Age of Conan 30929 125

O temacie

Autor

Zaczęty 23.01.2009 roku

Wyświetleń 30929

Odpowiedzi 125

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Zna ktoś kogoś kto ma konto premium na Cromie?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Jak ktoś gra na cromie to zapraszam do gildii Last Bastion :D
http://www.ageofconan.pl/

Ludzie tam dają rady i sporo pomagają, gra się dużo lepiej :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No gram nadal, nie codziennie, ale na 80lvl jest naprawdę cool, contentu jest w cholerę, ciekawe insty, itemki t1 czy z hm bez problemów się dropi. Jak ktoś ma ochotę to niech wbija na croma, tylko nie róbcie barba - mile widziany pom, demo, guard, tos, necro :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
już z tego wyrosłem, dobrze że moim demo nie grałem na cromie, bo bym się od was nie uwolnił :D

prawdziwa zabawa kończy się po tortage (ale to może dlatego, że potem wyprzedziłem za bardzo brata, z którym razem graliśmy będąc w jednym pokoju)

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W AoC zabawa == gra w grupie. Bez tego gra mija się z celem. Z resztą to podstawa każdego mmo. Druga sprawa, że można poznać sporo fajnych osób spoza PL.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
grałem potem po 40lvlu do 50 z ludźmi z gildii, ale i tak było nudno. to nie to samo, co z kimś na żywca. no i na tortage nie było pvp, potem żałowałem decyzji :D

0 użytkowników
Do góry