Zdekompilowany Returning (ze spolszczeniem + patch 1.3.1) 5720 6

O temacie

Autor lord cebuli

Zaczęty 16.10.2020 roku

Wyświetleń 5720

Odpowiedzi 6

lord cebuli

lord cebuli

Użytkownicy
posty23
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Zdekompilowałem Rebalance'a 2.1 ze spolszczeniem i patchem (to samo czym jest G2MDK). Jeśli ktoś chce coś poprawić w modzie lub na jego podstawie zrobić nowego moda, to można sobie korzystać. W celu "instalacji", podmieniamy folder "Data" w plikach gry z tym, który wysyłam, a by stworzyć własnego moda na tej podstawie, to dodajemy własne dialogi, NPC-ów i inne rzeczy i kompilujemy w Spacerze. (jest trochę inny rozkład niektórych rzeczy jak plik z tematami dziennika, ale kto chce ten ogarnie).
W razie pytań i wątpliwości piszcie komentarze.
plik:https://drive.google.com/file/d/1ARDuaI-kXJ5mA8UyL_fMI71vGCChgPfy/view?usp=sharing

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Człowieku co rzeź odwalił! Świetna robota!

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Parzival

Parzival

Użytkownicy
CEO (Itharu Team)
posty104
Propsy25
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
  • CEO (Itharu Team)
No to teraz czekam aż ktoś zrobi normalnego ReBalance :lol: I ogólnie mega props za całą robotę.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Rozumiem wszechobecny zachwyt nad jakże wspaniałym modem i wspaniałą robotą, ale... czemu dopiero teraz? Pytam z ciekawości.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Rozumiem wszechobecny zachwyt nad jakże wspaniałym modem i wspaniałą robotą, ale... czemu dopiero teraz? Pytam z ciekawości.

Bo dużo tego ruscy nakradli i upakowali do Returninga (asety, animacje, skrypty etc.) ale nikomu nie chciało się tego dekompilować wcześniej

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Limbson

Limbson

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu trzeba być dumnym z tego, żę ktokolwiek babrał się w tym bagnie by to wszystko wyjąć.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zaimplementowałem to i Rebalance i tak nie działa.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry