Spacer 3695 6

O temacie

Autor Tanner

Zaczęty 2.09.2008 roku

Wyświetleń 3695

Odpowiedzi 6

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy

Tanner

Spacer
2008-09-02, 19:14(Ostatnia zmiana: 2008-09-02, 19:21)
To znowu ja :)
Robie tak: mam world1.zen w folderze worlds\_work właczam go dodaje waypoint zapisuje jako WORLD.zen w folderze worlds czekam cierpliwie i wyłączam spacera. Ponownie włączam spacera wczytuje world.zen z folderu worlds i waypointu nie ma.

Ja wiem, że wam spamuje forum ale jeżeli wyjde na prostą to zrobie takiego moda, że będziecie mieli co podziwiać :>

ps: czekam na poprawną odpowiedź.

//Edit by Bula: PS: Czekam aż przeczytasz regulamin i zaczniesz poprawnie rozpoznawać działy.

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
zobacz to:

http://themodders.org/index.php?showtopic=3431

GG:10938162

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy
Właśnie zobaczyłem że jak nazwa jest inna niż world.zen to zmiany są widoczne a jak zmienie na world.zen to nie widać ich.

Ale jak mam na chwile zmienić nazwe przecież w .ini musi być world=world.zen.
Wydaje mi się że jestem już blisko ale zaczynam się gubić...

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
Na czas edycji swiata zmien na np. world1.zen  gdy skończsz i bedziesz chciał zrobic paczke zmień z powrotem na world.zen

GG:10938162

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy
Heh nadal nie skutkuje, może dlatego że w root path podałem główny folder gothica i przy tworzeniu paczki pisało coś o worlds.vdf czyli tak jakby brało world.zen stamtąd.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jak edytujesz world to zmieniaj na world1.zen, a jak skonczysz to dawaj z powrotem na world.zen i dopiero pakuj.

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy
o LOL wystarczyło w gothic starterze zaznaczyć "process physical files on disk first (virtual VDFS last). Ale ze mnie idiota, tylko żeby przy właczaniu moda nie trzeba było tego zaznaczać....

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry