Miecz 20222 27

O temacie

Autor Jedairusz

Zaczęty 21.06.2009 roku

Wyświetleń 20222

Odpowiedzi 27

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Jesteś chętny?
Tylko musisz mieć maxa, który obsłuży normalmap.  ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No na renderze jak najbardziej jest, ale chętny nie jestem, bo na moim komputerze render w porządnej rozdzielczości z teksturą, normal mapą, specular mapą, światłem i cieniami robiłby się naprawdę dużo, kilkakrotnie dłużej niż na nowym komputerze.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Miecz
#22 2009-06-30, 12:31(Ostatnia zmiana: 2009-06-30, 13:17)
To chyba nie ma sensu, 4  osoby i tak każdy ma podobny render ;)  Ja jeszcze muszę dać :D

DO KTÓREJ?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wyrenderować można na sto sposobów, każdy się różni i szczerze przyznam, że wydaje mi się, że ludzi tutaj bardziej pociąga render niż tekstura. A przynajmniej myślą, że jak lepiej widać, to cała praca jest lepsza.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Miecz
#24 2009-06-30, 13:22(Ostatnia zmiana: 2009-06-30, 13:32)
Dobra, już nie będę się z tym bawił:

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Miecz
#25 2009-06-30, 13:23(Ostatnia zmiana: 2009-06-30, 13:57)
Mogę to zrobić, tylko nie wiem czy będę umiał porządnie wszystko ustawić  ;)

PS: Thoro, daj swoje tekstury. (alpha i bump, diffuse dałeś wcześniej w temacie)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, już nie będę się z tym bawił;) /quote]
Te kolce są beznadziejne, wywal je :D  Jak już masz robić to alphą to jakieś wyszczerbienia, ale nie kolce - one psują cały efekt.

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
PS: Thoro, daj swoje tekstury. (alpha i bump, diffuse dałeś wcześniej w temacie)

nie mam.

jeśli render nie będzie miał porządnych świateł i jakości a przede wszystkim jeśli to będzie standardowy renderer z maxa na podstawowych ustawieniach to absolutnie NIE MA sensu aby robić coś takiego.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry