Thoro ten karabin co zrobiłem to robiłem na podstawie fotki. Wszystko wymodelowałem co na niej było więc są 2 wersje
1. Ktos zmontował fotke
albo
2. Jesteś jakiś ślepy
Dobra to ja też pozwolę sobie ocenic prace innych ;]
model 2 : Nie ma mojej ulubionej czarnej ramki i nie jest podpisane,
w dodatku wygląda jakby miał nałożonego Turbo smootha chociaż nie ma tylko się nie znam..()
model 3 : magazynek jest źle umiejscowiony o 2 i 1/3 minimetra na południowy wschód i w tym przypadku nic innego jak powiesić cie Zdunek za jajca do góry nogami.
model 4: Nie podoba mi się tło i serwer na jaki to wsadziłeś... NO WIESZ CO?...
model 5: Nie przesadzał bym z tym pomarańczowym światłem zbytnio, zmniejsz intensywność z 0,84 na 0.81 bo w przeciwnym razie nie zagłosuje na ciebie ( WRRRR!!...)
model 6: Model jest przekręcony w lewo co mi bardzo sie nie podoba.
("Model ma źle nałożonego smootha") po chuj to wspominać skoro nie oceniacie estetyki renderu tylko technikę wykonania? tak po za Open GL wygładza płaszczyzny powodując automatyczny smooth wszystkich modeli wiec to jeden wał jak ten smooth wygląda w maxie....)
(Model nie powinien brać udziału w konkursie iż, ponieważ, gdyż, poniewuż/yż itp itd nie jest skończony") W takim razie wogole tego konkursu nie powinno być a co dopiero robić ankiete.)
Oceniacie modele nie wiedząc co tak naprawdę oceniać, estetykę, technikę, płótno czy obramowanie, wiec kur** odpierdolę wam kazanie:
"Napiszcie dokładnie co i jak prezentować, w czym zrobić i co powiedzieć,
High poly, low poly, nurbs czy siatka, ważne by robota była tego warta...."
"Jak chcecie to skasujcie mój model z ankiety bo i tak nie miałbym zamiaru go oddawać dzieciom do malowania w paincie no wiecie..., w tej dziedzinie od malowania pędzlami....
bo każdy grafik 3d(taką głupią sklejkę tekstur) powinien chociaż to zrobić własnymi gołymi rękami..."