[AB] Pytania i problemy techniczne 248048 779

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 1.03.2019 roku

Wyświetleń 248048

Odpowiedzi 779

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, nie mam wgl dubbingu w questach zwiazanych a AB, tak powinno byc? W innych misjach normalnie jest dubbing

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem.

1. Nie mogę znaleźć już żadnych serafisów, a co za tym idzie nie mogę tworzyć potek many. Zebrałem wszystkie możliwe w Khorinis, Jarkendarze. Do górniczej doliny na razie nie idę, mam 28 lvl, gram nekromantą.
2. Szkielety, które przywołam nie atakują celów, mimo, że wcześniej to robiły. Teraz stoją po prostu w miejscu, ewentualnie za mną idą, i nie atakują. Mam prawie 100 karmy u Beliara, u Innosa 40. Co mam z tym zrobić?

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest ktoś w stanie pomóc jak przyzwać Laresa albo go ożywić ? bo w 1 akcie sam z sibie zginał i nie moge wykonac qestów z nim zwiazanych. Znalazlem go martwego w porcie

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Keldran Nowe misje w AB są bez dubbingu.

Post połączony: 2019-03-25, 14:58
@zwierzyk Bardzo dziwne. Jak masz jeszcze ciało w porcie nieograbione, to kup zwój wskrzeszenia.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no wlasnie nie mam już ciała bo zniknęło, a też miałem taki pomysł :(

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no wlasnie nie mam już ciała bo zniknęło, a też miałem taki pomysł :(

spróbuj użyć konsoli i komendy: insert vlk_449_lares

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak ją włączyć  ?

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak ją włączyć  ?

Google nie boli - sam właśnie musiałem poszukać, żeby ci powiedzieć:
PB (pause break) -> marvin -> ESC
F2 - wywołuje konsole poleceń
Żeby wyłączyć: PB -> 42 -> ESC

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmmm właśnie też szukałem ale nie mogę za bardzo tego uruchomić, mam dwa osobne przyciski na klawiaturze. Pause i Break i po wcisnieciu któregokolwiek i wpisaniu marvin niestety konsola nie aktywuje się :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returnie chyba się ją inaczej aktywuje, ale nie jestem w tym ekspertem.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to ja już nie mam pomysłu :(

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szukaj na forum, bo temat jest często wałkowany.

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz po prostu zatrzymac gre, zeby sie zawiesila, moze po prostu poczekaj, nie ruszaj sie, to PB sam sie wlaczy i wtedy wpisz.
EDIT
No najwyzej zagraj od nowa, najlepiej najpierw na szybko sprawdz czy lares znowu nie zginie, jesli nie to graj dalej.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmmm teraz  zeby zsotac nekromanta trzeba 40 inta 100 many ?? bo na  30 inta 75 many nie mam opcji dialogowej u Xardasa. znaczenie moze ma to ze 5 inta mma z przedmiotow ?

Diugh

Diugh

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki drobny problem. Mam założone dwa pierścienie, w momencie kiedy zdejmę jeden to za nic w świecie nie da się z powrotem założyć żadnego drugiego. Jeżeli zdejmę dwa to mogę założyć tylko jeden. Z amuletem i pasem jest podobne, kiedy je ściągnę to już nie da rady żadnego założyć, pomaga zapis i wczyt. Da się to jakoś "naprawić"?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Proste, ściągasz jedna rzecz robisz save, potem load i już możesz założyć co chcesz

Diugh

Diugh

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, czyli za każdym razem save i load bo inaczej żeby się tego pozbyć całkowicie to nie da rady?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Rozumiem, czyli za każdym razem save i load bo inaczej żeby się tego pozbyć całkowicie to nie da rady?
   tzn ja tam nie wiem czy jest inny sposób, miałem ten sam problem i rozwiązałem go w ten sposób a że nie jest to bardzo złe to zlewam to bo to nic wielkiego zrobic save/load :)

Diugh

Diugh

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dzięki za odpowiedź.

radesl

radesl

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mieliście może problem z tarczami? Mianowicie kiedy mam ją mam na plecach i wyjmuje broń postać nie zdejmuje jej z pleców. Bo nie wiem czy to problem tylko u mnie czy także u was.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry