Ale i tak mi się wysypuje przy prasowaniu skryptów przy funkcji B_Say_Overlay
Próbowałem też zamieniać i pisać w funkcji B_Say_Overlay(self,other,"$HANDSOFF"); zamiast self i other to slf , hero , Pal_210_Torwache w różnych kombinacjach ale i tak nic nie działa, nie wiem jak funkcji przypisać że w miejscu self ma być Pal_210_Torwache a w miejscu other ma być hero
Póki co w ogóle zignorowałeś fakt, że istnieje zmienna dynamicznie przypisywana o nazwie
hero.
Już pomijając ten fakt, że dalej na siłę używasz self, other, nie podałeś też co ci wywala parser, zbytnio bez konkretnego błędu nikt ci nie pomoże, błędy parser pokazuje po to, by je poprawić, a nie zignorować.
Zacznij może od sprawdzenia pliku
Content/Story/Npc_Globals.d
W tym pliku możesz RAZ (nie co każde wywołanie funkcji) przypisać sobie tego npc'ta do zmiennej i później z nim pracować odwołując się do swojej zmiennej o danej nazwie (kod w tym pliku jest dosyć samo opisowy).
Po drugie:
Mając już tą zmienną, możesz jej użyć zamiast posługiwać się dynamicznie przypisywanymi przez silnik symbolami self, other. Do tego wykorzystaj fakt, że hero ma już taki dynamiczny symbol, sprawdź sobie plik:
Content/_Intern/Classes.d
Tam są wypisane deklaracje dynamicznie przypisywanych symboli przez silnik, i jest tam również
hero (nie musisz pobierać hero).