Age of Conan 30982 125

O temacie

Autor

Zaczęty 23.01.2009 roku

Wyświetleń 30982

Odpowiedzi 125

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Age of Conan
#100 2011-07-22, 22:19(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 22:21)
Kamole trzeba tylko kolorami dopasować.
To znaczy?
Co do potków to wg mnie warto, są świetne potki, np. od razu regenerujące HP czy manę, które są drogie, wiec opłaca się je produkować dla siebie + sprzedaż.
W takim razie może dam taką drugą profkę. Mam jeszcze brata, to on weźmie coś innego i się uzupełniać będziemy.
Płatnerstwo nie jest złe, ale dużo z tym zabawy a i tek najlepszych przedmiotów tak nie zrobisz, ale fakt, ze sporo można sprzedać i zarobić.
W ostateczności jak dojdę do tego progu, to może zresetuję profesję i zacznę od nowa uczyć się innej. Się jeszcze zobaczy.
40lvl noobek nabił... xD
masz za płytki brodzik inteligencji, aby ze mną rozmawiać

p.s. wiecie czemu w statystykach pvp zalicza mi tylko co drugiego/trzeciego fraga i to wyłącznie, jeśli rozwalę kogoś o wyższym levelu ode mnie? (o wyższym, nie liczy mi fraga jak rozwalę kogoś na swoim)

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie znam się na pvp :D

Właśnie powiedz gdzie można nabić punkty pvp bo kurde chcę spróbować :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Age of Conan
#102 2011-07-23, 00:16(Ostatnia zmiana: 2011-07-23, 00:37)
ja nabiłem większość w prowincji kcośtam na pustyni podczas robienia questów, bo siedzę na serwerze pvp :D . u was chyba można to zrobić na walkach między gildiami. no i są chyba jeszcze jakieś starcia masowe, lokacje specjalne pod pvp, czy coś tam. jeszcze wszystkiego nie sprawdziłem i nie mam gildii. muszę do polan zagadać, bo jak na razie jestem sam mimo z 10 ofert od gildii rosyjskich :D

edit. ludzie są chyba gotowi dać każdą cenę za pelerynkę na 40lvl bez wymogów poza poziomem doświadczenia. produkcja za grosze, sprzedałem za 5 srebra szybko, następną wystawiłem za 8. nie ma na rynku konkurencji, to może następna lepiej pójdzie. jedna sztuka niby nic, ale potem pewnie asortyment się poszerza :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm na bagach jest niezła kasa z tego co widziałem te wypaśne chodzą po 150g :D

Poza tym mi szkoda czasu na rzemiosła, na razie zwiedzam i robię q bez stresu.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
czyli faktycznie dobre są akcesoria. a bagów nie widziałem w ogóle na rynku, to ja bym ceny dyktował. zajebiście :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ta jest tylko jeden mankamencik, z tego co elvis mówił na free jest ograniczenie golda do 2 ;p

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
lol, jedno słowo. mam już 70coś srebra, to niedługo się dowiem. jemu nie ma co wierzyć, trzeba sprawdzić samemu :D
premium może nawet bym kupił tylko szkoda mi czasu, a jakbym wydał forsę, to jestem pewien, że już od gry bym się nie oderwał. na razie mam jeszcze nadzieję, że rzucę ją w cholerę :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
jest ograniczenie jest : p ja np kupiłem sobie peta cobre za 1g 50s żeby nie marnować zbieranego hajsu : p

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
te konie jednorazowe? jest sens kupować?

p.s. dołączyłem do gildii, zajebiście we dwóch (ja 45lvl, ziom grający 2,5 roku z 40) rozpierdalało się trzech, z czego każdy powyżej 40 (jeden 52). mogą nam ssać, jest moc.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kobyły nie są jednorazowe, jak klikniesz ppm to na pasku pojawi ci się ikonka konia.

Co do gry w grupie to w każdym mmo to kwintesencja gry. Ogólnie dobre party to fajna sprawa no i gra się szybciej/ciekawiej ;)

sauron
  • Gość
a wy dalej w to gracie  :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
jakie ma wymagania konan?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
najgorsze z nich to 25 giga miejsca na dysku a tak to małe na GF 9800GT, 2giga ram, amd 64 x2 4200+ śmiga na maxa bez większych problemów

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
kupcie mi komputer xD Elvis, wez wyciagnij ze skarpety kazza jakieś pieniadze

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
komputer na którym gram to paro letni antyk sam bym go wymienił xd

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ja mojego to już mógłbym do muzeum dać. "Paro letni"? Bitch please, mój ma 9 lat xD
Ja mogę liczyć najwyżej na LOTRO.

makin' bacon

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Age of Conan
#116 2011-07-24, 12:20(Ostatnia zmiana: 2011-07-24, 12:20)
Zapierdalać do roboty to sobie kupicie nowy a nie narzekacie tylko : p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
a wy dalej w to gracie  :lol2:

Ano gramy ;p  Bez porównania gra na Cromie a polskich serwach.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Jak coś to moge dzisiaj wpaśc i pomóc bo nie chce mi sie po thunder river biegać xd

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No ja FoD dzisiaj skończyłem w sumie. Powoli idę dalej, jak coś to dam znać :D

0 użytkowników
Do góry