[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1320510 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1320510

Odpowiedzi 5178

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie w jaki sposób naprawić problem braku możliwości zakładania biżuterii i pasów?

Zaczęło się to dziać w Jarkendarze, potem jak przeszedłem do GD to znowu to działało, ale ostatnio znowu przestało to działać. Mogę zdjąć ten pas/biżuterię, którą mam, ale nie mogę założyć nowej. Po prostu gra nie reaguje.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obrażenia obszarowe działają pod 1h i tarczę? Czy są tylko pod 2h ?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest luk er hazira bo z imaraha nie dropl :C

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ukończ duza piramide to ci się pojawi w equ ewentualnie uaktywnij widmowy most to już na 100% będzie w equ

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos rade na lucznika bo wszyscy pisali ze przyjemnie sie gra mega itp jestem r2 2k hp 320 zreki i bije w szkielety po 230 z luku wiec zanim zrobie pustynie to sie poplacze z orkami to samo mam leciec do r3 na szybko po duale czy jak ? czy moge cos w r2 ogarnac sobie bo armor i obrazenia w trupy/orki sa zalosne

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tyle zreki to ty przed gd powinieneś mieć nie grasz lukiem tylko szpadami luk, to pomoc i ofc jeśli nie masz Przebijającego strzalu to już możesz się iść pociąć bez tego ani rusz.
3 rozdział nic ci nie daje bo szpady wciąż będą lepsze przeskok następuje w rozdziale 4 i zaginionym bracie dopiero.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mystoo skąd masz tyle hp w drugim rozdziale?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot kompoty? taBLICZKI? kilka potek bo chcialem imaraha po erhazira szybko zabic niepotrzebnie bo go jzu nie ma :C
@Tizgar Mam przebijajacy strzal luk cieni teraz ide po er hazira Szpade mam najlepsza na r2 ale moj armorek to jest zalosc(ten njalpeszy na ten rozdzial z gildi zlodzieji) wiec umieram na 2-3 hity od orkow to jak mam zabijac ich szpada jak jest po 10 w grupce

Post połączony: 2019-07-30, 10:10

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile trzeba many aby nauczyć się 5 kręgu?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Adus93

Adus93

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm to jak to wygląda w kwestii "która lokacja najpierw, zależna od profesji" dla maga rozumiem jest to pustynia Adanosa? są tam jakieś fajne fanty?

Blood ex

Blood ex

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Adus93 na pustyni dla maga dostaniesz kostur lepszy niż ten za 4 krąg, koronę Adanosa, ten amulet z maga z wieży i całkiem sporo tabliczek, więc no busty są. No to jak by się zastanowić to się opłaca zdecydowanie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Mystoo Ty masz jedno wielkie nic  na tym etapie gry przy 10 pn per lvl masz 500+ zreki szpade to już dawno powinieneś miedz zlota igle rączki to daje duży boss a tego nie masz bo nie masz tyle zreki ile ona wymaga 375

Najlepszy armor na ten etap to z skory czarnego trolla trzeba uciukac trolla z pustyni to jest akurat bardzo proste.
Dlaczego nosisz gówno luk tez nie wiem, jazda do GD po kudzu jest znacznie lepszy od tego syfu cienia luki to nie jest twoja główna bron a dodatkowa, maja ci coś dawać za to ze je nosisz.

Adus93

Adus93

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym różni się szafir od niezniszczalnego Szafira?

Blood ex

Blood ex

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tym że niezniszczalnego szafira dajesz ognikowi żeby mu zwiększyć zasięg poszukiwań, o ile dobrze pamiętam.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak modlę się do Innoska to nie mam żadnych opcji o dary, a u Bel-Jarka są? Czemu tak?

I może ktoś wie co daje zaklinanie broni ?

I czy druid który byl za latarnią morską w lesie robi jeszcze karierę w AB?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Namiot dary od Innosa tylko w jednej kapliczce w sanktuarium pod klasztorem (ktoś cie tam wyśle z questa), zaklinanie to tylko efekty wizualne, druid za latarnią przeniesiony na nowe tereny z dzikami za farmą Onara.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar juz dobilem 400 do wlasnie zlotej igly trolla dawno ubilem wiec armor mam a o nim zapomnialem i mam juz kudzu a cieni uzywam na szkielety itp bo ma obuch ktory jest na nie chyba lepszy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Mystoo Na szkielety to masz szpadę jacka a nie  jakieś gówno luki, zresztą przebicie pancerz niweluje wszystko chociaż i nawet dmg z złotej igły przy takiej zręczności powinien być większy niz dmg z miecza jacka.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Tizgar nawet nie dmg ważny, on gra ucznikiem, może skakać jak maupa i bugować szkielety tak, że nawet z łukiem najemnika może lochy czyścić.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry