[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1149016 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1149016

Odpowiedzi 5178

Bandyta123

Bandyta123

Użytkownicy
posty10
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Pogadałem z ur shakiem i nie mam misji u lowcow orkow zeby odnalezc tego typa? o co chodzi?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@osk4rr ty serio pytasz? Chyba nie grałeś w normalnego G2NK, tych tabliczek jest ponad 20, a Erolowi masz oddać 3 więc spokojnie dasz jeszcze radę. Resztę oddajesz Vatrasowi i dostajesz manę.

@Filipiaszek spróbuj pogadać z Lee

@seba290669 no przy bossach są ograniczenia i zawsze będziesz mógł mieć tylko 1 (arcy)demona, ale on + twój pet to i jest tak kosmiczne ułatwienie i nie ma co narzekać, bo moim zdaniem nekromanta jest najbardziej OP i bije nawet na łeb duale.

Post połączony: 2019-05-29, 09:55
@Bandyta123 a byłeś najpierw przed wejściem do Świątyni Śniącego a później u Xardasa?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć potrzebuje pilnie pomocy gram w RET 2.0 AB AST/SP - 1.7 i problem polega na tym że w momencie gdy wyszedłem  z doliny gdzie był ash'tar (złoty smok) moje runy nekromanty ze szkieletami i zombiakami nie atakują wrogów nawet jak ich uderzem albo oni mnie restartowałem gre, szedłem do innych lokacji i nic nadal moje przywołania praktycznie nie mają sensu proszę o pomoc bez przywołań jestem jak bez ręki czy to błąd czy jest to coś z związane z samą grą? ktoś miał podobny problem i wie jak to rozwiązać?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musiał ci się przełączyć tryb przywołańców z aktywnego na pasywny. Odpowiedź na to i inne pytania znajdziesz naciskając H w grze

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie jako nekromanta w 3 rozdziale kiedy dostanę czar teleportacji? bo widziałem na gameplayach czar który pozwalał się teleportować na kilka metrów

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Każdy dostaje, wypada z zabójcy Lothara i jest to runa 3 kręgu

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Każdy dostaje, wypada z zabójcy Lothara i jest to runa 3 kręgu
Przypomnisz jak się nazywał ten quest z Lotharem?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dark web - mroczna sieć, dostajesz go z automatu po uwolnieniu Benneta

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Filipiaszek Ale bogów jest trzech. Ołtarz Adanosa jest w piramidzie na pustyni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie utknołem w zadaniu Szpiedzy beliara (dawnej nazywała się mroczna sieć chyba) jestem na momencie gdy już mam pierscień lothara dałem go vatrasowi i mi go dał po dniu pytanie co dalej? według solucji to musze gadac z bennetem i hodgesem ale nie mam żadnego dialogu jest tylko dialog "kłamiesz" ale gdy to klikam nie mam opcji dialogowych czyli muszę mieć jakiś dowód czy co?? bo solucja nic nie mówi

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dziadekbob  Musisz mieć odpowiednia ilość retoryki

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
w sensie aby to okno dialogowe się pojawiło? @Kuken

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak, zazwyczaj bez retoryki nie pojawia się dane okno dialogowe

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy
Kiedy zabić Wambo żeby nie mieć problemów ze strażą? Gdy od 22 do 24 przebywa za domem sędziego to gdy próbuję go zabić pojawia się komunikat że ktoś widzial tą walkę, a o innych godzinach stoi na placu...

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
@Reynevan ja zaplacilem mu za pojscie do tawerny w nocy i zalatwilem po drodze

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale on może mieć zadanie od zabójców będąc strażnikiem miejskim.
Myślę, że sam komunikat, że ktoś widział te walkę czasami nic nie znaczy, czasem ten ktoś to ta ofiara, która nie ma się jak poskarżyć, dlatego zawsze po takiej walce sprawdź np na strażnikach pilnujących bram do miasta czy cię wpuszczą, jak tak to sprawa czysta.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
Tak, wiem, inaczej to Asmal go załatwia i nie ma dylematu. Gdy mamy go sami załatwić to zapłacenie mu w nocy by odbył wycieczkę do tawerny Coragona sprawia, że możemy go złapać na tym spacerku za domem Bospera gdzie naprawdę nie ma świadków. I nawet to złoto można zgarnąć z jego ciała (chyba że on zawsze jest taki bogaty, nie sprawdzałem)

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie jestem już w 3 rozdziale i mam bardzo dużo tabliczek mędrca która daje inteligencje i problem jest w tym że nie potrafie tego przeczytać, w sensie nie ze nie jestem nauczony bo jestem ale poprostu bezi nie wchodzi w intereakcje z tablicami

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dom Vatrasa, stół archeologa. Wchodzisz do domku drzwami na prawo od jego świątyni gdzie prawi swoje morały za dnia :D

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam kolejne pytanie jestem już w 4 rozdziale dopiero co go rozpoczołem gram nekromantą kiedy wkońcu dostane nową szate i kostur jako nekromanta albo też nie jako nekromanta? szukam po solucji i nie mogłem tego znaleść

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry