[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1322354 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1322354

Odpowiedzi 5178

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grasz na 10 pn więc wydanie 18-tu w jednoręczną raczej problemu nie stanowi i tak punktów starczy.

kowal1528

kowal1528

Użytkownicy
King of Death
posty83
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • King of Death
zgadzam się z przedmówcą, na początku rozwijaj się lekko pod walkę wręcz, by jakoś sobie radzić do czasów magii.
Przy 10 pn to i tak nic wydanie nawet 50pn na głupoty a walka wręcz zawsze się przydaje, gdy przeciwnik podejdzie za blisko czy braknie mp czy coś, zawsze nie zawadzi posiadanie awaryjnego atrybutu jak miecz 1h+tarcza lub 2h :)
Dzięki paskowi (nie pamiętam nazwy) gdzie można ustawić szybkie zmiany broni czy potki od f1do f8 to nie problem raz kliknąć i zmienić Wanda na broń i tarczułe :)

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzik jest dość mocnym zwierzakiem więc nie masz się co zadręczać. Początek jest zawsze najtrudniejszy, szczególnie u magów, omijaj przeciwników dopóki nie nauczysz się magii.

Wszystkiego nie omine ^^ Ogolnie jak to w ogole rozegraC? Mam zrushowac dolaczenie do gildii kosztem czesci zadan?(U najemnikow pare zadan odpadnie bez umiejetnosci walki)
Jakie zadania odpadną u najemników? Tylko cord i tyle, resztę można zrobić. Polecam streamy kajmy on ogrywa tą gierkę już 20-któryś raz także można sporo podpatrzeć. Bugowanie w tej gierce i tak jest nieodzowną częścią rozgrywki i nie da się tego uniknąć.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzik jest dość mocnym zwierzakiem więc nie masz się co zadręczać. Początek jest zawsze najtrudniejszy, szczególnie u magów, omijaj przeciwników dopóki nie nauczysz się magii.

Wszystkiego nie omine ^^ Ogolnie jak to w ogole rozegraC? Mam zrushowac dolaczenie do gildii kosztem czesci zadan?(U najemnikow pare zadan odpadnie bez umiejetnosci walki)
Jakie zadania odpadną u najemników? Tylko cord i tyle, resztę można zrobić. Polecam streamy kajmy on ogrywa tą gierkę już 20-któryś raz także można sporo podpatrzeć. Bugowanie w tej gierce i tak jest nieodzowną częścią rozgrywki i nie da się tego uniknąć.

Dlatego wlasnie nie gram na nm/nm+ Bo wg mnie nie o to chodzi, zeby wszystko co sie da bugowac. Dlatego wole miec wiecej pnow i "latwiejsza" gre, jednak grac "normalnie" ;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nic nie trzeba bugowac, po prostu niektórzy nie potrafią grac a graja zamiast przyznać się nie umiem i przestać grac jest różnica.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

MasterkGames34

MasterkGames34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wraz z nowymi rozdziałami u Gallahada będą nowe miecze dla magów ?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam są tylko te dwa, które ma od początku, resztę musisz zdobyć.

MasterkGames34

MasterkGames34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jest gdzieś spis tych broni ??? Trochę AB zmienił się od kiedy ostatnio grałem.

MilleniumPL

MilleniumPL

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy mogę prosić od kogoś o kody na oba gadające gobliny z Pustyni i z GD?
Wybiłem je niewiedząc o istnieniu zadań z nimi związanych.

Pozdrawiam

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
NM/NM+ Na czym polega? Na klepaniu bossa A+D+myszka bez nawet 0.5sek pomyłki bo dostaniesz i zginiesz na hita? :D Granie magiem po dostaniu run to łatwizna, byle na tą regenerację many nazbierać i praktycznie większość potworów masz z głowy jak i bossów. Potki na manę też już są zbędne przy normalnych starciach, bo po zabiciu mana sama się zregeneruję. Walka 1h-2h to już inna sprawa, początek dużo łatwiejszy od maga, ale musisz posiadać umiejętności walki i rytm klikania, bo bez tego nawet 100% walki 1h/2h nic ci nie da, jak nie potrafisz sklepać bossa lub potwora. Już nie mówię o tym że na NM+ POWINIENEŚ wykorzystać wszelkie możliwości rozwoju postaci, znaleźć każdą roślinę i tabliczkę, ale z ognikiem to jest prościzna akurat. Najgorszy początek, potem już z górki. Ale pamiętam jak z dualami walczyłem z CorCalome.. nie miałem zapisu i grałem na normie + max opcję, myślałem z początku że jestem w du.. czarnej i go nie pokonam, ale się udało jakoś, a sama walka przypominała typowe dark souls xD jak by to śmiesznie nie zabrzmiało. Ale tak było. Musiałem robić uniki, trochę go poklepać i potem znowu to samo, i tak do skutku, sam mag miał mnie na 1-3 hity o ile pamiętam.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy na najnowszej wersji Ab i spolszczeniu działaja funkcje ognika dzieki ktorym zbiera rosliny z mapy i pokazuje ich ilosc?

Małcin

Małcin

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na nowym dodanym terenie khorinis znajde gdzieś zwój "ognista strzała"?
Potrzebuje do stworzenia runy, a wszystkie zwoje dostępne u kupców zużyte, oraz te początkowe od Xardasa.

Problem juz rozwiazany.

Iavi

Iavi

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na jakim lvl demon od Xardasa ten co się go "lvluje" zmienia się w arcydemona?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
NM/NM+ Na czym polega? Na klepaniu bossa A+D+myszka bez nawet 0.5sek pomyłki bo dostaniesz i zginiesz na hita? :D Granie magiem po dostaniu run to łatwizna, byle na tą regenerację many nazbierać i praktycznie większość potworów masz z głowy jak i bossów. Potki na manę też już są zbędne przy normalnych starciach, bo po zabiciu mana sama się zregeneruję. Walka 1h-2h to już inna sprawa, początek dużo łatwiejszy od maga, ale musisz posiadać umiejętności walki i rytm klikania, bo bez tego nawet 100% walki 1h/2h nic ci nie da, jak nie potrafisz sklepać bossa lub potwora. Już nie mówię o tym że na NM+ POWINIENEŚ wykorzystać wszelkie możliwości rozwoju postaci, znaleźć każdą roślinę i tabliczkę, ale z ognikiem to jest prościzna akurat. Najgorszy początek, potem już z górki. Ale pamiętam jak z dualami walczyłem z CorCalome.. nie miałem zapisu i grałem na normie + max opcję, myślałem z początku że jestem w du.. czarnej i go nie pokonam, ale się udało jakoś, a sama walka przypominała typowe dark souls xD jak by to śmiesznie nie zabrzmiało. Ale tak było. Musiałem robić uniki, trochę go poklepać i potem znowu to samo, i tak do skutku, sam mag miał mnie na 1-3 hity o ile pamiętam.

Oglądałem parę streamów osób, które katują tą grę na nm. Np Majes(pierwszy przykład z brzegu, bez urazy) w zaginionym bracie to pierwsze co patrzy jak zbudować bossa. Walka polegała na tym, że stanął za sarkofagiem i go łał a Boss nawet animacji ataku nie zaczynał XDDDDDD Rzeczywiście, nm+ tylko dla najlepszych graczy XDDDD

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Oglądałem parę streamów osób, które katują tą grę na nm. Np Majes(pierwszy przykład z brzegu, bez urazy) w zaginionym bracie to pierwsze co patrzy jak zbudować bossa. Walka polegała na tym, że stanął za sarkofagiem i go łał a Boss nawet animacji ataku nie zaczynał XDDDDDD Rzeczywiście, nm+ tylko dla najlepszych graczy XDDDD

To nie znaczy że by nie mógł tego zrobić normalnie, poszedł na łatwiznę po prostu. Jeszcze trzeba wiedzieć jak zbugować, albo dochodzisz do tego samemu, albo walczysz. Więc jak wklepiesz w yt jak zbugować bossa, albo obejrzysz streama to już nie ten gameplay.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

adamjer

adamjer

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi może ktoś powiedzieć gdzie znajduje się ten pajączek w  Jarkhendarze?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adamjer Idąc od magów wody w stronę piratów, w pewnym momencie obchodzisz dużą wnękę w ziemi. Tam czeka cię randka z pajęczycą ale żeby do niej doszło, potrzebujesz przemiany w krwiopijcę albo miksturę upadku, nie pamiętam jej dokładnej nazwy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Albo akrobatyke i jolo

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Robię zadanie klątwa gomeza, poszedłem do jaskini bólu i wyczyściłem wszystko, przeczytałem regał, przywołałem tą kobitkę do zadania bezgraniczna potęga, już nic w tej jaskini nie mam i nie dodało mi żadnego wpisu do dziennika o zadaniu klątwa gomeza i u corristo nie mam żadnej opcji dialogowej o czym mogłem zapomnieć ?

MilleniumPL

MilleniumPL

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę prosić o kod na orka Tarroka?
Pozdrawiam

0 użytkowników
Do góry