Znikające tekstury 3320 5

O temacie

Autor Caesum

Zaczęty 21.10.2008 roku

Wyświetleń 3320

Odpowiedzi 5

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Znikające tekstury
2008-10-21, 18:22(Ostatnia zmiana: 2008-12-23, 19:04)
Napisałem ten temat tu, ponieważ ten przypadek zdarza się TYLKO i WYŁĄCZNIE w Spacerze.

Otóż mam problem. Zrobiłem świat, wszystko jest ok, ale gdy włączam opcję Macros, to często mi znikają tekstury, lub po prostu zmieniają się w jednokolorowe i za nic w świecie nie chcą się zmienić, trzeba koniecznie je usuwać i dawać na nowo.

To jest irytujące, bo nigdy nie wiadomo, kiedy znowu coś zniknie.

Wie ktoś jak to naprawić?

Tutaj screen:
SCREEN

:<

SnapperHunter
  • Gość
Macors? pierwszę słyszę, mi się zdaje że ten świat jest poprostu źle wymodelowany...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Znikające tekstury
#2 2008-10-21, 18:35(Ostatnia zmiana: 2008-10-21, 18:36)
Raczej nie, bo to jedynie "lekka" przeróbka Górniczej Doliny, a ten problem zjawił się po jej "Zmacrowaniu", tym bardziej dziwne, bo nie tknąłem 3dsu/zenu starego obozu, a tam też teksturki nie ma. :roll:

btw - http://themodders.org/index.php?showtopic=2542

Vuler

Vuler

Użytkownicy
posty60
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: SnapperHunter link=topic=4106.msg35208#msg35208 date=Oct 21 2008, 19:26\'
Macors? pierwszę słyszę, mi się zdaje że ten świat jest poprostu źle wymodelowany...

Macros służy do łączenia świata który jest podzielony na części w całość.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ma ktoś jakiś pomysł jak to szybko naprawić? ;3

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Hmm to moze ja pomoge po 1 jesli robisz gurnicza doline od nowa to podczas macrosa pamietaj by miec matlib do spacera jesli nadal uzywacie starego matliba to mowcie a przerobie go pod waszego spacera

jesli masz ochote uzywac zena world zen tylko ze w pliku 3ds zmieniales cos to wlacz plik world zen daj compile outdor a nastepnie compile light i masz jeszcze leprzy efekt gdzyz nie musisz uzywac macrosa bo ta funkcja go pominie

:D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry