[G1] Potępieni 34011 66

O temacie

Autor outlander

Zaczęty 15.11.2019 roku

Wyświetleń 34011

Odpowiedzi 66

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
@outlander czemu karwasze w tej zbroi wowoza są takie napompowane? czy tu nie jest przypadkiem włączony kod na zagęszczenie siatki?

outlander

outlander

Użytkownicy
posty455
Propsy226
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
@outlander czemu karwasze w tej zbroi wowoza są takie napompowane? czy tu nie jest przypadkiem włączony kod na zagęszczenie siatki?
Jeśli jest włączony to przez system pack. Ja świadomie nic nie zmieniałem w tej kwestii.

outlander

outlander

Użytkownicy
posty455
Propsy226
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=DkoIiu_D_4E

Dharxen

Dharxen

Użytkownicy
posty22
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Całkiem przyjemny modzik.  Fajne uzupełnienie historii Bractwa, o którego późniejszych losach wiadomo dardzo mało.

Niestety jest trochę bugów (głównie w późniejszej fazie gry). M.in. nie udało mo się zakonczyć jednego zadania, bo nigdzie nie było opcji doalogowej kończącej questa. U jednego NPC jest dialog o wydarzeniu, które nie miało miejsca w grze. Musiałem też raz użyć konsoli, bo jeden z NPC się bugował i bez użycia kodów nie dało się z nim rozmawiać. Oczywiście kilka razy miałem też ukochane Access Violation.

No ale na szczęście te błędy nie mialy wplywu na postęp gry (żaden z nich nie był krytyczny), więc pomijając te kilka przypadków nie bylo większych problemów z grą. Tak więc jak ktoś chce zagrać w jakiegoś niedlugiego moda, to mogę go spokojnie polecić.

outlander

outlander

Użytkownicy
posty455
Propsy226
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Wczoraj udostępniona została aktualizacja naprawiająca wiadomy błąd w menu głównym. Przepraszamy za lekki poślizg  :F :F
https://www.moddb.com/mods/na37543/downloads/potpieni

zephyr

zephyr

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dubbing koniec końców powstanie, czy projekt anulowany?

outlander

outlander

Użytkownicy
posty455
Propsy226
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Dubbing koniec końców powstanie, czy projekt anulowany?
Mod nie jest na ten moment rozwijany w żaden sposób.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry