Pomysły i Propozycje 89541 250

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 89541

Odpowiedzi 250

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Że ten pomysł jest tak zajebisty jak ta hulajnoga :/

Magras

Magras

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Aha.Ale lepszy by był różowy rowerek z czterema kółkami.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Chciałem ukazać że dla mnie ten pomysł jest na równi z dodaniem do moda różowej hulajnogi jako środka transportu.

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Może jestem popi... ale różowa hulajnoga jako easter egg mi się by podobała.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
również o tym pomyślałem ;) . zobaczy sie

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Hej mam pomysł mianowicie chodzi mi o oto aby w cz rick odczuwał głud czyli tak jak w san andreas cj musiał jeść i mogło by to znalesć sie w cz moglo by się syświetlać np coś takiego jak czujesz sie głodny i takie tam aż po jakimś czasie rick by mdlał i odbierało by mu to troszke hp mam nadzieje że pomysł się wam spodoba :D

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
NIE, poraz drugi :D .

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
aha a można wiedzieć czemu tak z ciekawości oczywiście :D

[/size]

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie wzbogacałoby to rozgrywki, a jedynie zwiększało ilość czasu poświęcanego na nudne elementy.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
aha chyba że tak

[/size]

[/size]

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Wiem że to na pewno czasochłonne o ile jest możliwe do wykonania ale czy jest możliwość szczelania z luku jak w G3 to można by ja dodać  co wy na to  ?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
niemożliwe

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Zanim pojawi się argument z np. SwumpfScavenger i innymi modami gdzie był celownik, to napiszę ze celownikiem można poruszać tylko na boki, nawet jezeli udalo by sie ustawic kamerą celownik wyzej postać strzelałaby na wprost.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Ja mam taką propozycje na temat czarów.

Chodzi oto żeby magowie o o ile jacyś będą w obozie myśliwych mogli za opłatą dawać nam bufki wiecie takie zaklęcia wspomagające NP: Zwiększenie HP na 10-5 Min i tak dalej jest takie coś możliwe ?

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Mam propozycję specjalnej strzały, która oprócz obrażeń uniemożliwiała rzucanie czarów, a także by można szybko przełączać między różnymi rodzajami strzał, żeby było to możliwe podczas walki. Np. pod jedynką były by lodowe, pod dwójką trujące, pod trójką te specjalne(o których pisałem), a pod 4 zwykłe. Mam też pytanie czy będa różne rodzaje zwykłych strzał bez żadnych efektów np. mocniejsza strzała z magicznej rudy. Chodzi mi o oto, że zauważyłem duże zmiany w walce wręcz, a także w magii, których brakuje w łucznictwie, jeśli mówie źle to mnie poprawcie.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Tyle, że w G1 te numerki do których chciałeś przyporządkować strzały są zajęte:
1- broń do walki wręcz
2 - Łuk/kusza
3 - ostatnio używany czar/ bron
4- można przyporządkować czar
:)

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Jezu, przykładowo podałem może być y,  u,  i,  o,  jako te klawisze.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Chodzi oto żeby magowie o o ile jacyś będą w obozie myśliwych mogli za opłatą dawać nam bufki wiecie takie zaklęcia wspomagające NP: Zwiększenie HP na 10-5 Min i tak dalej jest takie coś możliwe ?
Za dużo WoW'a :lol2: .

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie przesadzacie z tymi czarami, miksturami  i innym syfem? To trochę pogmatwane i gdyby przyszło to wszystko uwzględnić to chyba cały mod był farmą artefaktów gdzie aby przejść 2 metry musisz wypić specjalną miksturę. Bez przesady, to nie dopalacze.pl :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry