Sprawy związane z Forum 894498 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 894498

Odpowiedzi 2604

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
@Mac Dun Wyjdź na ulice z wiadrem wody i szczotką i zacznij tą szczotką zmazywać makijaż każdej "ładnej" dziewczynie. Zobaczysz ile tych "ładnych" staje się przeciętne czy nawet nie ruchable.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
@Mac Dun Wyjdź na ulice z wiadrem wody i szczotką i zacznij tą szczotką zmazywać makijaż każdej "ładnej" dziewczynie. Zobaczysz ile tych "ładnych" staje się przeciętne czy nawet nie ruchable.

Taka magia tego świata K0nopa nic nie zrobisz  :trollface: trzeba żyć z tym co się ma.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chłopie, podniecasz się jakąś aktorką z tapetą, też ameryke odkryles w tym poscie  :pokerface:   Ja tam widzialem sporo ladnych dziewczyn bez makijazu, albo z lekkim wiec da sie :P

Nie sztuką jest prezentować się dobrze z makijarzem, pamiętaj

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mac durn to nie jest forum dla makijażystów.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Wszytko zaczęło się od barku cycków Angeliny XD
Wiele ładnych dziewczyn również widziałem bez makijażu jedynie chciałem nawiązać do twojego postu
Ta babka bez makijarzu byłaby średnia. Od razu widać że ma mocny makijarz, tutaj masz banalny przyklad jak diametralnie zmienia sie wyglad, jest setki takich zdjec

Kobiety malują się raczej aby spodobać się facetom i im samym.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wszytko zaczęło się od barku cycków Angeliny XD
Wiele ładnych dziewczyn również widziałem bez makijażu jedynie chciałem nawiązać do twojego postu
Ta babka bez makijarzu byłaby średnia. Od razu widać że ma mocny makijarz, tutaj masz banalny przyklad jak diametralnie zmienia sie wyglad, jest setki takich zdjec

Kobiety malują się raczej aby spodobać się facetom i im samym.

Mac Dun najwyraźniej woli facetów albo... owce.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Sry fabiosek, ale wole jak dziewczyna jest ladna na codzien niz bombowo wyglada okazyjnie a normalnie jest srednia :P

Kolejna malo smieszna prowokacja z twojej strony ;/

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Sprawy związane z Forum
#2147 2016-12-31, 00:18(Ostatnia zmiana: 2016-12-31, 00:32)
Może wypowiedzieć się tu jakaś kobieta/dziewczyna XD ?

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Może wypowiedzieć się tu jakaś kobieta/dziewczyna XD ?
Wymarły na tym forum.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Sprawy związane z Forum
#2149 2016-12-31, 10:34(Ostatnia zmiana: 2016-12-31, 15:20)
A szkoda bo może wywiązała by się jakaś ciekawa dyskusja, a nikt nie chce zrobić konta swojej dziewczynie czy kobiecie :/ ?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
a nikt nie chce zrobić konta swojej dziewczynie czy kobiecie :/ ?
Tm to kacik bez bab. Zona Wowoza Toysa czasem sie odzywa. Nie wiem po co ci opinia kobiety. Tutaj 90 procent i wiecej userow nie ma dziewczyny.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Wiesz, dziewczyna ma obyt z innymi dziewczynami tak więc lepiej by odpowiedziała na wiele pytań.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wiesz, dziewczyna ma obyt z innymi dziewczynami tak więc lepiej by odpowiedziała na wiele pytań.
Na jakie pytania chcesz odpowiedzi?   o_0

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Na jakie pytania chcesz odpowiedzi?   o_0

Oj bo były jakieś tam spekulacje na temat makijażu, ale dobra już nie ważne XD  :F

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Na chrome przeglądarce nie mogę oglądać osób które propsowały dany post. Pisze ładowanie na samej górze, czy tylko ja tak mam? @Leinnan  Zrobisz coś z tym? :C

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na chrome przeglądarce nie mogę oglądać osób które propsowały dany post. Pisze ładowanie na samej górze, czy tylko ja tak mam? @Leinnan  Zrobisz coś z tym? :C
Ja mam chrome i nie mam z tym żadnych problemów. To coś u Ciebie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Jest na to proste rozwiązanie. Usuń tę przeglądarkę.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Na ten moment? Brak czasu raczej.
Czy na innych przeglądarkach masz ten błąd?(masz Windowsa, więc chociaż IE/Edge powinieneś mieć)