O temacie
Autor Tasilvar
Zaczęty 6.07.2009 roku
Wyświetleń 6173
Odpowiedzi 6
Tasilvar
Warning: acp_load_template() [function.acp-load-template]: Unable to access /var/www/sites/yoyo.pl/p/y/pyrzyckie-liceum/forum/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php in /var/www/sites/yoyo.pl/p/y/pyrzyckie-liceum/forum/sources/ipsclass.php on line 1776Warning: acp_load_template(/var/www/sites/yoyo.pl/p/y/pyrzyckie-liceum/forum/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php) [function.acp-load-template]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/p/y/pyrzyckie-liceum/forum/sources/ipsclass.php on line 1776
Zdunek Administrator
Otóż mam problem, zainstalowałem IPB na na yoyo.pl instalacja przebiegła pomyślnie i wszystko było ok do momentu gdy chciałem się zalogować w paneluadministracyjnym.. Po kliknięciuna Admin CP pojawił się komunikat z błędem:Jedyne co poradzili mi na polskich supportach to kupno serwera, no ale ja nie mogę sobie narazie na tob pozwolić i ograniczam się jedynie dodarmowych... Czy jest więc jakiś inny sposób na rozwiązanie tego problemu? Proszę o odpowiedź..
popróbuj z tymi folderami z uprawnieniami 777 itp
Retsked