[G2NK] Granvia 6769 14

Ankieta

Oceń modyfikację w skali od 1-6.

1
1 (1.4%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
3 (4.3%)
5
28 (40.6%)
6
37 (53.6%)

Głosów w sumie: 69

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 12.08.2018 roku

Wyświetleń 6769

Odpowiedzi 14

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6467
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

[G2NK] Granvia
2018-08-12, 17:27(Ostatnia zmiana: 2018-08-12, 17:36)
Granvia – nieduża wyspa, często pomijana w morskich mapach przez lata stanowiła ostoje dla wyjętych spod prawa. Azyl dla rabusiów, złodziei i bandytów, w którym mogli żyć zdala od miejskiego prawa. Lecz jak to często bywa, bezkarność rodzi bezczelność. Coraz częstsze i zuchwalsze wyprawy łupiące kontynent nie mogły długo pozostać bez odpowiedzi. Wyniszczająca wojna z orkami i zupełny brak wiedzy o liczebności złoczyńców uniemożliwiały wysłanie oddziału paladynów. Ustalono wówczas, że przeprowadzony zostanie zwiad i dokona tego jeden człowiek.
Na ochotnika zgłosił się pewien młodzieniec... a może to pozostali cofnęli się w tył? Chłopak, który jeszcze kilka dni temu polował na wilki wkrótce przekona się, że praca straży wcale nie jest mniej niebezpieczna. Dostarczony w okolice wyspy na statku dobija w szalupie na jej brzeg.
Kogo napotka na swojej drodze? Czy nie zostanie zdemaskowany? Intrygi, spiski i zadanie, które wydaje się być z góry skazanym na niepowodzenie. Wykorzystaj swoją marną sytuacje i wniknij w szeregi nieprzyjaciela zdobywając potrzebne informacje. Uważaj jednak, bandycki zmysł i krwiożercze bestie to nie jedyne zagrożenie, jakie czeka na wyspie...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Piątka. Piękne screeny, świetnie ovobowane lokacje, wszystko jest ładne, spójne i łączy się w piękną całość. Do szóstki mi jednak czegoś tu brak.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Screeny wyglądają piknie, nie ma tutaj nic do zarzucenia :) Daję 6

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Podobają mi się te ssy i choć jest tu roślinność z lhiver (świetna, ale mimo wszystko nieautorska) to za dobry level design daję piątkę. Na szóstkę czegoś mi brakuje.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak zwykle mistrzowskie vobowanie - 6.

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda pięknie, ale szczerze to te dwa ostatnie ss takie średnie na tle z tymi pierwszymi trzema. Mimo to, dam 5  :D

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Daję 6, pięknie screeny wyglądają, jedyne co to ten przedostatni trochę mi tu nie pasuje, bo deszcz w gothicu nigdy nie był jakoś mega zajebisty no i screen ten też mało pokazuje w porównaniu do pozostałych, ale i tak jest git gut :D.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)

WinterKing Kereth

[G2NK] Granvia
#7 2018-08-15, 14:45(Ostatnia zmiana: 2018-08-15, 16:01)
Mój zdecydowany faworyt w tym iście fascynującym wydarzeniu. Jeden z lepszych level design jaki widziałem w modach do Goticzka. Można by się na siłę uczepić nie do końca autorskich roślinek z l'hivera, jednak najwazniejsze jest to, że zostały z umiarem i zdrowym rozsądkiem skomponowane z meshem świata. Bezapelacyjna szósteczka.

Jaszczomp

Jaszczomp

Użytkownicy
o chollera
posty11
Propsy7
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • o chollera
Według mnie zdecydowany faworyt tegoroczne DS, vobowanie jest na wysokim poziom i świat prezentuje się  bardzo ładnie, daję zasłużoną 6. Najbardziej spodobały mi się pierwsze 3 screeny, pozostałe 2 są ok, ale jednak odbiegają trochę od tej trójki.

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1155
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Piękne screeny, bardzo fajnie wyglądający świat, jednak czegoś brakuje daje 5. Bardzo ciekawie zapowiada się fabuła, czekam na moda :)

Arkhnen

Arkhnen

Użytkownicy
Gothic: Battle Royale
posty58
Propsy175
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Gothic: Battle Royale
Opowieści, jakiejś wartości fabularnej brakuje. W pierwszym screenie mogłem dać np. alchemika pędzącego eliksiry lecznicze dla konającego w łóżku strażnika (podłoga przy nim we krwii, jego miecz oparty o stojący obok stolik pokryty bandażami i medykamentami), z drugiego zrobić wyprawę bohatera w to miejsce, w trzecim ukazać fajrant po całym dniu ciężkiej pracy w polu a dwa ostatnie screeny podmienić na coś ukazującego więcej terenu i byłoby o wiele lepiej. Cieszę się, że pomimo takich niedociągnięć nie szczędzicie wysokich ocen. :D

Po zakończeniu Dnia Screena utworzę temat z zapowiedzią moda i tam postaram się dostarczać lepszych materiałów.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty665
Propsy233
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To był mój faworyt od pierwszego "obejrzenia". Długo zastanawiałem się czy nie dać jeszcze głosu na Żeglarzy, ale ostatecznie to Granvia zrobiła na mnie większe wrażenie przy pierwszym spojrzeniu i to ona otrzymała mój głos w konkursie, jak i samą 6'tkę.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Duch

Duch

Użytkownicy
posty62
Propsy108
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Leci 5 :)

Świetne screeny, dobry świat, choć niestety do 6 mu czegoś brakuje.

hardom

hardom

Użytkownicy
posty55
Propsy26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daje 6, jak dla mnie wyglada oblednie. Wedlug mnie najlepszy screeny w calym konkursie. Strasznie podoba mi sie design swiata, miejscami wyglada jak znienawidzona Arcania, ktora jendak trzeba jej przyznac miala naprawde fajne miejscowki, wiec to na plus. Czekam na wiecej info o modzie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6467
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
(1*1) + (4*3) + (5*28) + (6*37) = 375
375/69 = 5,43

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry