Niemiecki język modów 2187 5

O temacie

Autor kazzam

Zaczęty 10.09.2008 roku

Wyświetleń 2187

Odpowiedzi 5

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
mam takie pytanie i zaczne sprawe od początku. mod  G2 NK  i jest po polsku instaluje jakiegoś moda dodającego np zbroje  z g1 do g2 + tam paru ludzi(akurat  w tym modzie  bal cadar,blizna i paru innych) +  pare małych misji. włonczam gre i jest deutshland.sobra niemieckie  nazwy itp ale dubbing  dalej zostaje pl!!!czemu tak jest? czy nieda sie zostawić polskich napisów  a  te nowe  by były po niemiecku? mam  moda RustungsMod  i on daje  to o czym wspomniałem chciałbym mieć  wszystko po polsku a  nazwy zbroi mogą być  albo po polsku,po niemiecku lub  w innych język czy też może  ich wogule nie być  byle  by  reszta była normalnie... czy da sie to zrobic i jak to jest możliwe.prosze o odpowiedz

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Skrypty są napisane w języku obcym, gra jest w języku obcym.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
gra jest po polsku więc  skrypty chyba też po polsku...ale mod to zmienia  więc  czy nieda sięwżucić  tych polskich skryptów  do moda? nieznam się dlatego pytam  bo mnie  to juz od paru dni męczy...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Niemiecki język modów
#3 2008-09-10, 15:54(Ostatnia zmiana: 2008-09-10, 15:57)
Do paczki został dodany gothic.dat który został skompilowany przez jakiegoś niemca, który miał niemieckie skrypty i dlatego wszystko jest po niemiecku.
A na co liczyłeś?
Polskie mody też by miały stare dialogi po niemiecku, gdyby jeden wspaniałomyślny człowiek nie przetłumaczył skryptów.

Jest jedno wyjście. Musiałbyś zastąpić stare dialogi na polskie i skompilować jeszcze raz skrypty.
Ale nie radzę ci tutaj zadawać pytania JAK to zrobić XD
Bo będziesz musiał poznać podstawy moddingu, a jeśli nie chcesz się tym zajmować to dla jakiegoś małego moda nie warto się tak bawić.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Niemiecki język modów
#4 2008-09-10, 15:54(Ostatnia zmiana: 2008-09-10, 15:57)
gothica nie wydali tylko w 1 języku i nie tylko Polacy zajmują się moddingiem po prostu jakaś grupa niemieckich moderów zrobiła moda w którego obecnie grasz :P

PS kazzam chyba cie trochę źle zrozumiałem ale mniejsza o to

Buła był 1 :P

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
1.dobra spoko <_< .chciałem tylko wiedzieć  czy wogóle się da wstawić spowrotem teksty  by były po polsku i niewiedziałem jak to zrobić.

2.Buła modding chciałbym poznać  ale gówno z tego łapie xD wole lekko ulepszać  san andreasa  bo to mi akurat wychodzi ^_^

3.przejde  gre  do momentu aż wypływam na irdorath przeniose  save'a i będe  grał  dalej  po niemiecku ale  z  tamtymi zbrojami]

4.Buła  może  to mały mod ale niechciał  byś mieć  w G2 Nk zbroi  z G1 i paru dawnych znajomych i misji od nich? ja chce...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry