HELP najlepiej poprosiłbym kod na Jehensa bo chyba raczej to bug. Dodam że używałem już konsoli żeby dostać sie po zębate koło do SK. To tak ma być że nie da sie czasami wskoczyć na niektóre półki czy jest to następny bug? Pamiętam że na pierwotnej wersji tego nie było
Baardzo podobna sytuacja u mnie, również wlaczylem konsole pierwszy raz, aby dostać się do kopalni (dopiero później zacząłem korzystać z 3-4 slotów w szybkim menu, co rozwiazało problem wspinaczki).
Podobnie jak koledze wyżej, Jehen mi się nigdzie nie pojawił. Z tego co wyczytałem powinien być niedaleko jaskini z kamiennymi golemami, przy moście, w namiocie.
Użyłem barvina zeby go właśnie tam przywołać. Znalazłem w konsoli kod na niego (nasz_232_jehen, bodajze), lecz to nie był koniec problemów.
Spoiler
Po wykonaniu dla niego pewnego zadania ze wspólnym ubojem obleśnej świątynnej bestii, wspomniał o błysku światła w jaskini pod wulkanem. Wpłynąłem tam, lecz kompletnie nic się nie dzieje, jest tam "zielona tekstura kamienia" (zwykły kawałek skały, ale zielonkawy), a gdy się spojrzy w góre, jest jakas krata.
.
Rozgerałem juz niecałe 28h gry jako myśliwy i bardzo mnie wciągnął ten zacny mod, szkoda, ze stanąłem w miejscu pod koniec 3 rozdziału.
Bardzo proszę o pomoc, jeżeli możliwa :+)