:35(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 18:35)
Głos na CZ za tekstury, innowacje itp. :D

Vertex: Usunąłem spam, jeśli dalej zamierzacie się kłócić to w offtopicu lub przez jakikolwiek komunikator internetowy.
I się dziwicie, że mało osób tutaj często się udziela skoro potrafiliście totalnie rozpier*olić swoją "dyskusją" całą inicjatywe, która w końcu miala spodobać się nie komu innemu jak publice. Każdy kolejny post nie na temat będzie kasowany, a autor karany warnem.

Dziś mam nastrój do robienia z siebie idioty!

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty450
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

#43 2009-07-27, 08:01(Ostatnia zmiana: 2009-07-27, 08:06)
Ale badziewie. Nikt się nie popisał. Nic godnego szerszej uwagi.
Okazuje się, że w Czasie Zapłaty więcej kopaczy będzie waliło młotkiem niż w oryginale.
Gniew Beliara zaprezentował gościa trzymającego dwie bronie, walczącego ze szkieletem. Na poprzednim dniu screena the Modders dali ten sam temat, ale ich zdjęcie było dużo lepsze niż to coś. Koniec końców ci z GB pokazali zaledwie nowinkę techniczną.
Gerranheart przedstawił nam tzw bardzo mroczną lokację. Powinni dać jeszcze podpis: czy widzisz podobieństwa do innych modów?
A ostatnie zdjęcie to jakiś żart.

W zeszłym roku były lepsze  :D  

Na kogo więc oddać głos? Żaden z kandydatów!  :D

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

#44 2009-07-27, 10:07(Ostatnia zmiana: 2009-07-27, 10:08)
Koniec końców ci z GB pokazali zaledwie nowinkę techniczną.

Zapewniam cię, że zanimowanie i oskryptowanie walki dwoma mieczami to nie jest takie hop-siup i ta "zaledwie nowinka techniczna" kosztowała naszych skrypterów i animatorów bardzo dużo czasu.

W zeszłym roku były lepsze  :D  

Na kogo więc oddać głos? Żaden z kandydatów!  :D

Tak właśnie się zastanawiam... dlaczego ty nic nie pokazałeś ze swojej modyfikacji? Jestem pewien, że screeny z twojego moda pobiłyby te "badziewie" tutaj.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#45 2009-07-27, 10:26(Ostatnia zmiana: 2009-07-27, 10:28)
Tak właśnie się zastanawiam... dlaczego ty nic nie pokazałeś ze swojej modyfikacji? Jestem pewien, że screeny z twojego moda pobiłyby te "badziewie" tutaj.

odpowiem za gothera, może w nie do końca takiej samej formie ale na jedno wyjdzie: bo nie jesteście godni, bo niemcy cośtam a on ma skrypty xxx i w ogóle yxz a my nie umiemy tego a oni zrobili i to jest normalne i wszyscy to mają a my nie i jesteśmy nieudacznikami i nie pokaże bo to bez celu. a i że zna niemców i pisał do nich i znają się, współpracują i oni mu dali xyz a on zobaczył że oni robią zyx i nasze projekty przy tym to żenada.

narcyz & bufon company

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Gother, CZ tak samo zapierdalali przy swoich żurawiach, teksturach, czy światełkach, i GB przy dualach, tarczach, czy kurkach, jak ty przy swoim modzie.

Swoją drogą, dlaczego nie wziąłeś udziału w DS?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dokładnie. Pierdolić, że słabo każdy potrafi.
Tobie się w ogóle nie chciało nic zrobić Gother, więc jeśli łaska, nie przesadzaj z krytyką, bo to tylko o tobie świadczy.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#48 2009-07-27, 15:04(Ostatnia zmiana: 2009-07-27, 15:07)
Chyba nie wyczuliście ironni i prowokacji, a przecież na tym forum to codzienność  :lol2:  
Jeśli to jednak prawda to looknij gother na woga, jak Niemcy pozytywnie oceniają Polskie mody.

Jak już mówiłem, nie miałem warunków aby pokazać więcej rzeczy. W każdym razie pokażę niedługo w jawnym dziale.

Warto poczekać do września  :lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Gofer oblej się bitą śmietaną i skocz na love parad do Berlina - myślę, że zrobiłbyś furorę :lol2:  Tylko nie zapomnij o wisience.

Co do jakości DSa. W sumie nie było źle biorąc pod uwagę co się dzieje z forum :lol2:  Szkoda tylko, że tak mało teamów wystąpiło.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry