Age of Conan 30980 125

O temacie

Autor

Zaczęty 23.01.2009 roku

Wyświetleń 30980

Odpowiedzi 125

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Raczej pytanie czy ktoś grał czy ma zamiar grać a jak już grał to jakie miał odczucia i tyle.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Age of Conan
#1 2009-02-21, 20:35(Ostatnia zmiana: 2009-02-21, 20:42)
Gra doszła zainstalowała się zalożyła konto i się odpaliła.
I screeny:
http://i225.photobucket.com/albums/dd272/E...pg?t=1235244708
http://i225.photobucket.com/albums/dd272/E...pg?t=1235244710
http://i225.photobucket.com/albums/dd272/E...pg?t=1235245224

Grafike mam ustawioną prawie na maxa tylko aa x4 klatki średnia 40-50 czasem więcej czasem mniej zależy od lokacji

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Gra w to ktoś? Bo od wczoraj triala właśnie używam. Do 20 levela można grać do usranej śmierci, nie ma ograniczeń czasowych :D  Na razie mam pozytywnie odczucia, miła odmiana od wowa.

Na jakich serwach gracie i jakie nicki.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Age of Conan
#3 2009-12-17, 14:09(Ostatnia zmiana: 2009-12-17, 14:09)
Są może jakieś prywatne servy?Bo gra mnie zaciekawiła jak oglądałem recenzje na Hyperze. Tylko nie mam zamiaru za nia placic :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie mam pojęcia. Ale jest trial nieograniczony limitem używania, do 20lvl można pograć. Abonament na serwach pl jest całkiem ciekawy bo chyba 20zł.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
20zł chyba pierwsze 3 miesiące potem 30 : p Prywatnych serverów nie ma a sam bym chętnie pograł ale ogółem od następnego tygodnia wracam do gry już pełnej i mucimy ten 80 lvl przez święta ; ) ogółem polecam bo jak za taką cene zamiast flaszki albo torby palenia można mieć miesiąc grania w naprawde dobrą gre

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
To jaki serw?

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Ile czasu zajmuje zrobienie 20lvl?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Bo ja wiem. Ja gram dla przyjemności, nie dla grindu, czy nawalania 80lvl w 5 dni. Ale pewnie w jeden wieczór nabijesz jak przysiądziesz, góra dwa.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Zalezy jak grasz ogółem z 2-3 dni.
Co do serva to jeszcze nie wiem narazie pogram sobie na próbnym koncie i popatrze jaką klasa pograć a potem jak coś się dogadamy.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Spoko, bo raczej myślę o migracji na serw pl, mam tam ziomali, więc zawsze pomogą :lol2:  Poza tym mniej tłoku, serw pve - nie lubię pvp. Powinno być nice. Na razie podoba mi się klimat conana, jak dorobią contentu to naprawdę może być dobre mmo, raczej dla bardziej wymagających graczy.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Mam już 21 lvl i nie powiem gra się świetnie. Zadania może nie rewelacyjne, ale i tak ciekawsze niż w wow, często sporo trzeba się nabiegać. Jest kilka smaczków, np. butelka z listem inicjująca q.

Ale miodem w AoC jest walka. Może na początku tego nie widać i mam tu na myśli tylko fighterów (reszta buractwa kilka tylko te ikonki ^_^ ). Pomijając combosy, to trzeba też taktycznie myśleć, jest sporo ustawień dotyczących stylu walki, drzewka oddają realną różnicę pomiędzy featami. Naprawdę ciekawie.

Na bank kupie full, ale przenoszę się na serw pve pl rothat bo pvp to nie dla mnie. Na szczęście w AoC pve daje też sporo frajdy, rajdy jak dla mnie są ciekawsze niż siege.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Wykupiłem wersję pełną + 60 dni prepaidem. Muszę przyznać, że AoC to świetna gra. Realia i klimat są świetne. Zdecydowanie polecam serwery PvE: Crom EU albo Rothat PL - gram na PL, na EU dla mnie za tłocznie, chociaż na PL też nie można narzekać na brak graczy.

Bardzo podoba mi się walka u fighterów, jest bez porównania lepiej zrobiona niż w wow, czy WARze. Szkoda tylko, że klasy są ciulowo zbalansowane, no ale wyjdzie jeszcze trochę patchy, dodatek, etc. Raidy też są ciekawe.

Więc jak ktoś ma czas i 30zł miesięcznie na abonament to nie będzie kasa wywalona w błoto.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To ja może wrócę w lutym do gry. W końcu szykuje sie dodatek który mnie korci.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No dokładnie. Gdyby nie to, że czytam każde zdanie gadając z npcami to pewnie miałbym już 40 level :D  Ale jak się uda to do końca weeka pęknie 40tka i wtedy wezmę się za gathering i crafting, bo na razie jakoś mi się nie chce.

No i faktycznie sporo zależy od itemów, szczególnie u fighterów strasznie to widać.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Elvans kiedy wracasz do gry? Bo szukam wysokopoziomowego przyjaciela :)

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
http://projectfaolan.com/forum/index.php ciekawostka która dobrze rokuje : P

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
AoC za free, zapraszam na polski serwer PvE Rothat :D

sauron
  • Gość
AoC za free, zapraszam na polski serwer PvE Rothat :D

cwaniak, we free tego nie ma :D  grafika kiepska chyba że coś źle robię...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kiepska? Raczej coś źle robisz bo grafa jest super. Co do serwerów to trzeba chyba ściągnąć polską wersję gry, żeby grać na serwerze PL.

0 użytkowników
Do góry