[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1330207 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1330207

Odpowiedzi 5178

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zaskoczę działa na widma ale tylko z er-hazirem jest to jedyny wyjątek od reguły

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix warek mi utknął w koszmarze a magiem nudno mi się gra, dlatego próbuje coś pod zrękę :D Na razie gra się spoko
@Tizgar dzięki, dobrze wiedzieć. Z tego co pamiętam ten hełm (?) jest na pustyni więc w 1 rozdziale będzie problem, ale jakoś dam rade :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To jest chyba łuk er hazira :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak zawsze trzeba wyjasniac sami nie wiecie o co pytacie

Jedyna bron  a w zasadzie łuk bo chodzi o bron dystansowa  która razem z umiejka przebijająca strzały zadaje obrażenia  duchom itp to łuk er-hazir  to nie są jakieś duże obrazenia to tak dla jasności miedzy 200-300 dmg no ale w sytuacji kryzysowej można to wykorzystać

Grajac pod zreke i tak konkretne bronie są lepsze do celu zabijania duchów ( Szpada jacka, duale kły lwa czy włócznia srebrny księżyc )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Kolega wyżej bardzo dobrze ci to napisał, a ty dalej swoje.

Jak chcesz to graj jak chcesz, ale nie mniej do nas, czy do twórców MODA! pretensji że czegoś nie możesz zrobić bo robisz to na własne życzenie nikt cie na siłę nie będzie zmuszał do maksowania statów i robienia wszystkiego ale wtedy tracisz możliwości, a jak ci sie nie podobga to myślę ze taki oblivion czy skyrim będzie lepszą grą dla ciebie bo tam takie coś bez problemu zrobisz i niczego z contentu nie stracisz.

Aha jeszcze jedna sprawa napisałeś że:   ""Po pierwsze nudne to jest po drugie jak 9/10 npców na początku w ogóle się nie da okraśc to nawet nie chce mi się tego zaczynać a potem w kółko okradać tych samych.""
To jest całkowita nie prawda, na początku gry najmniejsza szansa na kradzież to 10%, a więc DA SIĘ OKRAŚĆ bez problemu nie dałoby się okraść gdyby było 0% a więc nie płacz że się nie da gdy WSZYSTKO się da.
A nudne może i jest ale masz motywacje do cholery jak EKSP, hajs, i bonus zręczności a więc ja widzę mega motywacje.

W skrócie aby dostać się na eltu i okraść hagena WYMAGANE jest posiadanie dobrej umiejki w okradaniu bo tak zostało wymyślone to zadanie aby było ciekawiej a nie na jedno kopyto wszystko, nie masz kradzieży? okej więc nie zrobisz eltu koniec, proste.

Zrobię i zrobiłem po drugie to TY widzisz motywacje w tym dobrze to ująłeś ja jej widzieć nie musżę  :pokerface: Poza tym nigdzie nie płacze tylko zadawałem pytanie i zamiast skończyć dyskusję na temat wywodów jak kto ma grać to jak nie jeden to drugi z was ciągle brnie w tym temacie zbaczając w ogóle z tematu tego działu który nie nazywa się "Jak grać" tylko "Pytań odnośnie zadań ...". Będę grać w co chce i kiedy chcę a shity typu oblivion/skyrim sam sobie włącz bo skoro robisz takie "puste" aktywności w grze jak wczytywanie 20x gry żeby okraść NPCa z szansą 10 % to właśnie dla Ciebie jest oblivion i skyrim bo te obie gry są "puste" w treści zarówno fabularnie jak i gamingowo  :/ i skończmy te zbędne wywody apuluje poraz kolejny.

Mam pytanie dotyczące gdzie znaleźć zwój "Gniew Żywiołów" jeżeli nie masz nic do dodania w tej kwestii to po prostu zamilcz bo robisz offtopic albo się wyżal na PW żebym nie musiał tego czytać
według mnie pieprzysz głupoty. Ty na początku sam zadałeś pytanie a później zacząłeś przelewać Swoje odczucia ze tak jest źle ze nie powinno tak być niszczy imersje itp itd. Kiedy ktoś Ci odpisał to ty piszesz ze nic Cie to nie obchodzi. Wiec zrozum ze nikogo nie obchodzą twoje odczucia. w dupie mam ze grajac magiem niszczysz se imersje. Oczywiscie graj jak chcesz zadawaj pytania i nie komentuj jak masz w dupie zdanie innych

