[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1236307 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1236307

Odpowiedzi 5178

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebujesz trzech kluczy Gomeza. Jeden jest w magazynie do którego potrzebujesz kluczy Parcivala i Engora, pozostałe dwa w pokojach Engora i Orika na półkach.
Dzięki ci bardzo, odnalazłem brakujący klucz.  :ok:

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm, wchodzę do pomieszczenia w którym powinien być Gomez i nie ma go. Myślałem że pojawi się dopiero jak będzie quest "Antyki". No więc mam questa, a Gomeza dalej nie ma. Czy może w najnowczej wersji AB jest gdzie indziej? Czy mam buga i już reszta gildii kupców i bezgraniczna potęga zablokowane?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Po otwarciu drzwi pojawia się Gomez (przynajmniej powinien) w formie zombie, po jego zabiciu - w formie ducha.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmieniły się miejsca spawnu Slokera? Z 3 godziny chodzę z odpalona mapą z jego spawnami i w ogóle go nie ma, ewentualnie jaki jest kod na jego spawn?

miloslav0124

miloslav0124

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie bardzo wiem w ktorym dziale to napisac tak wiec pisze w tym, mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany - gram w G2 Returning AB, poziom 'Gothic". I jak tylko wychodze z wiezy to zostaje uwalony na hit'a przez pierwszego zębacza. Czy cos nie tak jest ustawione w opcjach poziomu czy o co tutaj chodzi? Nie pierwszy raz gram w G2 i w fanowskie mody do niego ale spotykam sie z taka sytuacja pierwszy raz

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po otwarciu drzwi pojawia się Gomez (przynajmniej powinien) w formie zombie, po jego zabiciu - w formie ducha.

No to mam buga. Ciul, to tylko kilka questów. Chociaż może jakoś mi się to uda ominąć w edytorze zapisów.

Nie bardzo wiem w ktorym dziale to napisac tak wiec pisze w tym, mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany - gram w G2 Returning AB, poziom 'Gothic". I jak tylko wychodze z wiezy to zostaje uwalony na hit'a przez pierwszego zębacza. Czy cos nie tak jest ustawione w opcjach poziomu czy o co tutaj chodzi? Nie pierwszy raz gram w G2 i w fanowskie mody do niego ale spotykam sie z taka sytuacja pierwszy raz

To jest ten zębacz o którym Ci mówił Xardas. Na tym etapie taki przeciwnik to praktycznie boss, musisz unikać jego ataków (po prostu odsuwać się do tyłu jak on atakuje) i powolutku zdejmować mu hp. Później jak masz pancerz i dobrze rozwijasz postać to większość bossów nie jest w stanie Cię zabić jednym hitem, ale i tak trzeba bardzo z nimi uważać. Generalnie mod jest super zbalansowany w najnowszej wersji, nie zniechęcaj się. Po prostu niektóre walki są dosyć hardkorowe, ale wszystko się da zrobić jeśli dobrze rozwijasz postać i masz cierpliwość.

miloslav0124

miloslav0124

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

To jest ten zębacz o którym Ci mówił Xardas. Na tym etapie taki przeciwnik to praktycznie boss, musisz unikać jego ataków (po prostu odsuwać się do tyłu jak on atakuje) i powolutku zdejmować mu hp. Później jak masz pancerz i dobrze rozwijasz postać to większość bossów nie jest w stanie Cię zabić jednym hitem, ale i tak trzeba bardzo z nimi uważać. Generalnie mod jest super zbalansowany w najnowszej wersji, nie zniechęcaj się. Po prostu niektóre walki są dosyć hardkorowe, ale wszystko się da zrobić jeśli dobrze rozwijasz postać i masz cierpliwość.

dzieki wariacik za pomoc! :) 

cealion

cealion

Użytkownicy
posty8
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepiej tego zębacza zbugować w wodzie.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę się dostać w 2 rozdziale do sanktuarium innosa żeby moc odebrac dary? stoi ten rycerzyk a ja nie mam bladego pojęcia a karma się marnuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wykonaj zadanie "Nekromanta w Khorinis". Zaczniesz je w rozmowie z grabarzem na cmentarzu pod miastem (o ile wykonałeś już zadanie "Horror na cmentarzu")

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Najlepiej tego zębacza zbugować w wodzie.

No chyba sobie żartujecie że w ogóle męczycie się z tym pierwszym zębaczem dla marnych 100 czy 200 xp. Najlepiej to w niego rzucić jakimś czarem i spadać sprintem w kierunku wieży Xardasa. Strażnicy zatłuką potwora i po kłopocie. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jasne, czemu coś bić najlepiej to całe khorinis ściągać pod nieśmiertelnych strażników w mieście i elo problem z głowy.

Ciezko jest wziąć pochodnie w łapę i porobić  zębacza?  sry ale jak on jest na starcie dla kogoś problemem to może lepiej warto rozważyć  opcje zrezygnowania z gry, po co się wkurzać i męczyć  może lepiej pograć w coś mniej frustrującego.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbroje bandytów która można przekuć zdobywa się przed sama walka z krukiem, czy może można od kogoś kupic?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Po walce z Krukiem od Thorusa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ultracose

ultracose

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Biżuterie robić pod główną statystykę (u mnie siła) czy pod obronę albo zdrowie?
2. Robienie tych zadań od orków co szkodzą paladynom np. podpalenie zapasów albo zabicie oddziału Alberta ma jakieś konsekwencje, czy ich nie ma nawet jak jestem paladynem?

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie odnośnie nabywania siły, zręczności i zdrowia poprzez jedzenie czy np. kucie. O ile wykuwanie mieczy daje +1 do siły co 10 sztuk i można zdobyc +10 (na rozdział) to o co chodzi z jedzeniem? Czy ten bonus to jest jednorazowy? Zjadłem np. 50 kawałków pieczonego mięsa i dostałem +1 do siły. Zjadłem kolejne 50 i nic. To samo z innymi składnikami.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Warto w ogóle interesować się tym petem cieniostworem? Jest jakkolwiek użyteczny jakoś tank albo dps? bo nie wiem cxy zawracać sobie nim glowe
2.Czy specjalne dary od innosa mogę odbierać dopiero jak zostane paladynem? Bo gdy wchodzę w zakładkę darów specjalnych to nie mam żadnej opcji poza powrót

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Hej, mam takie szybkie pytanko jak uzyc smoczej krwi do ulepszenia eliksirów na staty, tego gdzies sie uczy czy jak to z tym jest?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
nic takiego nie istnieje juz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak działa konsekracja pancerza paladyna? Mam przekuta zbroje i nigdzie nie mam żadnej opcji

0 użytkowników
Do góry