[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1323639 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1323639

Odpowiedzi 5178

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do maksowania rozwoju postaci to moje "zdolnosci" pozwalają na czyszczenie wszystkiego w vanilii g2nk jednakże w czystym 2.0 gdzieś zagubiłem się z rozwojem postaci i guess
Sam fakt istnienia napompowanych bossów + większej ilości przeciwników, na pierwszy rzut oka utrudnia rozgrywkę i może odrzucić.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf Jeżeli cie nie boli cheatowanie, jesteś zawsze w stanie zmienić wartość dwuręki cheat enginem, tylko musisz mieć coś co zmieni ci wartość np pierścień roda. Tylko musiałbyś wiedzieć ile już wbiłeś sobie tabliczkami itp. Jak nie wiesz jak używać CE to wklepujesz wartość obecną zmieniasz ją, i tak w kółko dopóki nie zostanie ci jedna albo 2 wartości które się zawsze zmieniają wraz z wartością umiejki.

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy chcę wydać punkty w broń jednoręczną gdy mam 25% to punkty nauki mi nie znikają i nie dodaje mi tych 5% dodatkowych do broni jednoręcznej,dlaczego?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delix Bo musisz dodawać po 1 punkt, kiedyś był bug że z 29 dało się przeskoczyć na 34 za mniej punktów i naprawili to w ten sposób

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaa ok xd dzk

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z questem "A co z kopalnią?". W solucji pisze zeby iść do Węża aby mógł sprawdzić czy sa rudy. Nie mam w ogóle żadnej opcji by ze mną poszedł

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Małe pytanko, ukończyłem returninga na SnC Koszmar jako mag wody. Pamiętam, że mimo poziomu Nightmare udało mi się załączyć zapisy w każdym miejscu (za wyjątkiem koszmaru kruka i zaginionego brata rzecz jasna). Teraz chce spróbować jeszcze raz ale jako wojownik na tym samym poziomie trudności. Tylko mam taki problem, że nie potrafię teraz ustawić tych cholernych zapisów. Mimo, że mam zaznaczone w opcjach zapisywanie w każdym miejscu to nie mogę zapisać kawałek poza wieża Xardasa.
Jakieś rady?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Ederwolf Oddałeś Wężowi jego rudę?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao ogólnie oddanie rudy nie ma znaczenia kompletnie. Rozwiązałem problem. Trzeba najpierw Erolowi oddac jedzenie, dopiero wtedy sie opcja odblokowuje u Węża. Natomiast teraz chcialbym zabrać Grimesa do kopalni i nie mam opcji. Chyba ze trzeba miec 4 rozdział?

Edit: Dobra ciul, użyłem GVE bo to pewnie ten sam bug co kiedyś miałem.

Post połączony: 2020-05-13, 01:56
Inna sprawa, jestem w 3 rozdziale. Zaprowadziłem Bilgota pod przełecz, ale po przejściu go nie znajduje w Khorinis. Gdzie on się podział?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao ogólnie oddanie rudy nie ma znaczenia kompletnie. Rozwiązałem problem. Trzeba najpierw Erolowi oddac jedzenie, dopiero wtedy sie opcja odblokowuje u Węża. Natomiast teraz chcialbym zabrać Grimesa do kopalni i nie mam opcji. Chyba ze trzeba miec 4 rozdział?

Inna sprawa, jestem w 3 rozdziale. Zaprowadziłem Bilgota pod przełecz, ale po przejściu go nie znajduje w Khorinis. Gdzie on się podział?

obok gospody Martwa Harpia

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem pokonałem tego zabójce w misji horror na cmentarzu i nic, przeszukałem cały cmentarz i nic tam nie ma

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłeś przy nim notatkę, przeczytaj a potem szukaj na cmentarzu kości.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

obok gospody Martwa Harpia

Nope, nie ma go w pobliżu gospody.

Delix

Delix

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłeś przy nim notatkę, przeczytaj a potem szukaj na cmentarzu kości.
Przeczytałem i właśnie nie ma żadnych kości

Post połączony: 2020-05-13, 14:02
Dobra nieważne jprl nwm jak tego nie zauwarzyłem xD

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kłopot z questem klątwa Gomeza. Nie mogę zdobyć przebaczenia u Innosa dla Gomeza. Jak klikam w opcje to mi pisze, że "pomódl się lepiej za swoją duszę grzeszniku".

Edit. ok trzeba było mase kasy dać Innosowi, a to chciwy drań.

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kłopot z questem klątwa Gomeza. Nie mogę zdobyć przebaczenia u Innosa dla Gomeza. Jak klikam w opcje to mi pisze, że "pomódl się lepiej za swoją duszę grzeszniku".

Edit. ok trzeba było mase kasy dać Innosowi, a to chciwy drań.
Masz na myśli, że trzeba mieć 100 karmy u innosa?
Jeżeli ktoś chce mieć sporo ładniejsze teksturki, inny wygląd pancerzy itp. to polecam tego texturpacka  https://drive.google.com/file/d/1DEWCT1JFEn6xc55Vjox286OZLhL_To0p/view - naprawdę ładnie to wygląda. Ja nawet mam na nim mniejsze spadki fpsów :)

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 3 rozdział. Poszedłem na taniec na farmie onara o godzinie 18 i Loa nie ma opcji dialogowej aby rozpocząć zadanie. Nie ma też żadnej cutscenki. Oczywiście czekałem aż skończy tańczyć i też nie ma. Jakiś bug? Da się to rozwiązać GVE?

Post połączony: 2020-05-14, 15:55
Czym jest magiczna formuła zaklęcia "Gniew Innosa". To jest pod magów? To jest jakiś schemat runy czy zwoju? Jak to wykorzystać?

Post połączony: 2020-05-14, 16:00
Jest jakiś limit darów Innosa? Bo mi piszę, że nie jestem gotowy

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Składnikiem wymaganym do runy maga ognia, raz na dziesięć poziomów.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czego potrzeba do przekucia zbroi paladyna (tej najlepszej)? Bo coś sie u mnie zbugowalo i nie mam spisu ani pod C ani w kowalstwie tego czego potrzeba (tak mam na maks umiejętność przekuwania)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 3 rozdział. Poszedłem na taniec na farmie onara o godzinie 18 i Loa nie ma opcji dialogowej aby rozpocząć zadanie. Nie ma też żadnej cutscenki. Oczywiście czekałem aż skończy tańczyć i też nie ma.
Jest jakiś limit darów Innosa? Bo mi piszę, że nie jestem gotowy
Wydaję mi się, że ten quest trzeba zacząć w pierwszym rozdziale. Dary możesz przyjmować co 10 leveli.

0 użytkowników
Do góry