Pomysły i Propozycje 89277 250

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 89277

Odpowiedzi 250

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
/up
Cos mi tu smierdzi Diccuriciem ^^

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy

Adrian

Pomysły i Propozycje
#141 2008-11-29, 14:00(Ostatnia zmiana: 2008-11-29, 14:01)
Mi się podoba pomysł z jaskinią, rudą i orkami. Byleby nie leżały luzem tylko w jakieś skrzyni/wagonie ^^  . Bo to będzie w końcu quest na cierpliwość a nie na siłe hehe :)  .

Chikaio

Chikaio

Użytkownicy
posty16
Propsy11
  • Użytkownicy
@Nygus: Nie nie, sam wymyślałem. A nie pamiętam aby takie zadanie było w Diccuricu, jednak daleko nie zaszedłem, więc pewnie coś mnie ominęło xD.

IMO quest z kasą ssący, bo pewnie i tak o nią w późniejszym okresie gry troszczyć się nie będziemy musieli, a na początku 20 orków to za dużo jak na naszego bohatera.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
mam takie pomysły

1.przed bramami do SO były pale na których są nadziani najemnicy.
2.by na wietrze kołysały się drzewa
3.pomysł na upijanie sie jest dobry,przydał by się :P
4.Nowe Intro
5.By Cavalorn  był mistrzem walki jednoręcznym mieczem

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Najemników na Pall nie będzie niewiem czemu nie pytałem Orca zamiast tego będą powieszeni Najemnicy przed obozem chyba.

z tymi drzewami good idea.

Nowe intro cholernie dobra sprawa ja bym je dał tylko to trochę pracy jest :D

Co do sztuki machania jednoręczną bronią to popieram by Cavalorn był mistrzem i żeby mógł uczyć tej sztuki jak coś z Dual Wieldem :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a kto nas nauczy obsługiwaniem się mieczem runicznym. :D

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
mam jeszcze kilka pomysłów:

-respawn potworów
-jeśli byłby ten obóz bandytów w kanionie trolli to niech będą tam ludzie ze SO
-zwierzęta krowy i owce

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
a kto nas nauczy obsługiwaniem się mieczem runicznym.

Dobre pytanie. Skoro to taka niespotykana bron, chyba najlepiej byloby gdyby mozna bylo sie tego nauczyc z jakiejs ksiegi albo starozytnych zapisow

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Moim zdaniem powinien to być jakiś człowiek (Bo trudno za pomocą samego podręcznika o broni stać się płatnym zabójcą). Powinien to być człowiek prosty skromny niepozorny.

Mam taką propozycje.

Rybak
Na brzegu morza spotykamy rybaka po długiej rozmowie na temat jego pracy dostajemy możliwość kupna ryb w jednej z nich znajdujemy magiczną runę. Pytamy skąd się tam wzięła a on odpowiada że często z sieci znajduje obiekty kultów religijnych zupełnie jakby Adanos chciał by to czytał. Dostajemy możliwość kupna run z 1 kręgu. Po pokazaniu mu ostrza runicznego początkowo nie chce nam go oddać (co ta władza robi z ludźmi) jednak można go przekonać że posiadanie takiej broni naraża na niebezpieczeństwo. Po wykonaniu zadanie człowiek uczy wojownika wkładania run(Nareszcie!).

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Twój pomyśł jest fajny ale żeby to było z mieczam runicznym coś innego....coś starego,zapomnianego??
Może walki MIECZEM RUNICZNYM nauczą nas jacyś starożytni co przybyli do koloni ???

ale odemnie to nie zależy

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy

archanixex

Pomysły i Propozycje
#150 2008-12-23, 12:28(Ostatnia zmiana: 2008-12-23, 14:19)
I o to chodzi, rybak w końcu studiował to, co wpadło mu do sieci, w ten sposób zna miecz runiczny.

//edit by dekster17:
Może miałeś w tym jakiś cel, może nie, ale następnym razem nie krzycz.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
A przed chwla napisales, ze to musi byc osoba, bo z ksiazek sie da. Tylko, ze tej osobie sie z ksiazek udalo. Sam sobie przeczysz :D

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Planujemy jeszcze oskryptować ze 2-3 zadania poboczne. Jeżeli macie jakieś naprawdę dobre pomysły to piszcie tutaj do końca stycznia. Jeżeli jakieś zadanie się spodoba napiszę, ale nie powiem, które - sami je znajdziecie w modzie :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam pomysł!!!!

"Złoty Kielich Rączki"

Rączka prosi nas o to byśmy przynieśli jego złoty kielich którego zapomniał wziąść ze swojego domu w starym obozie...a że stary obóz jest dla nas złowrogo nastawiony zapłaci nam  500 bryłek rudy.Przed bramami trzeba ogłusdzyć,zabić...jak chcecie :D  strażników.Kielich Rączki leży w skrzyni zamkniętej na wytrychy.Zabieramy kielich i wracamy do Rączki  i daje nam nagrodę....

To wszystko :)

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Mediv

Pomysły i Propozycje
#154 2009-01-22, 23:41(Ostatnia zmiana: 2009-01-22, 23:42)
Tjaa przebijamy się przez strażników przy bramie, pstryknięciem palców otwieramy samą bramę od zewnątrz, a potem łatwizna - przejść obok 10ciu Cieni i Thorusa. Jak dla mnie pomysł godny geniusza.

Wyczuwacie nutkę sarkazmu?  :D

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
:D  źle zrozumiałeś misja ma być w nocy :)

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Mediv

Pomysły i Propozycje
#156 2009-01-23, 11:59(Ostatnia zmiana: 2009-01-23, 12:00)
Cytat: toptik link=topic=659.msg42705#msg42705 date=Jan 23 2009, 08:05\'
:D  źle zrozumiałeś misja ma być w nocy :)

Rozumiem, że w nocy strażnicy otwierają bramy na całą szerokość, żebyś mógł wykonać questa dla Rączki? Jeśli kolonia w CZ jest bardziej nieprzyjazna i "można poczuć aurę zbliżającej się wojny" (cytat Aragorna z gameplay#msgote author=toptik link=topic=659.msg42705#msg42705 date=Jan 23 2009, 08:05\']:D  źle zrozumiałeś misja ma być w nocy :) [/quote]

Rozumiem, że w nocy strażnicy otwierają bramy na całą szerokość, żebyś mógł wykonać questa dla Rączki? Jeśli kolonia w CZ jest bardziej nieprzyjazna i "można poczuć aurę zbliżającej się wojny" (cytat Aragorna z gameplaya), to strażnicy z SO będą trzymać bramy zamknięte.

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może jakieś przejścia?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A może nieco racjonalizmu? Skoro ktoś delikatnie mówiąc spierdolił to wątpię aby pozostawili jego chatę nienaruszoną. Prędzej czy później została by zajęta a już na pewno splądrowana a koleś tu o jakichś kielichach pierdoli :D .

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
mam dla was pomysła na questa

Tytuł:Nowe pastwisko Snafa
Zleca:Snaf
Opis:Snaf narzeka że nagle zginął mu kretoszczur w zwłokach zauważył zatruty bełt ze SO mówi że koło SO jest zbyt niebezpiecznie na pastwisko więc musimy mu znaleźć nowe miejsce na pastwisko po pewnym czasie znajdujemy dobre miejsce ( np. wzgórze nad chatą Cavalorna ) meldujemy o tym Snafowi a on każe nam tam zaprowadzić ,gdy już go tam zaprowadzimymówi ''może być ,ale przyprowadź tu moje kretoszczury jeśli będzie im odpowiadać to mi powiedz a jak będie im żle poszukaj innego miejsca" miejsce jest dobre Snaf daje nam w nagrodę 1000 bryłek rudy i kilka eliksirów uzdrawiających

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry