Spolszczenia 2224 7

O temacie

Autor kazzam

Zaczęty 29.08.2008 roku

Wyświetleń 2224

Odpowiedzi 7

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

Spolszczenia
2008-08-29, 20:10(Ostatnia zmiana: 2008-08-30, 15:51)
witam.
znalazłem mod  do g2 nk pod nazwą Rustungs Mod dodaje  zbroje  z g1 do g2  i daje tam jakieś  2  czy 3  misje dodatkowe.lecz jest po niemiecku.mam pytanie czy taki mod ciężko jest  spolszczyć i jak długo to trwa? a  ogulnie jak się  do tego zabrać xD?  i czy jest jakaś  grupa spolszczająca mody na tym forum bądz innym  w ostateczności...

Kluge
  • Gość
http://themodders.org/index.php?showtopic=1070

Poza tym musisz znać język xd

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

Spolszczenia
#2 2008-08-29, 20:18(Ostatnia zmiana: 2008-08-29, 20:59)
o kurde  dla mnie to pół  roku studiowania jak to zrobić xD  bo język juz by się łatwiej tłumaczyło.a nie da  rady jakoś  wyciągnąć  samych  zbroi  z  niemieckimi nazwami i wrzucić  do normalnej gry? tylko niedawaj poradnika do robienie paczek  z modem :D .heh no chnhyba że niema innego wyjścia. bo jakby tylko to wyciągnać  io wrzucić  jako  tą "paczke z modem" to było by to chyba dużo łatwiejsze co? bo włączyłem  tego moda i zajebiscie  dać  vatrasowi szate guru :]  samemu biegać  w wzmocnionej zbroi z  rudy a  hagena ubrać  w pancerz straży królewskiej...

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.tranexp.com:2000/InterTran
tu masz traslator wielu języków.
Proponuje zaglądnąć tu

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
google???  tłumaczenie tłumaczeniem.ale  czy powie mi któś kto zna sie na paczkach z modami jak juz pytałem ...da się wyciągnąć  tylko te  zbroje i wstawić je  do gry  by   wszysko było  normalnie  tak jak mam po polsku a  tylko   zbroje z  g1   po niemiecku(by nietrzeba byłó  tłumaczyc) bardzo mi  zależy na tych  zbrojach  dlatego  tak wam zawracam głowe

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Skrypty są skompilowane, dlatego nic nie możesz zrobić. Chyba że poprosisz grupę modderską, która robiła tego moda o udostępnienie Ci skryptów w celu spolszczenia :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Kudlik... Jest taki genialny program Gothic Sourcer, to dekompilowania skryptów.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ooo... Kurde tak naprawdę to nie wiedziałem :o

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry