Age of Conan 30969 125

O temacie

Autor

Zaczęty 23.01.2009 roku

Wyświetleń 30969

Odpowiedzi 125

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
zapytaj tylko kazza co on wymanipulował do tej pory XD

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
A ściągać ten dodatek Kintajski? : p

sauron
  • Gość
Elvis ale tobą łatwo manipulować już wiem dlaczego kazz cię tak lubi :D

do tej pory niczego od niego nie uzyskałem, wręcz ciągle powtarzam że jest bezużyteczny i wkurwiający  :lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ja mam standardowego AoCa, na free chyba tylko bramy kitaju są odblokowane, więc w sumie można ściągnąć. Jak znajdziesz jakiś link to podrzuć, też ściągnę, no i udowodnisz kazzowi, ze wcale nie jesteś taki bezużyteczny :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
żeby grać w PL, trzeba założyć konto przez tą stronę. To jakby ktoś się zakręcił:

https://register.ageofconan.com/signup/ctrl/register/pl/conan/AGEOFCONAN-PL-F2P#registerTop

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ogółem opcje pobrania Narodzin Zabójcy Bogów mam w zakładce OPCJE jak odpalam grę tylko nie mam 14 giga xd

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

Age of Conan
#46 2011-07-04, 19:12(Ostatnia zmiana: 2011-07-04, 19:13)
Kurde wybrałem naprawę bazy danych a launcher mi 12gb czegoś ściąga - mam nadzieję, że to Kithaj leci. Też raczej jutro dobiję, bo parę dobrych h jeszcze będzie leciało.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ustalilismy w końcu gdzie gramy?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Wg mnie crom, jest więcej ludzi, łatwiej będzie wyżebrać kasę :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
a ja wole ten polski bo mam już łowcę na 78 lvl chyba

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ja mam tam zdobywcę na 80 i nie jęczę ;p  Ogólnie mi bez różnicy, na rothacie jest też kilka sensownych gildii, ale ogólnie mało typa się kręci.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
no dobra skoro uważacie ze crome lepsze to ok ogółem jakie sa teraz klasy  bo mam na koncie szamana i assasyna i nie wiem czy warto któregoś wywalić czy lepiej zostawić

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ja tam mam zasadę, zawsze wybieram klasę, którą po prostu lubię grać. Akurat w AoC to się sprawdza bo praktycznie każda klasa jest przydatna. Choć oczywiście obowiązuje standard: dps to demo albo nekro, choć i barb czy ranger potrafią przywalić, tank to guard, zdobywca też ujdzie, no i healer tutaj sam sobie wybierz co tam wolisz.

Tak btw, mi jakoś zawsze większą frajdę przynosi sama gra niż rajdy więc moją opinią się nie sugeruj :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ok jak oś to na Cromie gram szamanem nick Dalhar
Co do grafiki ja mam ładniutkie teksturki wystarczy jak coś wskoczyć w grze w opcje ustawić na high i mieć pobrane w dobrej jakości a ogółem i tak najfajniejsze rzeczy jeśli chodzi o grafikę to zaczynają się dopiero gdzieś na kontynencie : p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dokładnie - mówiłem ci kazz, że nie potrafisz ustawić opcji w menu :D

Ja wbiję dzisiaj to można zrobić jakiś rajd w tortage :D  Ten twój szaman to leczy?

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
no leczy ale ja coś czuje ze w miarę szybko wyjdę z tortag ale jeśli jeszczę będę to nie ma sprawy

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Age of Conan
#56 2011-07-05, 13:03(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 13:03)
to nie jest ładna gra. liczę na spektakularne lokacje bo na razie kiepsko to wygląda

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Age of Conan
#57 2011-07-05, 13:13(Ostatnia zmiana: 2011-07-05, 13:18)
Kazzmirski paladyn?
To jest max detal? :blink:  córka rybaka, ef lepiej wyglada

sauron
  • Gość
Kazzmirski paladyn?
To jest max detal? :blink:  córka rybaka, ef lepiej wyglada

widziałeś kiedyś paladyna z kijkiem na plecach? :D
tak jest jest u mnie max detal, łącznie z antyaliasingiem na max. wszystko wygląda lepiej od tego shitu, tym bardziej ef.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
U mnie wygląda tak bez wygładzania

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry