[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1149047 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1149047

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nauczyłeś się 4 kręgu?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy
Po wybiciu obozu Dextera Greg tylko stoi i nie ma ze mną żadnej rozmowy, czy tak ma być?

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Necro, jestem na 3 kręgu i nie mogę się nauczyć przyzwania szkieleta wojownika. Roju zresztą też nie, Xardas uczy tylko Włóczni Ciemności. Ktoś coś wie gdzie można się tego nauczyć?

Edit: Już rozumiem, trzeba się uczyć przywołań po kolei, czyli najpierw szkielet, potem zombie, i dopiero potem się udostępnia szkielet wojownik.

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, czy wymiana książek na manę u Gallahada jest bezpieczna od początku gry ? Chodzi mi o to, że mam sporo książek i nie wiem czy jak mu je oddam to nie okaże się później, że są do czegoś potrzebne.
Z góry dzięki za info.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mtusss Nawet jak będą to te książki możesz odkupić z powrtoem.

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mtusss Nawet opłaca się oddawać jak są questowe bo wtedy dostajesz i manę i bonus z książki i zaliczasz questa, jedyne co to musisz więcej wydać ;)

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wybiciu obozu Dextera Greg tylko stoi i nie ma ze mną żadnej rozmowy, czy tak ma być?

Jak pójdziesz do Jarkendaru to powinien pojawić się w momencie w którym normalnie się pojawia i dalej idzie już normalnie z nim gadać. Ja tak mam, że nie gada też w tym momencie, ale później się pojawia w Jarku jak się wejdzie do jego chaty już, także raczej spokojnie graj

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
@Reynevan upewnij się że przeczytałeś wszystkie kartki które Dexter miał przy sobie, to one są triggerem dla rozmowy z Gregiem nie śmierć Dextera. A jak to nie zadziała - to jak przedmówca wspomniał w Jarkendarze nie powinno być problemu.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie prawda, nie trzeba czytać rozkazów Kruka, żeby mieć kwestię dialogową i pokazać je Gregowi. Powiedziałbym, że nawet nie polecam ich czytać, zanim nie pochwali się Vatrasowi z wszystkich informacji, które wcześniej uzbieraliśmy na temat zaginionych bo po przeczytaniu rozkazów stracimy tę opcję oraz 400xpa

@mtusss uważaj tylko na Poezję Myrtańską (książka tylko za 100 gp u Matteo więc pewnie ją miałeś) bo jest to książka questowa a mi raz jej nie wrócił Gallahad, może miałem buga a może tak twórcy złośliwie zrobili

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może która linijka w GVE jest od wkurwu Onara? Potrzebuje hajsu fest i nie chce mi się spędzać godziny na robieniu strzał, a fochnął się na mnie bo za późno questa mu oddałem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jest się najemnikiem to po jakimś czasie dostaje się questa od Torlofa na zdobycie golda od Sekoba/zabicie strażników, zależy co się wybierze na test najemników. Ma się na to jeden dzień, zapomniałem o tym i nie chce mi teraz wypłat dawać.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zacząć zadanie "Jednooka Elza"? W poradniku napisane jest żeby popływać koło statku, ale pływałem i nie pojawił mi się żaden wpis w dzienniku.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na AB nie ma tego questa.

You didn't grow.
You didn't improve.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę zbroję Es Hazira?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Graj to się dowiesz co ci da ze ci powiem ze jest na zaginionym bracie skoro  jeszcze tam nie byleś, bo gdybyś tam był to byś już ja miał i nie zadawał tego pytania.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Graj to się dowiesz co ci da ze ci powiem ze jest na zaginionym bracie skoro  jeszcze tam nie byleś, bo gdybyś tam był to byś już ja miał i nie zadawał tego pytania.

Inteligenty,kurwa,jesteś.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Protip: Jak wyciągać pojedynczo stworzenia, które od razu nas atakują?

Weź łuk/kuszę, nie ważne jaka ( na magie niestety to nie działa ) i wyjdź z odległości, gdzie podświetla ci się HP przeciwnika. Odejdź jeszcze troszkę dalej i strzel. Nie zadasz obrażeń, ale agro przeciwnika sprawi, że zacznie cie gonić tylko ten osobnik, którego trafiłeś, bo reszta zaatakowałaby przy zadaniu obrażeń. Można tak wyciągać między innymi dziki, smocze zębacze, orków, wargi etc.

Jeżeli zaczną gonić cie wszystkie osobniki to znaczy, że stałeś za blisko. Jeżeli pomimo trafienia nie zaczynają cię gonić to znaczy, że byłeś za daleko.

0 użytkowników
Do góry