After Effects 3621 6

O temacie

Autor

Zaczęty 28.06.2009 roku

Wyświetleń 3621

Odpowiedzi 6

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Czy jest ktoś na forum kto ma bądź miał doczynienia z tą aplikacją?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
orcwarrior :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
przy okazji potrzeba mi tutoriali, tipsów i pluginów. szukam sam ale jeśli macie coś pod ręką bądź coś znajdziecie to byłbym zobowiązany.

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Cien

After Effects
#3 2009-06-28, 22:23(Ostatnia zmiana: 2009-06-29, 15:18)
Mój kumpel duży w tym siedzi. Jak mi się uda go złapać to podeśle Ci jakieś tutki.

Edit:

http://www.creativecow.com

Tą stronkę wyżej mi podał kumpel co nawet dobrze się  posługuje tym programikiem.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
ja kiedyś coś tam się bawiłem, ale dawno temu
pytanie jest takie, czy znasz angielski na tyle by zrozumieć angielskie tutki? bo polskie są w większości kiepskie

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Konserwa

Konserwa

Użytkownicy
posty63
Propsy23
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
videocopilot.net już odwiedziłeś?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

After Effects
#6 2009-06-28, 23:22(Ostatnia zmiana: 2009-06-28, 23:23)
pytanie jest takie, czy znasz angielski na tyle by zrozumieć angielskie tutki?

z tego co widzę to większość angielskich tutoriali jest wideo bądź obrazowa bo po prostu inna forma nie ma racji bytu przy takim programie. Przy rozumieniu czegoś takiego język jest raczej mało istotny... tak mi się wydaje. Przy photoshopie nie wiem co oznacza większość słówek po dziś dzień więc sądzę, że to kwestia wyczucia i obcykania podstaw.

videocopilot.net już odwiedziłeś?

tak, świetna strona i tego potrzebowałem. na początek powinno wystarczyć w połączeniu z obcykaniem podstaw programu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry