Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Ice#msgote author=pupu link=topic=4928.msg41886#msg41886 date=Jan 6 2009, 19:49\']Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Icea i się jeszcze poprawi.Jak dla mnie filmik jest ok.
Więc to świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji i braku kultury. Nie mam jednak zamiaru wdawać się tu w żadne kłótnię więc mam nadzieje że nie będziesz chciał dalej ciągnąc tego wątku...
A co do IceMana jeżeli chcesz te filmy robić na poziomie podstawówki to proszę bardzo osobą w wieku 10/12 lat to się pewnie spodoba, wiem może ostra krytyka ale kubeł zimnej wody może pobudzi cie do działania
Życzę powodzenia może filmik pod względem estetycznym - patrząc że to jeden z pierwszych, nie jest taki zły ale teksty strasznie nie ciekawe, jak chce takiego "humoru" posłuchać sobie to mogę śmiało wyjrzeć przez okno - na jedno wyjdzie...
Pozdrawiam i życzę powodzenia.