Gothic: Legenda 4588 8

O temacie

Autor IceMan

Zaczęty 6.01.2009 roku

Wyświetleń 4588

Odpowiedzi 8

IceMan

IceMan

Użytkownicy
posty68
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Filmik mojej produkcji odcinek pierwszy ma być komediowy tym razem bardziej się postarałem ale nie jestem pewien czy wam będzie się podobać?
Link: http://pl.youtube.com/watch?v=srugy3o_IRI
Pozdrawiam!

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Jeżeli uważasz że ciągłe powtarzanie słów kurwa itd jest  śmieszne to się grubo mylisz.
A wyśmiewanie ludzi którym w życiu nie wyszło jest jak najbardziej nie na miejscu...
Nie widziałem w tym ani jednej sceny humorystycznej.

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Cytat: Zoom link=topic=4928.msg41884#msg41884 date=Jan 6 2009, 19:19\'
Jeżeli uważasz że ciągłe powtarzanie słów kurwa itd jest  śmieszne to się grubo mylisz.
A wyśmiewanie ludzi którym w życiu nie wyszło jest jak najbardziej nie na miejscu...
Nie widziałem w tym ani jednej sceny humorystycznej.
Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Ice#msgote author=Zoom link=topic=4928.msg41884#msg41884 date=Jan 6 2009, 19:19\']Jeżeli uważasz że ciągłe powtarzanie słów kurwa itd jest  śmieszne to się grubo mylisz.
Nie widziałem w tym ani jednej sceny humorystycznej.[/quote]
Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Icea i się jeszcze poprawi.Jak dla mnie filmik jest ok.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Gothic: Legenda
#3 2009-01-06, 22:28(Ostatnia zmiana: 2009-01-06, 22:28)
Cytat: pupu link=topic=4928.msg41886#msg41886 date=Jan 6 2009, 19:49\'
Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Ice#msgote author=pupu link=topic=4928.msg41886#msg41886 date=Jan 6 2009, 19:49\']Niektórym to się podoba niektórym nie.Tobie akurat nie mi np.Tak - nie jest sztuką powtarzanie ciągle słowa kurwa ale w jaki sposób to słowo jest używanie.To jest jeden z pierwszych filmików Icea i się jeszcze poprawi.Jak dla mnie filmik jest ok.
Więc to świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji i braku kultury. Nie mam jednak zamiaru wdawać się tu w żadne kłótnię więc mam nadzieje że nie będziesz chciał dalej ciągnąc tego wątku...

A co do IceMana jeżeli chcesz te filmy robić na poziomie podstawówki to proszę bardzo osobą w wieku 10/12 lat to się pewnie spodoba, wiem może ostra krytyka ale kubeł zimnej wody może pobudzi cie do działania :D

Życzę powodzenia może filmik pod względem estetycznym - patrząc że to jeden z pierwszych, nie jest taki zły ale teksty strasznie nie ciekawe, jak chce takiego "humoru" posłuchać sobie to mogę śmiało wyjrzeć przez okno - na jedno wyjdzie...

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic: Legenda
#4 2009-01-07, 00:17(Ostatnia zmiana: 2009-01-07, 00:19)
jak chce takiego "humoru" posłuchać sobie to mogę śmiało wyjrzeć przez okno - na jedno wyjdzie...

Nie sądzę.

Zielonobyl miażdży :D  Nie jest wcale tak źle.

Trout

Trout

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Ogólnie filmik jest jak dla mnie bardzo nudny.Siliłeś się na śmieszność , ale ci nie wyszło.Naśmiewanie się z alkoholików , "kurwy" co drugie słowo i  zwroty typu "a jeden to nawet dorwały dziwkę Gomeza i pożarł jej szyjkę macicy" są żenujące najłagodniej to ujmując.Humor niskich lotów (jeżeli  takie coś można w ogóle humorem nazwać).Jak dla mnie filmik beznadziejny.

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Cytat: Zoom link=topic=4928.msg41907#msg41907 date=Jan 6 2009, 23:28\'
Więc to świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji i braku kultury. Nie mam jednak zamiaru wdawać się tu w żadne kłótnię więc mam nadzieje że nie będziesz chciał dalej ciągnąc tego wątku...

A co do IceMana jeżeli chcesz te filmy robić na poziomie podstawówki to proszę bardzo osobą w wieku 10/12 lat to się pewnie spodoba, wiem może ostra krytyka ale kubeł zimnej wody może pobudzi cie do działania :)

Życzę powodzenia może filmik pod względem estetycznym - patrząc że to jeden z pierwszych, nie jest taki zły ale teksty strasznie nie ciekawe, jak chce takiego "humoru" posłuchać sobie to mogę śmiało wyjrzeć przez okno - na jedno wyjdzie...

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
A więc Zoom nie podważaj mi tu "poziomu mojej inteligencji" - od tego jest szkoła,nauczyciele i tzw."Testy inteligencji".Z kulturą też u mnie nie jest tak źle.Więc mamy odmienne zdania co do takich filmików i do słowa "kurwa".Zgadzam się ,że tego "kurwa" jest trochę za dużo, ale to dopiero pierwszy odcinek a Iceman dopiero startuje z filmikami.Też nie chce tego ciągnąć ani zaczynać tu kłótnię, ale nie obrażaj osoby tylko dla tego ,że ma odmienne zdanie od twojego.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
A więc Zoom nie podważaj mi tu "poziomu mojej inteligencji" - od tego jest szkoła,nauczyciele i tzw."Testy inteligencji".Z kulturą też u mnie nie jest tak źle.Więc mamy odmienne zdania co do takich filmików i do słowa "kurwa".Zgadzam się ,że tego "kurwa" jest trochę za dużo, ale to dopiero pierwszy odcinek a Iceman dopiero startuje z filmikami.Też nie chce tego ciągnąć ani zaczynać tu kłótnię, ale nie obrażaj osoby tylko dla tego ,że ma odmienne zdanie od twojego.

Zgadzam się. Zoom daj spokój.

IceMan

IceMan

Użytkownicy
posty68
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję bardzo za wszystkie pozytywne/negatywne komentarze, ale przeżyłem załamanie nerwowe przez zooma i nie będę robił dalej xD żartowałem xD A tak naprawdę to chodzi oto że widząc seriale galanonima czy Quariora to samo z tego wychodzi że nie mam szans.... Więc zapowiadam że skończyłem z parodiami i zaczynam z poważnymi filmami... Dostałem się również do Irdorath Studio: http://studioirdorath.tnb.pl/news.php Głównym przewodniczącym jest Vedymin zapraszam serdecznie na stronę.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry