[AB] Pytania i problemy techniczne 214035 779

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 1.03.2019 roku

Wyświetleń 214035

Odpowiedzi 779

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie gdzie jest mlot adanosa? Bo nie moge wybic straznikow w jaskini kruka a swiatynie wszystkie przetrzepalem i mlota nie znalazlem :/ Ze smokiem ashgarem zadnych opcji dialogowych, z magami tez nie ;/ i co trzeba zrobic by smok (ten co stoi przed krukiem) wpuscil nas do niego? W sensie mowi ze nie jestem gotowy :/

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Młot się spawnuje losowo w jednej ze świątyń w której zbierasz kolorowe tabliczki w II akcie.

U mnie był na stole w świątyni adanosa (pokój po lewej, z elitarnymi zombiakami)

Musisz poskakać po jarku.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, w 2 rozdziale potwory się nie odrodziły, jakiś błąd, czy  tak ma być?

Dbek

Dbek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy rozwiązał ktoś problem zamkniętej bramy do Khorinis, która nie chce się otworzyć, mimo wykonania zadania na wejście do miasta? żadne rozmowy ze strażnikami, Lotharem, czy używanie kołowrotu nie dają efektu i kraty cały czas blokują przejście. Można co prawda wchodzić do miasta naokoło drugą bramą, ale jest to frustrujące.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mario01

Mario01

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, mam problem nie moge zmienic biżuterię to jakis bug ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mario01 Było pisane. Znajdź puste podświetlone pole w ekwipunku i wyrzuć je.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Damian11131 Tak ma być.
Jesteś pewien?
A jak będzie w 3 rozdziale? Potwory się zrespawnuja czy nie?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Damian11131 W 3. rozdziale będziesz miał pełno poszukiwaczy i chyba orków w Khorinis. Być może również jakieś inne stwory.

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza zbrojka w grze? Mam rozdzial 5, zbrojke od orkow, bo nie wiem skad ciezki pancerz lowcow smokow wziac. I oplaca sie bawic szponem beliara czy uriziel lepszy? :D

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wisnia2143 Przecież ulepszony pancerz smoków można już chyba zrobić w 3. rozdziale?!

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to nie wiem, ja moglem tylko sredni kupic od benneta za 15 kola, a orkowy pancerz lepszy to jego nosze ;p i tak jestem niezniszczalny bo na easy gram,pytam z ciekawosci :D

devasz

devasz

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, grając w returninga zauważyłem, że w górnym lewym rogu ekranu nie wyświetla mi się ani czas dnia, ani dzień rozgrywki, co może powodować ten problem? Nadmienię, że instalowałem returninga bez directx 11.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mario01

Mario01

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dwa pytania, jedno to takie ze zauwazylem ze skończyła mi sie lampa naftowa, jest cos takiego ze mozna ja uzupelnic a druga sprawa to zadanie ucieczka cliffa, jak go przeprowadzic przez tunel, czy isc stara droga tyle ze taran jest uszkodzony ?

KawoszR

KawoszR

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
« dnia: Dzisiaj o 18:54 »
Witam, byłem zmuszony postawić na nowo system. Chwilę później pobrałem gothic II oraz zainstalowałem ponownie Returning 2.0AB. Niestety ciągle wyskakuje mi błąd. Wgrałem wszystko co zawiera returning. Ponowna instalacja również nie pomogła. GII NK posiadam na stream, słyszałem że modyfikacja gryzie się dlatego wyodrębniłem całą grę poza stream jednak problem dalej występuje. Przed stawianiem systemu wszystko chodziło bez zarzutów. Błąd wyskakuję po rozpoczęciu nowej gry jak i po wgraniu save. Ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? Nikt do tej pory nie był w stanie mi pomóc. Link do błędu: https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_LLZPLYNDYIHVTrQtBKtCZgfXAOrDqnjP.jpg

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mario01
1.Co do lampy, to musisz zdobyć paliwo do niej. Jak będzie w lokacji z zaginionym przyjacielem Lee, to niedaleko białego trolla (misja od wodza orków) znajduje się jaskinia z tymże paliwem. Wystarczy butelka - ta sama co używamy do nabierania wody Adanosa - następnie idziemy do Constantino, i on pomogą nam "destylować ją", ale najpierw musimy mieć jeszcze dwa składniki: pierwszy to chyba butelka moczu górskiej pantery (do zdobycia w fortecy górskiej w GD), a drugi to krew ognistego jaszczura, który pokazuje się w nocy niedaleko Xardasa.
2.Z Cliffem idziesz przez taran o ile masz wyczyszczonych orków. Wątpię, żeby płynął pod wodą.

Bandyta123

Bandyta123

Użytkownicy
posty10
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siemanko, może mi ktoś powiedzieć jak się nazywa Retoryka w GVE? Zjebałem jak zawsze retoryke grając w returninga, mam jej zaledwie 28 w 2 rozdziale, nie mam takiej kasy zeby kupowac ksiazki, czytalem rozne pulpity itd. Nie chce porad jak zdobyć ją, tylko jak znalezc retoryke w GVE bede wdzieczny za pomoc

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
Hmm... Trafiła mi się dziwna rzecz - nowa instalka gothica, nowa instalacja najnowszej wersji AB. W pierwszym rozdziale wszystko szło pięknie, wszystkie nowości działają, nowy świat etc. A potem wszedłem do Jarkendaru i... wygląda jakby ktoś już tu był? Wszystkie teleporty są aktywne, Eremita pod piramidą... Zakładam że tak nie powinno być? I jak nie, to co można z takim fantem zrobić?

[EDIT] ok, mam - trzeba było manualnie z savów wywalić wszystkie lokacje w których się jeszcze nie było (czyli dla mnie wszystko poza NEWWORLD*, SAVE* i THUMB). Skąd się tam wzięły inne lokacje w których jeszcze na tym savie nie byłem - kto wie...

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z ognikiem dostałem od vatrasa amulek i kazał mi iść do riordiana jednak nie mam żadnej opcji dialogowe u riordiana, u vatrasa również, nie mogę też kliknąć na ten amulet bo nic się nie dzieje. Co mam zrobić?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry