[G2NK] L'Hiver Edition v1.3 PL 231985 466

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 3.05.2018 roku

Wyświetleń 231985

Odpowiedzi 466

Majewski12

Majewski12

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patrząc z mojego doświadczenia...to tak, zwykle wykonuje ten upadek tylko raz, jednak raz czy dwa zdarzyło mi się, że zrobił to drugi raz...ale to tak samo trzeba szybko wstać i kontynuować opisaną przeze mnie sekwencje. Ale chciałbym podkreślić, że to bardzo rzadki przypadek (przynajmniej u mnie), iż wykonał ten upadek więcej niż jeden raz

Gunther_Weiss

Gunther_Weiss

Użytkownicy
posty9
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poszło jak z butli teraz dzięki wielkie :P No i rozgryzłem kiedy upada drugi raz a kiedy nie. Otóż Jak do niego podbiegami to unosi łapy do góry, wpienia się na nas i po tej animacji przechodzi w tryb walki. Jednakże zanim wykona animację "wpieniania się" musi spojrzeć prosto na nas. To znaczy że po pierwszym wpienieniu się idziesz mu za dupe przewraca się i łapie laga. Po przewrotce wychodzi z trybu walki i musi jeszcze raz spojrzeć centralnie na ciebie i się wpienić. Gdy to zrobi może drugi raz się na ciebie wywalić. Teoretycznie dałoby radę to zrobić bez żadnego wywalenia się. Dzisiaj sprawdzę moją teorię

Majewski12

Majewski12

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cieszę się, że w jakimś małym stopniu mogłem pomóc :D

Papkin36

Papkin36

Użytkownicy
posty5
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam,
czy jest możliwość powiększenia "okienek" w ekwipunku, ledwo co na nich widać?

GothicowiecPL

GothicowiecPL

Użytkownicy
posty36
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obronić się nie da przed tym atakiem orka, ale nie możesz zostać przez ten atak zabity. Zostaje ci 1 punkt życia i może wtedy skakać w nieskończoność. Skaczę tylko wtedy gdy jesteś od niego w dość dużej odległości. Dlatego trzymaj się blisko i ataki blokuj tarczą. Z dobrym mieczem raz dwa rozpykasz zielonoskórych :P Co do Czarnego Trolla to też nie wiem jak go ogarnąć xD
Sorry że dopiero teraz o tym piszę ale przywołałem Golema i on załatwił całą robotę co nie spodziewałem się że tu zwoje przywołania są takie skuteczne.

Gunther_Weiss

Gunther_Weiss

Użytkownicy
posty9
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Luzik już dawno wszystko ogarnąłem jeśli o trolle chodzi :P

Pytanie: Kiedy można się od Beneta nauczyć kuć broń zdolną pozyskać smocze łuski? Jestem już po bagiennym smoku i niestety nie ma tej możliwości a smocze łuski się marnują :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kiepsky

kiepsky

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
L'hiver z DX11

Po wczytaniu save'a ewidentnie mam niższą rozdzielczość niż jest ustawiona, dopiero po rozmowie z npc ustawia się na odpowiednią.

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Co do potworow, bug wystepuje jesli uzyjesz czegokolwiek do usmazenia miesa (patelni w ognisku, kijka przy ognisku, kuchenki itd). Wystarczy z kims pogadac i bug znika.

Serio nie mozecie tego naprawic? czy ten bug nie wystepuje czasem w tylko w polskiej odslonie moda?
I ponawiam propozycje o przeniesienie tlumaczenia do angielskiej wersji z woga ktora jest lepsza. (nowy Lhvier predko nie wyjdzie)

kiepsky

kiepsky

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podpowie mi ktoś czy opłaca się uczyć obróbki drewna u Groma i czy iść w robienie tarcz u harada czy raczej znajdę jakieś po prostu grając?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, jego umiejka po prostu zwiększa ilość pozyskiwanego drewna, do samych tarczy wystarczają podstawy które mamy i to co kupimy
Owszem tarcze od harada są duże lepsze niż to co znajdziemy, ofc potem przechodzimy na tarcze od benneta w r4 i r5

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kiepsky

kiepsky

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, jego umiejka po prostu zwiększa ilość pozyskiwanego drewna, do samych tarczy wystarczają podstawy które mamy i to co kupimy
Owszem tarcze od harada są duże lepsze niż to co znajdziemy, ofc potem przechodzimy na tarcze od benneta w r4 i r5

Bennet będzie mnie uczył tarcz nawet jak nie jestem najemnikiem?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, to jest mod który nie zmienia założeń podstawki, jednakże nowe mechaniki jakie wprowadza ofc nagradzają wybór w postaci łs a paladyn? no cóż on nikogo nie obchodzi, wprawdzie można nim grac ale przy wyborze gildia brakuje ostrzeżenia ze tu nie zobaczysz najlepszych itemow.

Najlepsza Tarcza i Miecz 1h wymaga bycia Łs.

Dongus Maximus

Dongus Maximus

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Chappi

Nie wiem czy zajmujesz się jeszcze modem, ale w zaklinaniu ( po za tym, że jest nieopłacalnym wydatkiem PN) jest bug.
Przy wyrabianiu pierścieni +10 1h weapon skilla w ekwipunku pojawiają się pierścienie +7. Nie wiem jak z resztą.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemka, mam 3 pytania:
- Od ilu pkt siły zwiększa się próg do 3PN za 1 pkt siły?
- Kto ma klucz od wieży, w której siedzi Joe?
- Czy opłaca się uczyć pozyskiwania smoczych łusek, gdy mam królewski pancerz?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
- nie zwiększa się nigdy
- albo wulfgar albo jest w jego skrzyni
- nie

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A klucza do wieży Joe nie ma Peck albo Wambo?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W nk, tu coś pozmieniali lekko tak czy siak okradzenie wszystkich strażników powinno załatwić sprawę.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Drzewa do wycinki maja jakies specjalne textury czy ja jestem slepy i nie moge znalezc zadnego?
jesli ktos posiada jakiegos screena albo cos zeby mnie nakierowac bardzo bym prosil

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Maja średnio widoczna wstążkę

0 użytkowników
Do góry