Aha jak już się pojawił administrator to takie pytanie odchądzące od tematu:
Od 4 miesięcy próbuje założyć nowe konto. Zakładam mam je ale admin nie oakceptuje mojej rejestracji i to przy różnych nickach. I pytanie: czy jest możliwość załozenia nowego konta lub ZMIANY NICKA W TUTEJSZYM KONCIE? Był bym wdzięczny bardzo.
//Edit by Bula: Takie rzeczy to na PM xD Napisz na PM nick to ci zmienie.edit: dzieki, a propo to nie o to dokładnie mi chodziło. Żeby zrobić nowy świat to trzeba w 3ds maxie trzeba zrobić pole jakieś na którym bedzie sie stawiało obiekty? czy to w innym programie a ten słuzy wyłacznie do modelowania obiektów pojedynczych typy dom czy siatke potwora. Mógłby się pojawić taki tutorial ale się pewnie nie pojawi

, więc jak sie nauczę to napisze (może) ale to w nie najbliższym czasie...
edit: poszukalem w dziale 3d o 3ds max, temat do kosza, nikomu sie nie przyda raczej tylko linki wklejcie do tematu z lista linkow do programow bo nie ma wszystkich - to powinno zapobiec tematom podobnym do tego... niech ktos mi jeszcze tylko odpowie odnosnie tego pytania:
Żeby zrobić nowy świat to trzeba w 3ds maxie trzeba zrobić pole jakieś na którym bedzie sie stawiało obiekty? czy to w innym programie a ten słuzy wyłacznie do modelowania obiektów pojedynczych typy dom czy siatke potwora