Post połączony: 2020-08-20, 21:42
jebac kajme a ten garry 11 lat ciagle o nim wspomina jakby to byl jego mentor . Tak ze tego jebac kajme i i gary"pizda"18 :DDD
pisze szmaciaz ze nie wczytuje co chwile a prawda jest taka ze wczytujesz tylko z innego powodu... bo dedasz:D
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Społeczność gothica widzę w formie ;D Myślałem że to forum typowo poświęcone gothicowi, ale poziom wykopu albo gorzej. Returning to gra prawie jak MMO w której maksujecie postać i używacie dwóch klawiszy do klepania wrogów. Ekrany ładowania, nawet nie liczyłem ale na początku ich jest od cholery na koszmarze.. Gra przypomina trochę typowego hack'slasha z ogromem wrogów do wybicia. Content jest ubogi a immersja umarła razem z tym modem. To co ratuje tego moda, to podstawka zwykłego gothica. Mod niby dla weteranów, ale i oni dość szybko doznają efektu znużenia. Tutaj nie idzie przy tym systemie walki podnieść poziomu trudności. Bo wszystko sprowadza się do ogarnięcia systemu walki i statystyk, a kwestią kluczową tylko jest czas przejścia moda i w jaki sposób to zrobimy, mniej lub bardziej męcząco.

Miałem zamiar ograć guru moda, ale powiem tak. Chyba sobie odpuszczę. Mod + podstawka nie jest wstanie mnie zaskoczyć niczym niestety, ani fabularnie, ani gameplayowo. Są nowe gierki i tytuły, ewentualnie dzieje khorinis  :lol:

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Już nie ważne

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Udało mi się skończyc returna ale jedna rzecz mnie nurtuje.
Gdzie jest trofeum które daje możliwosc nauczenia ognika ostatniej umiejetnosci(zbieranie trofeów)?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nigdzie, trzeba wydać hajs i nauczyć ognika.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xendix, @garry18
Czyli to:
Spoiler
10.Szukanie trofeum: Tutaj musimy spełnić trzy warunki. Musimy mieć szkatułkę Godrica, i musimy zabić Hoskkara (Świątynia Śniącego) oraz Itu-Zelda, jest to mag w zadaniu "mroczny mag". Po ich zabiciu, będziemy mogli otworzyć szkatułkę i wypadnie nam fant.
jest już nieaktualne?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dziwne bo ja kupiłem zbierania trofeum w R2 będąc w jarku oczywiście nie spełniając tych niby aktualnych wymogów.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo ognika  możesz uczyć albo za kasę albo specjalne trofea. Jak masz kasę możesz wszystko kupić w 1r.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Waszym zdaniem jakie jest najlepsze trofeum jakie można nosić "przy dupie" dla postać pod zrękę (łuk/szpada).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pazur  topielca do erola bo nie dajemy mu go a i tak nagrodę zgarniamy albo  płytka  karakusa dla lepszej ochrony to jedyna rzecz gdzie postać pod zreke kuleje, ewentualnie  trofeum z białego trolla dla extra hp

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie mogę używać stołu łuczarza. Mam wszystkie wymagane przedmioty z dziennika i dupa. Nigdy nie miałem z tym problemu. Problem jest od wersji z 5 sierpnia. Czy jakiś nowy przedmiot jest wymagany ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar - dzięki, a przy okazji bo dużo pisałeś o dualach. Nauczyłem się ich z ciekawości i wszystko spoko, do pierwszej śmierci. Potem po wczytaniu gry mogę założyć tylko jeden miecz, to jakiś bug czy jest jakiś skrót żeby włączyć/wyłączyć ten tryb? Patrzyłem w kartę postaci i mam wyuczony. Jak zakładam miecze przez f1/f2 to na plechach są dwa, ale dobywa i walczy jednym.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Viasual bug, czasem pomaga ponowne wczytanie a jak nie to ponowne włączenie gry rozwiązuje ten problem, ofc nie na stale to się będzie zdarzało i to nie raz jeszcze.
Ale na walkę i dmg nie ma to żadnego wpływu

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co z tym stołem łuczarza ktoś coś wie ? Mam groty do bełtów, piłę, stalowy pręt, szczypce, młotki, siekierki, stalowe pręty i nie mogę używać stołu. "Brak odpowiedniego przedmiotu". Dziwne, że do dziś twórcy Returna nie pomyśleli by pokazywało czego niby brakuje. Według dziennika mam wszystkie przedmioty a nawet więcej.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Bo nie zrobiłeś jeszcze jednego przedmiotu który robi się na kowadle ( zapomniałem nazwy ale robi się tego tysiące )

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Bo nie zrobiłeś jeszcze jednego przedmiotu który robi się na kowadle ( zapomniałem nazwy ale robi się tego tysiące )

Robi się groty do bełtów i je mam i pręty też

0 użytkowników
Do góry