[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1329658 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1329658

Odpowiedzi 5178

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo dzięki, mam nadzieje że zmiana kostura pomoże.

Tworzenie rum wymaga poznania runy tego samego typu wcześniej. Czy jak chcesz runy przywołania np z kręgu 3 to musisz poznać też runę przywołania z kręgu 2, analogicznie żeby umieć tworzyć runę ofensywną z kręgu 3 musisz umieć też tworzyć tę runę z kręgu 2.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Hamerajt Gallahad i Gorax mają też miecze jednoręczne - nawet dobre - które może założyć tylko mag. No i skoro robisz miasto orkuf CHYBA jesteś po Płaskowyżu Adanosa, więc z Kruka lub ogólnie całej tej lokacji drogi powinieneś mieć już zajebisty miecz dla maga.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszukałem już wszystkie lokacje występowania Slokersa o każdej możliwej porze dnia i nocy i nigdzie on się nie respi...

W jakich ja mam godzinach go szukać? Bo biegam po tych lokacjach już bitą godzinę albo i dłużej

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
W AB są to inne lokacje. Poszukaj koło spalonych chat, między farmą Akila a karczmą.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht akurat mieczy nie chciałem używać i od początku trochę w 2h zainwestowałem żeby mi się kosturami lepiej walczyło. No nic coś będę musiał pokombinować. No bo na pustyni jeszcze nie byłem.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam mam wszystkie składniki ale nie mogę naładować Oka Gniewu w Dolinie Cieni. Na stole alchemicznym nie mam żadnych opcji

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@SolariS pogadaj z orkiem? Przeczytaj pulpit w jaskini z tym przeklętym kapłanem? No i musisz mieć krew orka.

Post połączony: 2019-07-15, 12:59
@Hamerajt a co to za problem że 1h broń? Liczy się jej dmg, no i poza tym to gothic... Blokowac nie umiesz?

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht % na kryta mniejszy i wolniej macham.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Murgraht Generalnie to wyglądało tak. Wszedłem do Doliny Cienia pierwsze co to wybiłem wszystko w okół ludzi, potem rozmawiałem z nimi później poszedłem do orków do Groma i z nim pogadałem. Ruszyłem czyścić wszystko jak idzie. Byłem w jaskiniach, czytałem księgi, zdobyłem kusze.
Wróciłem do Groma (poszedł do miejsca wezwania smoka) i poszedłem pogadać z szamanem. On mówi o Oku które już mam to mu o tym mówię. Oddaje mu też talizman więc dostaje klucz do skrzyni Groma.
Mam Oko, krew demona (ze skrzyni), krew orka i siarkę.
Z szamanem i Gromem nie mam opcji dialogowych w ogóle, przy stole alchemicznym nie mogę nic zdziałać.
Czy jak ten debil coś pominąłem czy po prostu mi się quest zbugował???

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gadałeś z tym magiem Elvaiasem?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z nim też nie mam dialogu. Poddałem się bo nie mam wcześniejszego save więc użyłem kodu żeby przyzwać naładowane oko

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam problem z bossem duchem Li"Kerh pogromca życia w świątyni śniącego gram z najnowszym AB otóż duch ma 30,9k HP po zbiciu do 20k jest tekst na ekranie duch stał się niewrażliwy i w tym czasie pojawiają się 3 widma dalej po zbiciu do 10k jest to samo tylko że widma się nie pojawiają i duch jest cały czas nie wrażliwy jakiś bug czy co? wczytywałem 10 razy i zapis wcześniejszy o 1h też wszędzie to samo i zawsze na 10k HP proszę o pomoc

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Widma nie maja tu nic do rzeczy masz tam w sali coś innego co ma znaczenie rusz głowa to się połapiesz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Siema mam problem z bossem duchem Li"Kerh pogromca życia w świątyni śniącego gram z najnowszym AB otóż duch ma 30,9k HP po zbiciu do 20k jest tekst na ekranie duch stał się niewrażliwy i w tym czasie pojawiają się 3 widma dalej po zbiciu do 10k jest to samo tylko że widma się nie pojawiają i duch jest cały czas nie wrażliwy jakiś bug czy co? wczytywałem 10 razy i zapis wcześniejszy o 1h też wszędzie to samo i zawsze na 10k HP proszę o pomoc

Tam nie trzeba jakiś serc przebić czy przełączników przekręcić?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widma nie maja tu nic do rzeczy masz tam w sali coś innego co ma znaczenie rusz głowa to się połapiesz.

Tak dokładnie własnie miałem usunąć pytanie :)

Jeszcze jedno jak ulepszyć tego ognika co itemy zbiera? mam zapiski 3 części ale nwm po prostu co trzeba zrobić mam jedynie twardy węgiel z jarkendaru co trzeba i kiedy zrobić żeby zbierał więcej itemów ???

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie dostane jakis kostur bo zabilem kazdego bossa oprocz kruka na pustyni i nic tak samo mowil ktos ze u orkow jakis dostane i nic

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mystoo z bossa smoka w dolinie cieni leci kostur

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba za bardzo tą informacją nie pomogłeś :D

@Mystoo w pomieszczeniu gdzie dostałeś koronę Adanosa, tam powinien być bardzo dobry kostur wyglądający jak Kobra z drewna :D
W mieście orków ma bodajże orkowy kupiec jeśli masz dużą reputację, ale tu nie mam pewności. Dodatkowo on wymaga umiejętności posługiwania się orkową bronią i jest słabszy niż te kostury co dostajesz za 4 krąg więc kompletnie nie warto, szukaj tej kobry.
PS lepszy kostur to szpon beliara zwłaszcza dodatkowo ulepszony duszą senyaka, lepiej go mieć jako kostur niż runę

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

0 użytkowników
Do góry