Pomysły i Propozycje 89085 250

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 89085

Odpowiedzi 250

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
O fikołkach zapomniałeś. ;)

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
a nie lepiej by było odrazu wwalić do moda combo z g3 hehehe fajnie by to wyglądało

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O fikołkach zapomniałeś. :P
I jeszcze o trybie "Matrix" ;]

Maxiu

Maxiu

Użytkownicy
posty4
Propsy2
  • Użytkownicy
Drugi punkt mnie zaintrygował. Może tak z tym dobijaniem.

- wielki skok.
- w międzyczasie wyrzucamy jeden z mieczy w górę.
- drugi miecz wbijamy w zad ofiary [o ile leży na brzuchu, jeżeli na plecach to wbijamy go w mały palec]
- krzyk rozpaczy/wściekłości/grozy/albo kawałek z Ich Troje
- szybkie, niemalże nieuchwytne ściągnięcia ineksprymabli i zrobienie kupy na twarz dobijanego wroga. Jak leży na brzuchy to zamiast tego osikanie.
- miecz wcześniej wyrzucony w górę właśnie spada i dobija przeciwnika, przybijając go do ziemi.
- można jeszcze oblać go benzyną i podpalić w sumie, byłoby bardziej efektywnie.

I w połowie c-c-c-combo breaker  ;]

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pomysły i Propozycje
#244 2009-04-25, 22:32(Ostatnia zmiana: 2009-04-26, 09:48)
a może byście zrobili takie coś jak łowienie ryb coś takiego jak na zasadzie wydobywania złota w nk tylko że z wędką i wodą dodało by to trochę klimatu oczywiście do niczego nie zmuszam

i mam jeszcze jedno pytanko dlaczego mi się nie wyświetla mój avatar wszystko zrobiłem jak trzeba i nic pomóżcie jak możecie

Edit by Vertex: Wrzuć obrazek który ma być w avku na jakiś darmowy hosting, np: www.tinypic.com

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Łowienia ryb, instancji od 70lvla, dueli i latających mountów nie będzie :P

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a może byście zrobili takie coś jak łowienie ryb coś takiego jak na zasadzie wydobywania złota w nk tylko że z wędką i wodą dodało by to trochę klimatu oczywiście do niczego nie zmuszam

Kolejna niezbędna czynność typu mieszanie wody w beczce. Owszem, takie dodatki to super rzecz ale mało istotne dla samego gameplaya a ilość włożonej pracy jest nieproporcjonalna względem efektu.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Gdzieś już to słyszałem.  ;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
tzn?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Po prostu było już wcześniej podobne pytanie i odpowiedź do niej...

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Dobra zamykam temat bo w sumie jest już niepotrzebny. Nie będziemy już dodawać nic nowego. Dzisiaj napisałem ostatni q i chyba w końcu konkretnie zabierzemy się za testy.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników
Do góry