Gothic 1 i 2 mody z PL dubbingiem 3368 3

O temacie

Autor zephyr

Zaczęty 21.12.2023 roku

Wyświetleń 3368

Odpowiedzi 3

zephyr

zephyr

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

zephyr

Gothic 1 i 2 mody z PL dubbingiem
2023-12-21, 17:59(Ostatnia zmiana: 2023-12-22, 12:53)
Witam, tak jak w tytule, poszukuje modów z polskim dubbingiem do ogrania. Mile widziane mody dłuższe niż 5h rozgrywki. Poziom dubbingu oczywiście lepszy niż w Mrocznych Tajemnicach, ale nie musi być od razu tak dobry jak w Kronikach.

[ EDIT ] Mody, które już ograłem z PL dubbingiem, ale propozycje możecie zawsze pisać, może ktoś inny skorzysta.
G1- Mroczne tajemnice
G2- Kroniki, Cienie przeszłości, Ucieczka, Dirty Swamp, Złote wrota, Sythera, Zagadka orków prolog

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty127
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
L'Hiver 2.0 (i inne wersje chyba też choć w mniejszym stopniu), Atariar Edition, Gothic 2 Plus, Varus Biker Edition i jeszcze jakieś inne do NK. Co do G1: ER+, Świat Skazańców Hardcore Edition i z tego co wiem też Definitive Edition na przykład.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Kolega podal ci same mody rozszerzajace z tego co widze. Niestety kilka dobrych modow nie posiada dubbingu, ale sa tez jakies tam perelki.
Kroniki Myrtany napewno znasz wiec zostaje tak
Zlote wrota - wracamy jako bezi do Jarkendaru po wydarzeniach z gothic 3 i musimy zaprowadzic tam porzadek. Jest dubbing, fabula jest dosc dluga, spokojnie mozesz odczuc te "gothicowa podroz bohatera" I co najwazniejsze niedlugo wychodzi druga czesc, ktora zapowiada sie na baardzo dobrego moda.
Drugi to dirty swamp - jeszcze osobiscie go nie ogralem ,  ale opinie mowia, ze jest bardzo fajny. Minus jest taki, ze ten mod tez jest na mapie Jarkendaru xD to grajac w te dwa mody obok siebie moglbys sie troche zniechecic.

Mod cienie przeszlosci , jest dosc krotki, ale miesci sie w twoich ramach, bo ma okolo 10h. Wg wielu jest to najlepszy mod do gothica. Ja bylbym w stanie sie zgodzic, gdyby mod o takiej jakosci powstal, ale trwalby ze 30h.

Z tego co mi wiadomo powstaje dubbing Do moda Z Zycia zlodzieja co bedzie kolejna perelka, bo mod podobno bardzo dobry.

Zastanow sie czy Dubbing to u cb mus, bo jest kilka modow bez dubbu, ktore sa spoko.

Pozdrawiam mame i tate

zephyr

zephyr

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
L'Hiver 2.0 (i inne wersje chyba też choć w mniejszym stopniu), Atariar Edition, Gothic 2 Plus, Varus Biker Edition i jeszcze jakieś inne do NK. Co do G1: ER+, Świat Skazańców Hardcore Edition i z tego co wiem też Definitive Edition na przykład.

A to nie są mody delikatnie rozszerzające podstawkę w większości i za dużo miejsca na nowy dubbing tam nie ma, tylko są dialogi z org plików gothica?

Post połączony: 2023-12-22, 12:45
Kolega podal ci same mody rozszerzajace z tego co widze. Niestety kilka dobrych modow nie posiada dubbingu, ale sa tez jakies tam perelki.
Kroniki Myrtany napewno znasz wiec zostaje tak
Zlote wrota - wracamy jako bezi do Jarkendaru po wydarzeniach z gothic 3 i musimy zaprowadzic tam porzadek. Jest dubbing, fabula jest dosc dluga, spokojnie mozesz odczuc te "gothicowa podroz bohatera" I co najwazniejsze niedlugo wychodzi druga czesc, ktora zapowiada sie na baardzo dobrego moda.
Drugi to dirty swamp - jeszcze osobiscie go nie ogralem ,  ale opinie mowia, ze jest bardzo fajny. Minus jest taki, ze ten mod tez jest na mapie Jarkendaru xD to grajac w te dwa mody obok siebie moglbys sie troche zniechecic.

Mod cienie przeszlosci , jest dosc krotki, ale miesci sie w twoich ramach, bo ma okolo 10h. Wg wielu jest to najlepszy mod do gothica. Ja bylbym w stanie sie zgodzic, gdyby mod o takiej jakosci powstal, ale trwalby ze 30h.

Z tego co mi wiadomo powstaje dubbing Do moda Z Zycia zlodzieja co bedzie kolejna perelka, bo mod podobno bardzo dobry.

Zastanow sie czy Dubbing to u cb mus, bo jest kilka modow bez dubbu, ktore sa spoko.

Ogrywałem jedną z pierwszych wersji edycji rozszerzonej bez dubbingu i jak go nie ma, to odnoszę wrażenie, że po prostu chce przejść moda, a jak jest dubbing to się bardziej wczuwam i nie zależy mi na przejściu tylko czerpaniu z niego jak najwięcej. Wszystkie te mody w sumie ograłem oprócz Z życia złodzieja(czekam na dubbing), złote wrota czekam na drugą część, ale mogę się zgodzić z opinią innych, że mody na prawdę wartę przejścia, dirty swamp ma bardzo dobry dubbing, coś na podobnym poziomie bardzo chętnie bym ograł.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry