Gothic 2 NK Returning 2.0 66.2 - Spolszczenie [Linki,Instrukcja,Galeria] 251455 471

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.05.2018 roku

Wyświetleń 251455

Odpowiedzi 471

Eldorida

Eldorida

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie  :D @smox

Post połączony: 2018-09-27, 18:00
@smox  a mam pytanie mam małą czcionkę  w dialogach po wklejeniu spolszczenia Google translate  do AB da się jakoś to zmienić by była większa lub by był inny font

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, sprawa wygląda tak, że mam problem z kamerą po wgraniu spolszczenia, gdy mam zainstalowanego czystego returninga 2.0 to po włączeniu gry pokazuje mi wersje 0061 i z kamerą jest wszystko ok. Po zainstalowaniu spolszczenia pokazuje mi wersje 0062, a problem polega na tym, że po wczytaniu kamera jest nie naturalnie blisko postaci i samo działanie kamery jest takie troche upośledzone (jakby wolniejsze animacje obracania się) problem znika, gdy z kimś porozmawiam (ale nie zawsze jest npc do rozmowy), dodatkowo ostatnio zauważyłem, że gdy wczytam ten sam save pare razy z rzędu (5-7x) to kamera w końcu jest normalna (ale znowu ile można wczytywać tego samego save'a)..
Miał ktoś podobny problem?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Susdam używasz dx11? Bo ja mam dokładnie to samo ale to wina dx11 bo bez niego działa normalnie

BramaZfcB

BramaZfcB

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam zrobiłem wszystko co w poradnikach zinstalowałem czystą złotą edycję Gothica 2, sciągnąłem retuning zainstalowałem komponenty, później samego retuninga 2.0, działa... Wszystko Rosyjskie, więc poszedłęm dalej sciągnąłem spolszczenie i dubbing, po instalacji spolszczenia, wyszedł pół Polski dubbing, wszystki tekst jest po Rosyjsku, chce zainstalować dubbing, wyskakuje mi oto takiej tresci błąd : Wystąpił problem podczas próby utwoarzenia pliku w folderze docelowym: Odmowa dostępu
Proszę o szybką i kompetentną pomoc

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uruchom jako admin jeśli nie działa zainstaluj to gdziekolwiek indziej i przenieś po prostu pliki do folderu gothica

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy po instalacji spolszczenia, jeżeli wcześniej grało się na innym języku, jest szansa, że nazwy zadań w dzienniku się nie zbuguja i beda tez po polsku.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy po instalacji spolszczenia, jeżeli wcześniej grało się na innym języku, jest szansa, że nazwy zadań w dzienniku się nie zbuguja i beda tez po polsku.

Będziesz miał zdublowane zadania w obu językach i ten język, którego używasz obecnie będzie wykorzystywany w nowych wpisach w dzienniku.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy trzeba mieć zainstalowanego podstawowego returninga ?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co to znaczy podstawowego? Musisz zainstalować R2 czystego tak jak w instrukcji po kolei i dopiero spolszczenie

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co to znaczy podstawowego? Musisz zainstalować R2 czystego tak jak w instrukcji po kolei i dopiero spolszczenie

chodziło mi o rebalance 2.1

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A czy w instrukcji jest napisane, że coś takiego jest wymagane?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
https://zapodaj.net/df4f9ee15048a.png.html
podczas iinastalacji returna wystepuje taki błąd nie wiadomo ile razy bym pobierał te instalatory i od nowa instalował za każdym razem on występuje i nie mogę zainstalować spolszczenia bądź dubbingu help

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Otwórz plik instalacyjny jako administrator.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

encjo123

encjo123

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, otóż nie widzę interfejsu (głód, pora dnia itp.). Zainstalowałem wszystkie mody z linków podanych powyżej(oprócz alternatywnego menu), obejrzałem poradnik zrobiłem dokładnie to samo co pan na filmiku, i nic. Zrobiłem to samo na innym komputerze i nadal nie widzę tych informacji. Ma ktoś jakiś pomysł? Bym był wdzięczny jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc. (ps. dx11 nie instalowałem)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

crydead

crydead

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość zainstalowania grafiki takiej jak np: w L'hiver?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ale co przez to rozumiesz?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@crydead nie. L'Hiver to osobny mod, tak samo jak Returning 2.0 Chyba ze jesteś super skrypterem, to wtedy sobie je połącz xd

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

PicazcoDelfin

PicazcoDelfin

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Przetłumaczył ktoś może już krótki fix do quicksave? Chodzi o plik AST, mianowicie z tej stronki:

https://rpgrussia.com/resources/ast-dll-r2-0066-2-fixoutofmemory-quicksaves-quickloot.308/

edit: Może być i wersja eng jak ktoś ma

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry